Paoloo Napisano 14 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Listopad 2005 Mam pytanko. W BaW zaznaczam 4 meczyki. Ogólny kurs wynosi 2,5. Przechodząc w zakładkę system oznaczam jeden mecz pewniakiem i zaznaczam opcję 1 Bank + 3 Typy, tyle że wygrana nie jest przy postawieniu 10 zł ==> 25zł tylko z 10 zł ==> 47zł... Nie bardzo rozumiem o co w tym chodzi, bo przecież w opcji Bank + 3 typy nie ma w nawiasie, że są tworzone np 2 lub więcej zakładów... Czyli wygląda na to, że w systemie Bank + reszta stawiając 10zł na te same mecze zarabiam 2x więcej niż stawiając tę samą stawkę w kombinacji... Mógłby mi to ktoś wytłumaczyć czemu tak jest?? Z góry dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paoloo Napisano 15 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Listopad 2005 Prosciej... Mamy typy 1,2,3,4: W kombinacji wszystkie muszą wejśc, żebyśmy wygrali A w Typ 1 Bank + 2,3,4 identycznie muszą nam wejść wszyskie zakłady... Zastanawia mnie czemu za to samo (wszystkie zakłady muszą być poprawne i stawka jest taka sama) w systemie Bank + 3 typy mamy o wiele większą wygraną niż w zwykłej kombinacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paoloo Napisano 16 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Listopad 2005 My mistake... niezauważyłem że stawka powiększa się 3x ... Zamykam temat :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 17 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Listopad 2005 Zamykam temat Ciekaw jestem jak to zrobisz Jak to kiedyś już Ślimak pisał"Nie masz mocy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zim zum Napisano 17 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Listopad 2005 ja mu ,bo jakoś w rytmie jestem :cwaniak1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi