Skocz do zawartości

OLEANDER Z TORUNIA i jego typy!

Gość oleander

Rekomendowane odpowiedzi

Gość oleander

witajcie! jestem tu nowy choć u bukmacherów gram od dłuższego czasu, będę się z Wami dzielił moim cotygodniowymi przemyśleniam oraz bedę podawał typy, typy na ten weekend (19.11/05)

Strasbourg - Nice 1 (gospodarze muszą wygrać jeśli nie chcą zamykać tabeli, a z Niceą na ogół szło im łatwo, tak będzie i tym razem , tymbardziej że przeciwnik będzie osłabiony)

Bilbao - Alaves 1 (jak wszyscy wiecie drużyna gospodarzy ma nowego trenera , jest nim człowiek instytucja dla tego klubu czyli Javier Clemente, odkąd objął on Bilbao ci zdobyli 4 punkty w dwóch meczach, forma rośnie)

Cadiz - Valencia x2 ( obie drużyny ostatnio nie wygrywały swoich meczy , więc każda z nich bedzie chciała się przełamać, w takich sytuacjach najczęściej wygrywa drużyna lepsza a tą jest niewątpliwie Valencia, ale podpieram się dla pewności remisem)

kupon wysłałem za 90 zł, EWK wynosi:464 zł

Gość oleander

Wigan - Arsenal 2 (Arsenal ciągle szuka pierwszego zwycięstwa na wyjeździe, może przewrotnie znajdzie go na boisku rewelacyjnego beniaminka?? myślę ze tak! a już napewno go nie zlekceważy...)

Bilbao - Alaves 1 (opis jak wyżej)

Brondby - Viborg 1 (mecz ostatniej szansy dla Brondby w walce o mistrzostwo)

Cadiz - Valencia 2 (opis jak powyżej z tymże tu daje samą dwójke!)

Tottenham - WHU 1 (WHU jest typową drużyną własnego boiska, na wyjeździe traci wiele ze swej wartości, a że jedzie do silnego rywala który będzie chciał znów wygrać, no to nie mają szans)

Chievo - Ascoli 1 (Chievo jest w rewelacyjnej formie i beniaminek z Ascoli będzie musiał uznać wyższość rywala)

Penafiel - Sporting 2 (mecz z ostatnią drużyną w tabeli to dla Sportingu wyborna okazja by podreperować swój nienajlepszy punktowy budżet)

Brugge - Louviere 1 (gospodarze musza się zrehabilitować za ostatnia porażke z Waregem, poza tym potrzebują punktów!)

kupon wysłałem za 5 zł, EWK 495 zł:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...