Gość Szypul Napisano 4 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2005 Zaczynamy zabawe Stan konta : 15 zł 1 kupon: 2 z 3 Lens-St. Etiene X Fiorentina - Juve 1 Villarreal - Barca 2 Zakładana wygrana 34.10 2 kupon: Villarreal - Barca ilość goli 2 Malaga - Osasuna ilość goli 2 Reszta drużyn ze strzelą gola: Leverkusen , Roma , Charlton , Mainz , Reggina , Cadiz Za 2 zł 17,40 3 kupon: Elche - Numancia 1 Aberdeen - Celtic 2 Basel - Grasshoppers 1 Shakhtar - FK Kharkov 1 Za 4 zł 17,90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szypul Napisano 5 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2005 Na wtorkowe mecze LM : 1 kupon AC Milan-Schalke 1 PSV-Fenerbahce 1 Za 10 zł 22 zl 2 kupon Petrzalka-FC Porto 1 Chelsea-Liverpool 1X Lyon-Rosenborg + 2.5 goli Real strzeli gola Betis strzeli gola Za 2 zł 14 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szypul Napisano 6 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2005 Będąc dziś przy STSie skusiłem się na jeszcze jeden kupon na dzisiejsze mecze LM Olympiakos - Real (młodzież musi się pokazać) 2 Nie pokazili się Chelsea - Liverpool X Rangers - Inter X2 Za 2 zł 21,90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 6 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2005 Będąc dziś przy STSie skusiłem się na jeszcze jeden kupon na dzisiejsze mecze LM Olympiakos - Real (młodzież musi się pokazać) 2 Chelsea - Liverpool X Rangers - Inter X2 Za 2 zł 21,90 Mi sie wydaje że Rangersi wygrają bo muszą żeby wyjść z grupy a Inter już o nic nie gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szypul Napisano 6 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2005 Będąc dziś przy STSie skusiłem się na jeszcze jeden kupon na dzisiejsze mecze LM Olympiakos - Real (młodzież musi się pokazać) 2 Chelsea - Liverpool X Rangers - Inter X2 Za 2 zł 21,90 Mi sie wydaje że Rangersi wygrają bo muszą żeby wyjść z grupy a Inter już o nic nie gra. Ale jakby Interowi nie zależało to by nie grał w najlepszym składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pałolo Napisano 6 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2005 Szypul napisal: Ale jakby Interowi nie zależało to by nie grał w najlepszym składzieI zdziwie Cie.Inter nie gra w swoim najlepszym skladzie,Rangersi tez maja braki kadrowe,dlatego uwazam ze remisik jest bardzo mozliwy(lepiej zeby byl ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi