glorification Napisano 12 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Grudzień 2005 Ok, dawno już nie bawiłem się w zakłady bukmacherskie, minęło pewnie z 7 latek ;] W zyciu bywają chwile ,ze nawet na potencjalne zarabianie pieniędzy nie ma czasu ...;] No ale do rzeczy ... Otóż postanowiłem zagrać progresją, czyli długodystansowo , jak mozna sie domyślić z opisu tematu ... Jakie sa założenia? 1) poczatkowa stawka to 1,22 zł (z jednym wyjatkiem). 2)fundusz na poczatek to 30,22 zł (czyli jak na progresją graną 10-ma druzynami bardzo mało ;]) 3)zaczynam grę 10-ma druzynami, aby ostatecznie zejśc do trzech druzyn, co ma na celu powiekszenie kapitału poczatkowego. Gdy to nastapi, znów wracam do 10 druzyn obstawianych za tą samą poczatkowa stawkę, za wyjatkiem 3 które wchodzą na 1 stopniu progresji na 2x wyższą stawkę niz to miało do tej pory miejsce. 4)Po każdym dziesięciokrotnym zwiekszeniu stanu poczatkowego konta kolejna druzyna wchodzi na 2x wyzszy poziom. 8) gram osiem poziomów progresji, w przypadku przegranej danej druzyny zaczynam wszystko od nowa z tą druzyną ... 9) gram na druzyny , które przez minimum 3 mecze nie zremisowały w ligach o wysokim współczynniku remisów, lub od 6 meczu w pozostałych ligach. Przy czym na początek jest kilka odstępst ... 10) Z koniecznosci gram póki co w bet-at-home ... Ok to tyle, zobaczmy wiec czy da radę dojsc od (3)0 zł do milio... no moze nie ..ale chociaż do 5.000 zł Druzyny na dziś Bari,Modena,Rimini,Crotone , Catania,Ciudad Murcia, Gimnastic, Deportivo,Brest,Dijon. Nie przywiazuję sie do nich, każda , która zremisuje , wypada z progresji... Ok, lets fight ;] Modena -Bari- kurs 2,8 Modena 3 zł Bari 1,22 Reszta kursów jak tylko sie pojawią :evil: Stan konta 30,22 zł Jeżeli ktos ma coś do powiedzenia w temacie to zapraszam ... ------------------------------------------------------------------------- No i po pierwszym meczu progresji, a za razem ostanim meczu kolejki ligowej... Modena-Bari 4:1-- wynik potwierdza urokliwosc południowej piłki Stan konta 26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glorification Napisano 13 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Grudzień 2005 Po pierwszej , niepełnej kolejce: Meczów rozegranych :1 Meczów zremisowanych :0 Konto 26zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glorification Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2005 Zaczynamy grać na kilku frontach... So , lets dance :evil: Zakłady na weekend Bari-Verona -kurs -2.70 -stawka 2,44 --->>>1:1 wygrana 6,59 zł Piacenza-Modena - -2.70 - 6 zł----->>>>0:0 wygrana 16,20 zł Bologna-Rimini-2.90 - 1,22----->>>1:0 Crotone -Albinoleff -2.70-1,22--->>>3:0 Catania-Catanzaro-4.20-1,22---->>>>3:0 Celta -Deportivo -3.20-1,22----->>>0:3 Dijon-Amiens -2.70-1,22 ------>>2:1 Cean -Brest-2.75-1,22---->>>>>3:1 Gimnastic-Castellon - 3-2,44 ---->>>>1:1 wygrana 7,32 Ferrol-Ciudad-2,75-2,44------->>>>1:1 wygrana 6,71 zl Konto po obstawieniu meczów 5,36 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glorification Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2005 W 11 rozegranych dotychczas meczach padły 4 remisy, po dwa w 2 lidze włoskiej i 2 hiszpańskiej. Póki co wiec z 10 druzyn pozostało na placu boju 6 po zaledwie jednej pełnej kolejce . Nie ma już Bari , Modeny oraz Ciudad Murcia, a także co chyba najbardziej dla mnie niespodziewane, Gimnastic Tarragona ... Karawana jedzie dalej ... tyle ,ze jeszcze dwa remisy i bedę musiał postarać sie o nowy skład stajni. No a poza tym wykruszyły się wszystkie druzyny zaczynające progresję od wyzszej stawki ... Kapitał początkowy z 30, 22 zł zwiekszył sie do 67,04 zł Stan konta 42,18 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glorification Napisano 20 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2005 20-21.12.2005 Modena -Atalanta - 2,70 ---->>> 2:2 wygrana 8,10 zł Rimini-Vicenza -2,50 (to chyba najnizszy kurs na remis jaki widziałem;(----->>> 1:0 Brescia-Crotone - 2,90---->>>2:0 Albinoleffe-Catania -3,0---->>>2:2 wygrana 9 zł Konyaspor-Denizlispor-3,45---->>>2:3 Deportivo-Espanyol -3,4 ----->>>>>1:2 Getafe-Sevilla - 3,2----->>>1:0 Udinese-Sampdoria-2,95------>>>>2:0 Telstar-Helmond-3,25 ------>>>2:1 I podsumowanie: Stan konta po obstawieniu meczów:12,72 Obecny stan konta 31,12 Początek kolejki niezły , aczkolwiek potem było już tylko gorzej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glorification Napisano 25 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Grudzień 2005 na wyspach koniec roku zapowiada sie gorąco ;] Na miejsce druzyn , które odpadły po remisie ;] wchodzą Reading (druzyna z syndromem a'la chelsea jak mówi jeden z moich znajomych;] ), a takze Luton, blackburn, Stoke, Wigan oraz co wazniejsze Leeds. Wolverhampton -Reading -3,2 -stawka 3 zł------>>>0:2 Derby-Luton -3,2-3 ----------->>>>>1:1 wygrana 9,60 zł Leeds-Coventry-3,4-5--------->>>>3:1 Middlesbrough-Blackburn-3,2-3-------------->>>>0:2 Wigan-Man. City-3,2-3------------->>>4:3 Burnley-Stoke-3,25-3---------->>>1:0 Charlton-Arsenal-3,45-3------>>>>0:1 Portsmouth-Westham-3,15-2,9------------>>>>1:1 wygrana 9,14 zł Inna pozytywna zmiana to to ,ze złożyłem sobie konto na Sportingbet.com, od sponsora wpadło wiec 100 zł gratis ... Nie jestem wiec juz zdany na Bet-at-home, który badz co bądz na remisy kursy ma przyzwoite ;] Stan konta po obstawieniu meczów:5,22 Stan konta po kolejce 23,96 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glorification Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Grudzień 2005 Year's end english crusade cd ...;] Dziś w planach 5 meczy, przy czym na moje oko dwa beznadziejne przypadki, mowa tu oczywiscie spotkaniu Readingu , a także Blaclburn ... W sumie miałem ochotę zostawić te mecze na boku i nie obstawiać ... bo sznase sa mizerne ... Po kolejce podsumujemy czy miałem racje , czy też nie ... No a poza tym to mam jakies dziwne przeczucie ,ze dzis mozę być dzień, w którym Stoke w końcu zremisuje swój mecz ;] A oto i typy: Blackburn-Sunderland-4-6zł -------------->>> nie odbył się Stoke-Leeds-3,2-6 zł------------->>> 0:1 Stoke-Leeds-3,2-10--------------------->>> Reading-Leicester-4-6zł---------->>>2:0 West Ham-Wigan-3,2-6 ------------------>>>0:2 Newcastle-Charlton-3,75-6------->>> nie odbył się Hmm ... kolejka najmarniejsza z dotychczasowych ... Stoke w sumie niewiele zabrakło ..ale jednak. Cóż trzeba zacząc strzelac gole, jeżeli nie na wyjeździe to chociaż u siebie ... Rozczarowała mnie równiez postawa West Ham, po dobrym poprzednim meczu spodziewałem się wiecej po tej, bądz co bądź bardzo ofensywnie grajacej drużynie. Reading dziś jak chelsea, kolejnego przeciwnika odprawił z kwitkiem , choć zadanie miał znacznie łatwiejsze niz poprzednim razem ... Stan konta po obstawieniu meczów: -16,04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi