Skocz do zawartości

Typy by bill00! Przemyślane, dochodowe.

Gość Azazel1415028285

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Azazel1415028285

Tutaj będę podawał moim zdaniem 100% trafne typy na ten tydzień. Zacznę od absolutnie pewnych:

Kupon I:

Hokej 1.Dania

Nordsjaell.-Herlev 1 1.58

Hokej 1.Szwecja

Frolunda-Timra 1 1.43

Hokej 1.Finlandia

K.Oulu - Jokerit 1 1.51

Kurs: 3.41 Stawka: 100zł

Ten kupon jeszcze jutro obstawiam. Trochę rozwalone datami, ale po dzisiejszym przeglądnięciu oferty profesjonala wydają mi się to absolutne pewniaki. Polecam na zerknięcie do tabeli i wyniki ostatniej kolejki z każdej z tych lig. Nie sądze, żeby ktoś miał zastrzeżenia.

Kupon II:

Hokej 1.Austria

Innsbruck-Villach 1 1.77

Hokej 1.Niemcy

Frankfurt-Iserlohn 1 1.56

Hokej NHL

Detroit-Columbus 1T 1.45

Montreal-Ottawa 2 2.1

Kurs: 8.4 Stawka: 30zł

Co do pierwszych dwóch to mam mieszane uczucia co do ligi niemieckiej tylko, pozostałe typy wejdą. Osobiście zastanawiam się czy nie walnąc jutro samej Ottawy za 100zł. Po tym co zrobili u siebie z Toronto pojadą też Montreal, który przegrał z cieniutką Minnesotą. Tutaj polecam zastanowienie się też nad wzięciem samej Ottawy, dorzuceniem jakiś 4 piłek nożnych z kursami 1.2 i zagranie też za 30zł.

Gość Azazel1415028285

Dzisiaj jednak postawiłem tylko ten kupon za 30zł - do wyjęcia 216zł. Nie odważyłem się stawiać 100zł na '2'jkę z Ottawą.

Jesli chodzi o środę to tutaj polecam spotkanie piłki nożnej Eintracht Frankfurt-Nurnberg w Pucharze Niemiec. Dobry kurs i na singla i na składaka do np. takiego kuponu:

Kupon III:

Puchar Niemiec.

Eintracht Frankfurt-Nurnberg 1 1.92

1.Wloska

Inter-Empoli 1 1.2

Puchar Belgii

St.Liege-GB Antw. 1 1.3

Puchar Turcji

Fenerb.-Gaziant. 1 1.31

1.Hiszpania

Real M.-Santander 1 1.28

Kurs: 5.02 Stawka: 30zł

Jeśli ten dzisiejszy kupon wejdzie, to oprócz tego powyżej postawię singla za 100zł na mecz:

Puchar Francji

Montpel.-Ajaccio 1 2.51

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...