Skocz do zawartości

GRAJ BEZPIECZNIE! Nie przegrywam bo mnie nie stać!

Gość wilczur

Rekomendowane odpowiedzi

Gość wilczur

KUPON 1

Stawka: 50zł

Kupon: akumulowany

Vsetin - Zlin X2 1.25

D.Zagrzeb - Inter 1 1.25

PSV - Sparta Rotterdam 1 1.20

Lubeck - Chemnitzer 1 1.40

Domzale - Koper 1 1.40

Tappara - Karpat X2 1.46

Kurs łączny: 5.36

Zakładana wygrana: 241.40

KUPON 2

Stawka: 50zł

Kupon: akumulowany

D.Zagrzeb - Inter 1 1.25

HPK - Ilves - 1 1.55

Detroit - Phoenix 1 1.70

Valencia - Gran Canaria 1 1.25

Kurs łączny: 4.12

Zakładana wygrana: 185.30

Gość wilczur

Kilka ogólnych zasad

1. Wszystkie typy redaguję z pełnym przekonaniem o ich dużym prawdopodobieństwie wygranej. Nie usiłuję nikogo wprowadzić w błąd.

2. Każda wymieniona pozycja umieszczana jest na minimum 2 godziny przed rozpoczęciem spotkania.

3. Poszczególne pozycje mogą dotyczyć różnych dyscyplin sportowych, w tym względzie nie mam konkretnych preferencji.

4. Gram u buków już 5 lat i dlatego dzielę się swoim doświadczeniem.

5. Oczywistym jest, że nie odpowiadam za ewentualne konsekwencje związane z obsatwianiem w/g zamieszczonych przeze mnie typowań.

6. Informacje na temat wszystkich wskazanych przeze mnie zakładów czerpię z własnych analiz i doswiadczeń. Nie posiadam wiedzy wykraczającej poza tę zadeklarowaną. O każdym zdarzeniu staram się wcześniej uzyskać jak najwięcej wiadomości (statystyki, składy, kontuzje, ranga spotkania).

7. Nie roszczę sobie żadnych praw do ewentualnych wygranych w/g moich wskazań.

8. Moja działalność na forum nie służy reklamie jakiejkolwiek firmy bukmacherskiej ani też samego obstawiania zakładów.

9. Po każdej zakończonej serii spotkań zamieszczam wyniki w kolejnym poście, tak by pierwotny, zawierający wskazania, nie był już redagowany.

10. Nie traktuję grania jako sposób na życie, jesli myślisz w ten sposób możesz narobić sobie problemów.

11. Zamieszczone stawki nie mają sugerować kwoty dla Twoich kuponów, są jedynie odwzorowaniem moich preferencji i przekonania o trafności wyboru (w przypadku mniejszych stawek oceniam dany kupon za mniej prawdopodobny, jakkolwiek unikam niepotrzebnego ryzyka - fuksy, remisy w koszykówce, typy na dokładny wynik, itp.).

12. Twoja wygrana to moja satysfakcja!

Serdecznie pozdrawiam i życzę udanych łowów!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...