damyan90 Napisano 10 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Listopad 2005 Siemka ludziki! Założyłem temat aby zobaczyć kto jakim sposobem gra. Piszcie w tym temacie jak gracie u buków i czy przynosi Wam to zyski Czytałem niedawno że koleś z forum dostał bonus 5zł w bet-at-home i pomnożył to do 140zł chyba ale nie wiadomo jak Wiem że mogę sobie sprawdzić w tematach jak kto gra no ale nie wszyscy użytkownicy forum mają swoje tematy w których podają kupony. Czekam na wasze odpowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Polaczek Napisano 12 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2005 witam, gram jeden dwa zakłady na kuponie głównie w noge, a chce spróbować grać progresją na remis, ciekawe co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 13 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Listopad 2005 ja gram po 10-20 meczy na kuponie jak juz wygram to bede bogaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 15 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Listopad 2005 ja gram po 10-20 meczy na kuponie jak juz wygram to bede bogaty Nie oszukuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BukMarek Napisano 16 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2005 Standardowa progresja na remisy w piłce nożnej. Stawka za każdym razem 2 razy większa, minimalny kurs - 3,00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi