Gość Anonymous Napisano 24 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2005 Witam; Zakładam temat w którym mam nadzieje że 6 najlepszych z Pucharu Typerów: 1. superges 2. korona77 3. macromia 4. komorokoro 5. jedrass 6. michalolimpia01 regularnie będzie podawała swoje typy i jakąś krótką notkę do tych typów. Aktualnie są święta ale mam nadzieje że temat nie umrze z powodu małej ilości spotkań w tym okresie czasu Jeszcze raz zachęcam w/w 6 do typowania meczy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_komorokoro Napisano 24 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2005 Witam.Tez mam nadzieję ze temat nie zginie. Nie samą piłką człowiek żyje więc pozwolę sobie na takie 2 kupony: Pittsburgh @ Cleveland Pittsburgh 1.312 :mrgreen: Tennessee @ Miami Miami 1.40 :mrgreen: Dallas @ Carolina Carolina 1.454 :oops: AKO 2.67 :oops: NY Giants @ Washington Washington 1.555 :mrgreen: San Francisco @ St Louis -9 St Louis 1.909 :oops: Chicago @ Green Bay Chicago 1.333 :mrgreen: AKO 3.96 :oops: pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_komorokoro Napisano 26 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Grudzień 2005 Niestety ale pierwsze koty za płoty. Sheffield United - Norwich City 1 1,65 :oops: Wrexham FC - Rochdale FC 1 2,00 :mrgreen: Gillingham FC - Bristol City 1X 1,25 :mrgreen: AKO 4,13 :oops: Burnley FC - Stoke City 1X 1,25 :mrgreen: Barnsley FC - Hartlepool 1 1,75 :oops: Heart - Falkirk FC 1 1,35 :mrgreen: AKO 2,95 :oops: EDIT: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 30 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2005 Witam; Ohhh nie ma co grać z piłki nożnej w tym okresie czasowym No ale 7-8 stycznia wszystko wróci do normy i będe mógł troche kaski zarobić Poniżej podaje typy na remis do przerwy z ligi angielskiej, nigdy nie specjalizowałem się w remisach do przerwy w tej lidze ale jak ktoś bardzo chce zagrać to może spróbować: Portsmouth - Fulham X HT Sunderland - Everton X HT Myśle że można zagrać przynajmniej jeden meczyk za jakąś drobną kaske a jeżeli nie wejdze to poczekamy na 7-8 stycznia podwoimy stawke i tak czy siak wyjdziemy na swoje ( mam nadzieje ) W tym temacie będe podawał głównie typy do przerwy w takich ligach jak : 1 Hiszpania, 2 Hiszpania, 1 Francja, 2 Francja i żadziej 1 i 2 Włoska. Mam nadzieje że % typowanych przezemnie meczy wzrośnie kiedy zrobie sobie karty do gry bo wtedy będe mógł...... (uppps tajemnica Komorokoro to się nazywa pech jak jeden mecz na kuponie nie wchodzi :roll1: no ale nie ma się co załamywać tylko trzeba grać :tak: -------------------------------------------------------- Witam; A więc podsumowując było tak jak pisałem warto było zagrać 1 mecz ponieważ wszedł właśnie 1 mecz. Jak ktoś by grał to byłby na + Teraz w weekend myśle że coś się wybierze o czym będe pisał Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 6 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2006 Witam; Więc tak jak pisałem podaje typy na weekend oczywiście są to typy na remis do przerwy. Przyznać musze że jakośc do żadnego meczu nie moge się przekonać ale myśle że źle nie będzie. Podam kilka meczy aczkolwiek najbardziej polecam mecze z 2 włoskiej. Hiszpania 2 Ejido - Valladolid Málaga FC B - Castellon CD Hiszpania 1 Mallorca - Betis Sevilla Villarreal - Real Madrid Atletico Madrid - Valencia FC Włochy 2 Crotone - Arezzo Ternana - Bari Atalanta Bergamo - Cesena Mantova - Modena Torino AC - Pescara Bologna - Triestina Te mecze które podkreśliłem szczegulnie mi się podobają ale wybór należy do was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi