Gość emil98 Napisano 14 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2005 Kupon-=1 PAOK - OFI Kreta-=1 Real M. - Osasuna-=1 Alkmaar - Grasshoppers-=1 Liverpool - Saprissa-=1 Espanyol - Maccabi P.Tikwa-=1 Hamburger - Slavia Pr.-=1 stan konta 300zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kangur88 Napisano 14 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2005 Mi się wydaje że na spokojnie powinno wszystko gładko wejść!!!! powodzenia!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość emil98 Napisano 14 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2005 mam nadzieje ze siadze bylo by fajjnie pozdrawiam i dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość emil98 Napisano 15 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień 2005 Kupon 2 Alkmaar - Grasshoppers-=1 Liverpool - Saprissa-=1 Espanyol - Maccabi P.Tikwa-=1 Hamburger - Slavia Pr.-=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość emil98 Napisano 15 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień 2005 Kupon 3 Lyon - Lille -=1 Lazio - Juventus -=2 Clyde - Stranraer -=1 Dortmund - Bayern -=2 Kupon 4 AEK Ateny - Kalamaria -=1 FC Porto - Penafiel -=1 Aston Villa - Manch.Utd-=2 napiszcie co o tym myslicie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_pizmak Napisano 16 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2005 Wszystko fajnie Tylko pisz co Ci weszło , co nie , za ile grałeś , ile masz do wygrania itp To takie małe "Ale" ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość emil98 Napisano 16 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2005 ok jak sie skonczy to napisze wszystko dzieki za podpowiedz //Pisz kursy poszeczególnych spotkań,ako całkowite kuponu i zaznaczaj co weszło a co nie.Pozdrawiam.Waciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi