Gość wilczur Napisano 5 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2005 KUPON 1 Stawka: 50zł Kupon: akumulowany Vsetin - Zlin X2 1.25 D.Zagrzeb - Inter 1 1.25 PSV - Sparta Rotterdam 1 1.20 Lubeck - Chemnitzer 1 1.40 Domzale - Koper 1 1.40 Tappara - Karpat X2 1.46 Kurs łączny: 5.36 Zakładana wygrana: 241.40 KUPON 2 Stawka: 50zł Kupon: akumulowany D.Zagrzeb - Inter 1 1.25 HPK - Ilves - 1 1.55 Detroit - Phoenix 1 1.70 Valencia - Gran Canaria 1 1.25 Kurs łączny: 4.12 Zakładana wygrana: 185.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wilczur Napisano 5 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2005 Kilka ogólnych zasad 1. Wszystkie typy redaguję z pełnym przekonaniem o ich dużym prawdopodobieństwie wygranej. Nie usiłuję nikogo wprowadzić w błąd. 2. Każda wymieniona pozycja umieszczana jest na minimum 2 godziny przed rozpoczęciem spotkania. 3. Poszczególne pozycje mogą dotyczyć różnych dyscyplin sportowych, w tym względzie nie mam konkretnych preferencji. 4. Gram u buków już 5 lat i dlatego dzielę się swoim doświadczeniem. 5. Oczywistym jest, że nie odpowiadam za ewentualne konsekwencje związane z obsatwianiem w/g zamieszczonych przeze mnie typowań. 6. Informacje na temat wszystkich wskazanych przeze mnie zakładów czerpię z własnych analiz i doswiadczeń. Nie posiadam wiedzy wykraczającej poza tę zadeklarowaną. O każdym zdarzeniu staram się wcześniej uzyskać jak najwięcej wiadomości (statystyki, składy, kontuzje, ranga spotkania). 7. Nie roszczę sobie żadnych praw do ewentualnych wygranych w/g moich wskazań. 8. Moja działalność na forum nie służy reklamie jakiejkolwiek firmy bukmacherskiej ani też samego obstawiania zakładów. 9. Po każdej zakończonej serii spotkań zamieszczam wyniki w kolejnym poście, tak by pierwotny, zawierający wskazania, nie był już redagowany. 10. Nie traktuję grania jako sposób na życie, jesli myślisz w ten sposób możesz narobić sobie problemów. 11. Zamieszczone stawki nie mają sugerować kwoty dla Twoich kuponów, są jedynie odwzorowaniem moich preferencji i przekonania o trafności wyboru (w przypadku mniejszych stawek oceniam dany kupon za mniej prawdopodobny, jakkolwiek unikam niepotrzebnego ryzyka - fuksy, remisy w koszykówce, typy na dokładny wynik, itp.). 12. Twoja wygrana to moja satysfakcja! Serdecznie pozdrawiam i życzę udanych łowów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi