twarog Napisano 7 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2005 konkretnie się w ostatni weekend dorobiłem bo 700 zł w profku wyjąłem więc teraz mogę sobie pograć oto moje dzisiejsze typy: Villareal -Lille il. goli poniżej 2,5 Rapid-Juve Brema -Panatha 1 za 30 zł do wyjęcia 85 2 kupon Benfica-Man Utd. il goli - -2,5 Sparta-Thun il. goli - -2,5 za 10 zł - do wyjęcia 22 3 kupon Pau Orthez -Panata remis w kosza Siegen-Freiburg 0 Udine-Barca 0 Benfica-Man Utd . 02 za 2 do wyjęcia 318 ważne ,że i tak jest do przodu hehe :cwaniak1: + 43 zł :cwaniak1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twarog Napisano 8 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2005 dziś też troszkę pokombinowałem o to co z tego wyszło 1 kupon Prokom-Efes 2 Cibona-Olimpiakos 10 Gak- Mattersburg 1 za 20 zł - 61 do wyjęcia 2 kupon Hv - Modo 1 Karpat -Tappara 1 Prokom-Efes 2 (miałem dać Stavanger ale kobieta się pokręciła a ja się za późno zorientowałem zobaczymy co z tego będzie) za 10 - 41zł 3 kupon Stavanger-Lillehamer 1 Sparta -Stohrmar 2 Frolunda -Djurgarden 1 Pasching -Sturm 1 za 5 do wyjęcia 33zł nie zdziwię się jak żaden nie wejdzie bo nie ma dziś chyba tak pewnych meczy jak wczoraj ale zobaczymy co z tego będzie :cwaniak1: normalnie stało się coś czego się nie spodziewałem wszystko weszło hehe dziś na plusie 135 zł ,a piękny sen trwa dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twarog Napisano 10 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2005 dziś czuję,że wtopę zaliczę bez pomysłu te kupony grałem o to one: Fiora-Treviso 1 Schalke -Mainz 1 Wisła P.-Polonia 1 Chelsea-Wigan 1 za 50 do wyjęcia 166 2 kupon Liverpool -Middel 1 :cwaniak1: Hammelina-Rauma 1 Lugano-Kloten 1 Groclin -Górnik 1 Le Mans - Bordeaux - - 2,5 Liberec -Brno 1 za 30zł - 288 do wyjęcia zobaczymy co to z tego będzie ale jestem raczej pesymistą heh ufff było nerwowo ale się udało znów się pofuksiło teraz trzeba się zastanowić co by tu jutro zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twarog Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2005 dziś ciężki dzień do obstawiania znów pesymistycznie nastawiony jestem coś czuję ,że zostawię dziś u buka te 70 zł ale cóż życie ,oto moje dzisiejsze wymysły: 1 kupon Atl.Madryt-Alaves 10 Malaga-Real Madryt 02 Roesealare-Lierse 10 Legia-Łęczna 1 Koln-Brema 02 Cottbus-Offenbach 10 Thun -Schaffausen 1 za 50 zł do wyjęcia 190 2 kupon Cottbus-Offenbach 1 Roesealare-Lierse 1 Atletico-Alaves 1 Erciyespor-Fenerbache 02 Trabzon-Ankara 1 Betis -Espanyol 10 Wallwajk-Sparta 1 za 20 - 300 zł do wyjęcia myślę jednak ,że dziś zaliczę podwójny kapelusz bo dużo tych meczy dałem heh ale jakoś to przeżyję :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twarog Napisano 14 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2005 tak jak myślałem,ostatnie 2 kupony to kapelusz dziś trochę pościemniałem ciekawe czy coś z tego będzie: 1 kupon Heerenven-Lewski 1 Marsylia-Dinamo - - 2,5 br. Bolton-Sevilla - -2,5 za 20 do wyjęcia 64 2kupon Stuttgart-Rapid - -2,5 Strasburg-Crvena Zvezda 2 Roma-Basel 1 za 10 do wyjęcia 44 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi