Olthar Napisano 9 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2005 Witam w moim pierwszym temacie dotyczącym typów. Postaram się tu przedstawiać Państwu typy, na które sam gram. W większości wypadków będą to Rozpisy 2z3 i Rozpis Trixie. Rozpis 2 z 3 1 typ - kurs A 2 typ - kurs B 3 typ - kurs C (AxB) x stawka = D (AxC) x stawka = E (BxC) x stawka = F Mnoznik stawki razy 3 Wygrana: D + E + F ( Jeżeli nie wejdzie np A, to wygrywamy tylko F, i tym podobne) Trixie Tak jak w 2 z 3, tylko że mnożnik jest razy 4, a wygraną stanowi: D + E + F + (AxBxCxstawka) Jeżeli ktoś chce komentowac moje typy zapraszam do dyskusji. Mam nadzieje, że pomogę sobie i innym wygrać pieniądze. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olthar Napisano 9 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2005 Moje pierwsze typy. Przepraszam, że dopiero teraz, ale wcześniej nie miałem czasu. Dzisiaj zagrałem: Trixie AS Trencin - FC Artmedia Bratislava - x2 (kurs 1,29) KSC Lokeren OV - SK Lierse - 1 (kurs 1,40) Lleida - Getafe - 2 (kurs 1,60) Stawka: 2 zł czyli: 8 zł ( bo stawka razy mnożnik, czyli 2zł x 4 daje 8 zł) Możliwa wygrana: 17,98 Wiem, że się spóźniłem z pierwszym zakładem, postaram się juz więcej tak nie postępować. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olthar Napisano 9 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2005 Po pierwszej połowie Lokeren 0:0, a Getafe przegrywa 2:1. Nie wiem czemu tak zagralem, no ale zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olthar Napisano 9 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2005 AS Trencin - FC Artmedia Bratislava - x2 (kurs 1,29)wynik X KSC Lokeren OV - SK Lierse - 1 (kurs 1,40) wynik 1 Lleida - Getafe - 2 (kurs 1,60) wynik x Jak to się mówi, pierwsze śliwki robaczywki.. Getafe wygrało ale dopiero w dogrywce, no tak bywa czasami. Ale dzięki temu,że to był rozpis to: wygrana: 3,61 TOTAL: wkład: 8 zł zysk: - 4,39 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olthar Napisano 10 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Listopad 2005 Typy na dzisiejszy dzień to jak ja to nazywam całkowity BZIK. Nudzi mi się w pracy to sobie puszcze buka Więc w dobie terroryzmu postanowiłem urozmaicić sobie obstawianie i puściłem lige algierską i z Arabii Saudyjskiej Rozpis Trixie Al-Ettifaq - Al-Ahli typ 1X kurs 1,47 Aso Chlef - NA Hussein-Dey typ 1 kurs 1,30 MC Alger - US Biskra typ 1 kurs 1,65 Stawka:8 zł Możłiwa wygrana: 19,27 zł Zobaczymy, bawie się świetnie, nie mam pojęcia nic o tychj drużynach, ale powodzenia. Gracie na własne ryzko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olthar Napisano 10 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Listopad 2005 Ale jaja! Weszły wszystkie 3 mecze. Al-Ettifaq - Al-Ahli 1X Aso Chlef - NA Hussein-Dey 1 MC Alger - US Biskra 1 Stawka:8 zł Wygrana: 19,28 zł To jest cyrk. Uwalaja Barca, Milan, Chelsea a wchodzi liga algierska i arabska. Za to kocham piłkę nożną Mam nadzieję, że mimo niepewności tych typów, ktoś obstawił i wygrał. Powodzenia TOTAL: wkład: - 16 zł wygrana: + 22,89 zł zysk: + 6,89 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olthar Napisano 11 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Listopad 2005 Na dzisiaj wymyśliłem coś takiego. Zobaczymy czy wejdzie. Powodzenia. Valenciennes FC - FC Sete 34 typ 1 kurs 1,5 Rot-Weiß Essen - Hamburger SV II typ 1 kurs 1,4 Holstein Kiel - Kickers Emden typ 1 kurs 1,4 Rozpis Trixie Stawka: 10 zł Możłiwa wygrana: 22,74 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olthar Napisano 12 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2005 No niestety, znowu jeden błąd. Valenciennes FC - FC Sete 34 wynik 1 kurs 1,5 Rot-Weiß Essen - Hamburger SV II wynik 1 kurs 1,4 Holstein Kiel - Kickers Emden wynik x kurs 1,4 Stawka: 10 zł wygrana 5,25 zł TOTAL: Wkład: - 26 zł wygrana: 28,14 zł Zysk: + 2,14 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olthar Napisano 12 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2005 Coś na popołudnie, możliwe że wieczorem się coś pojawi jeszcze na dzisiaj. Rozpis Trixie: Port Talbot - Newi Cefn Druids typ 1 kurs 1,5 Würzburger FV - 1. FC Passau typ 1 kurs 1,55 York City - Burton Albion typ 1 kurs 1,6 Stawka: 10 zł Możliwa wygrana: 27,31 zł Zobaczymy. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olthar Napisano 13 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Listopad 2005 Port Talbot - Newi Cefn Druids X Würzburger FV - 1. FC Passau 1 York City - Burton Albion 1 Znowu jeden mnie uwalil. Ja się chyba załamie. Jakas straszna nieskutecznosc. Ale nic to, gramy dalej. Stawka: 10 zł Wygrana: 5,83 zł Total: Wkład: -36 Wygrana: 33,97 Zysk: - 2,03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 13 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Listopad 2005 Jak już to kupon zawalił Ci York City! Przegrali 1-0 A jaki był wynik tego co zaznaczyłeś że nie wszedł to nie wiem Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olthar Napisano 17 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Listopad 2005 Faktycznie Damyan! Dzieki za zwrocenie mi uwagi. Zawalił mi York! A Port Talbot weszło. Dzieki za kontrole, i przeprazszam za pomyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olthar Napisano 17 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Listopad 2005 A teraz, coś z zupełnie innej beczki Storhamar- Trondheim (hokej) typ 1 kurs 1,3 Fluminense - Atletico MG (noga) typ 1 kurs 1,4 Ako: 1,82 Stawka: 5,5 zł Zakładana wygrana: 10,01 Zobaczymy. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olthar Napisano 18 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Listopad 2005 Fluminense mnie uwalilo... Total: Zysk: - 7,53 Na dzisiaj: Altach - Kufstein typ 1 kurs 1,35 Thun - Xamax typ 1 kurs 1,45 Ako: 1,96 Stawka: 9,5 Zakładana wygrana: 18,60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olthar Napisano 19 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Listopad 2005 Nie wiem jak to Thun zrobiło, ale prowadzili 2:0 i w 61 i 63 i 71 i Xamax strzela 3 bramki, co za pech!!! Total: Zysk: - 17,03 zł Tak więc nie weszło, trudno. A na dzisiaj: Rozpis Trixie Borussia Dortmund - Hertha BSC typ 1x Liverpool FC - Portsmouth FC typ 1 RC Lens - FC Metz typ 1 Stawka 6x4 = 24 Zakładan wygrana cos kolo 49 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olthar Napisano 24 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Listopad 2005 I znowu lipa...Jak nie idzie... RC Lens - FC Metz wynik x 0:0 :zlosc: wygrana 10,98 Total: Zysk: - 30,05 zł Teraz jakoś trzeba po malutku się odkuc, bo kaska na koncie mi się konczy... Więc tak: Hertha BSC - RC Lens Hertha lub X AZ Alkmaar - Middlesbrough FC Alkmaar lub X HPK-Hämeenlinna - KALPA HPK-Hämeenlinna kurs całkowity 1.78 stawka 2.25 Zakładana wygrana: 4zł Nareszcie weszło. Hertha BSC - RC Lens Hertha lub X wynik x AZ Alkmaar - Middlesbrough FC Alkmaar lub X wynik x HPK-Hämeenlinna - KALPA HPK-Hämeenlinna wynik 1 Wygrana: 4 zł. Total: Wkład: 77,25 Wygrana: 48,95 Zysk: - 28,30 Mam nadzieję, że od dzisiaj zacznę odrabiać straty. Muszę Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olthar Napisano 24 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Listopad 2005 A skoro weszło to mam ochotę puścić taką egzotyke: Haras El Hedoud - Ghazl El Mahallah typ 1 kurs 1,2 Pas - Bargh Shiraz typ 1 kurs 1,3 Egipt - Chiny typ 2 kurs 1,4 Ako 2,18 Stawka: 2 zł. Zakładana wygrana; 4,37 To jest bzik. Wieczorem coś zagram jeszcze. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi