bartek33 Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 Ja również popropsze o ten system mój adres trebor33@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 Przeleciałem posty w tym temacie i jestem w stanie zrozumieć dzieciaków grających od tygodnia Ale co z Wami moderatorzy ? Odpierdoliło Wam do reszty ? Macie być elitą tego forum, grupą najlepszych, najbardziej kompetentnych. Macie świecić przykładem, udzielać rad, wskazówek. A Wy co ? Takiego skomlenia i wchodzenia w dupę bez wazeliny i niekompetencji dawno nie widziałem. Qwa, system prosto z ameryki :) Wstyd mi za Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zumbi Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 Te maile są zbierane po to, żeby rozsyłać jakieś spamy i reklamy . Sam wiele razy tego doświadczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 Te maile są zbierane po to, żeby rozsyłać jakieś spamy i reklamy . Sam wiele razy tego doświadczyłem. a modów dopiszę na listę nowości na forum ,,stare brzydkie i grube baby nago,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomal_Q Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 hehe Ja tez poprosze:) bede wdzieczny jezeli to wypali:) wujekpudzian@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michailow19 Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 michailow19@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasia-K Napisano 9 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 Moja koleżanka Agnieszka Ameryka ostatnio oszalała na punkcie systemu jaki wymyślił jej chłopak hazardzista po 10 latach męki z bukami. Wynalazł 100% system gwarantujący wygraną. I w ten oto sposób Ameryka cała oszalała na punkcie systemu dającego 100% wygraną I co sądzicie na temat tego systemu?? Proszę o opinie. A tak swoją drogą to gdybyście równie ochoczo współpracowali jak "sępili" to forum byłoby jeszcze bardziej pożyteczne. PS. Pozdro dla Fenixa vel Weterana albo jak Cię tam jeszcze zwą............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 Moja koleżanka Agnieszka Ameryka ostatnio oszalała na punkcie systemu jaki wymyślił jej chłopak hazardzista po 10 latach męki z bukami. Wynalazł 100% system gwarantujący wygraną. I w ten oto sposób Ameryka cała oszalała na punkcie systemu dającego 100% wygraną I co sądzicie na temat tego systemu?? Proszę o opinie. A tak swoją drogą to gdybyście równie ochoczo współpracowali jak "sępili" to forum byłoby jeszcze bardziej pożyteczne.PS. Pozdro dla Fenixa vel Weterana albo jak Cię tam jeszcze zwą............... Bingo - a teraz pozwól, że wypowiem się w imieniu większości osób na forum - ,.,. Dla mnie jesteś zwykły palant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasia-K Napisano 9 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 Fenix czyżby ci się mój system nie spodobał pomiocie Proszę mnie nie obrażać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szuwar666 Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 Te maile są zbierane po to, żeby rozsyłać jakieś spamy i reklamy . Sam wiele razy tego doświadczyłem. dlatego podalem maila ktorego zazwyczaj nie uzywam z ciekawosci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasia-K Napisano 9 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 Te maile są zbierane po to, żeby rozsyłać jakieś spamy i reklamy . Sam wiele razy tego doświadczyłem. dlatego podalem maila ktorego zazwyczaj nie uzywam z ciekawosci... ładnie to ująłeś bo ja myślałem że z chciwości ale skoro mówisz...................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 Fenix czyżby ci się mój system nie spodobał pomiocie Proszę mnie nie obrażać. 1/ po spodobał chyba powinien być - inaczej zdanie bez sensu 2/ sory za palant - ale z pierwszego członu zdania to jesteś zadowolony, jak sądzę 3/ system powinni ocenić wybrani moderatorzy 4/ jak czytam takich palantów zaczynam tęsknić za moderacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasia-K Napisano 9 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 Fenix czyżby ci się mój system nie spodobał pomiocie Proszę mnie nie obrażać. 1/ po spodobał chyba powinien być - inaczej zdanie bez sensu 2/ sory za palant - ale z pierwszego członu zdania to jesteś zadowolony, jak sądzę 3/ system powinni ocenić wybrani moderatorzy 4/ jak czytam takich palantów zaczynam tęsknić za moderacją ...ja jak widzę takie zdjęcia i czytam takie wypowiedzi to tęsknię za aborcją, a swoją drogą urodę to po kim odziedziczyłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek007 Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 e-mail:darkmiej@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość harry_84 Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 witam ja tez poprosze 100% system:) harry_84@o2.pl z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_komorokoro Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 Z tego co mi wiadomo to buki mają się dobrze ale oszołomów to chyba zrzucają jak stonkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 Jak dobrze policzylem to jestem 30 na liscie Jakbys mogl wyslij mi tez ten systemik hugo89@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 A ja napisze tak.Rasia-k jeśli któryś z userów,który wysłał doCiebie maila powie mi że to jedna wielka ściema czy coś w tym stylu to pożegnamy się chyba.I jesli okaże się,że jednak jest to jakiś system ale będzie miał 99.9% a nie 100% skuteczności-równiż bye bye!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasia-K Napisano 9 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 Jakie pożegnamy się człowieku o czym ty rozmawiasz Pisać sobie mogę co chcę a nikomu nie ubliżam i nie przeklinam to co ty mi tu wyskakujesz?? nie bardzo rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 No i co Waciak narobiles, przestraszyles nam dzieciaka i sie boi teraz wyslac ten swoj "system" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasia-K Napisano 9 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 No i co Waciak narobiles, przestraszyles nam dzieciaka i sie boi teraz wyslac ten swoj "system" :D:D:D:D koleś jest niezły :D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasia-K Napisano 9 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 Już miałem podać system ale chamstwo takie tutaj, że chyba zachowam go tylko dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 Już miałem podać system ale chamstwo takie tutaj, że chyba zachowam go tylko dla siebie. Stary to było do przewidzenia.Nie jestes pierwszym cwaniaczkiem,który obiecuje gruszki na wierzbie.I jakie chamstwo??Ja Ci tylko bardzo grzecznie napisałem co się stanie jesli jestes kolejnym "oszukańcem" i tyle.Zoobowiązałes się do wysłania czegoś tam na maile to lepiej to zrób to!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasia-K Napisano 9 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 Już miałem podać system ale chamstwo takie tutaj, że chyba zachowam go tylko dla siebie. Stary to było do przewidzenia.Nie jestes pierwszym cwaniaczkiem,który obiecuje gruszki na wierzbie.I jakie chamstwo??Ja Ci tylko bardzo grzecznie napisałem co się stanie jesli jestes kolejnym "oszukańcem" i tyle.Zoobowiązałes się do wysłania czegoś tam na maile to lepiej to zrób to!! dzięki tobie nic kolesie nie dostaną. Możecie nadgorliwcowi podziękować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypher Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 ja wiem co to mial byc za system, to jest prawdziwy rasiak i kiedy wiedzialby ze bedzie grac kazalby stawiac cala kase przeciwko totenhamowi bueheh:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 Rotfl Ale masz pomysly Cypher Oj chyba nam sie rasiak pozegnal z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek007 Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 Rasia-K przestań stosować tutaj jakieś szantaże,jeśli masz jakiś ciekawy system to go podaj i przestań robić ludzi w jajo.Chcesz na siebie zwrócić uwage?Na pewno zyskał byś wieksze uznanie robiąc coś pożytecznego a nie przez sianie zamętu.Przychylam sie do opinii Dziubli i Waciaka jeśli sie okaże że chcesz zrobić wszystkich w konia dla własnej zabawy to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasia-K Napisano 9 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 Nic z tego po oszczerstwach nic nie dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 9 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2005 Nienawidzę oszukaństwa i dziecinady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi