Gość Dydo Napisano 6 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2005 Witam. Będe tutaj przedstawiał swoje typy Oto dwa kupony, które wysłałem na ten weekend : Lille - Strasbourg 1 Juventus - Livorno 1/2 1 (-) wiedziałem że tak będzie 0:0 do I połowy... :| West Ham - West Bromwich 1 (+) Le Mans - Marseille 1 (+) Falkirk - Celtic 2 Hearts - Dundee Unt. 1 (+) Do wygrania : 60 zł 40 gr. Jeśli chodzi o ten kupon, to sądze ze powinien wejść, ale mam poważne obawy do Juve bo jak wiemy lubią oni grać tak, że strzelą 1 bramke i spotkanie kończy się 1:0. Mam jednak nadzieje, że tym razem będzie inaczej i pokazą klase ze słabiutkim Livorno Równiez mam malutkie obawy do Celticu, ponieważ czasami oni robili niespodzianki przegrywając ze słabymi drużynami. Ale biorąc pod uwage to, że Celtic dobrze gra w tym sezonie, i walczy o fotel lidera z Hearts, powinni lekkim 'dydem' wygrac. Schalke - Duisburg 1 (+) Toulouse - Lyon 2 (+) Lazio - Inter 02 (+) Juventus - Livorno 1 Getafe - Barcelona 2 Real M. - Zaragoza 1 Feyenoord - Vitesse 1 Do wygrania : równe 33 zł W tym kuponie nie jestem pewien o Feyenoord. Ciężko będą mieli z 5 Vitesse, no ale wkońcu ryzyko czasami popłaca, a ja lubie ryzyko i mam nadzieje, że tym razem mi 'wypłaci' + - mecze oznaczone tym symbolem, oznaczają to że już weszły. - - mecze oznaczone tym symbolem, oznaczają wtope. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi