masz4 Napisano 3 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2005 Witam wszystkich postanowiłem podaawadc swoje typki na forumie mam nadzieje ze doradzicie i podzielicie się ze mna swoimi opiniami kuponik na dzis Tappara - Assaet 1 1,50 Stjernen - Trondheim 1 1.70 ZSC Lions - Basel 1 1.60 HV 71 - Timra 1 1.60 no i jak myslicie bo ja mysle ze ma szanse ale jak to w sporcie wszystko jest mozliwe trzymam za wszystkich kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz4 Napisano 4 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2005 klątwa jednak trwa nadal Tappara - Assaet 1 1,50 1:3 Tappara mnie zawiodła Stjernen - Trondheim 1 1.70 6:2 ZSC Lions - Basel 1 1.60 1:4 no ja nie wiem pech HV 71 - Timra 1 1.60 3:1 50% kuponu weszło zobaczymy moze dzisiaj się odbije zaraz zapodam kuponixa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz4 Napisano 4 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2005 no to kuponiki na dzis wszystkie w rospisie zeby zmniejszyc ryzyko kuponik 1 rozpis 3z4 Anaheim - San Jose 2 2.55 Buffalo - Montreal 1 2.25 Dallas - Chicago 1 1.90 Vancouver - Columbus 1 1.70 kuponik 2 rozpis 3z4 Trinec - Plzen 2 2.50 Vsetin - Zlin 2 1.70 Nuernberg - Kassel 1 1.50 Kazan - Petersburg 1 1.55 kuponik 3 rozpis 2z3 Mannheim - Krefeld 2 2.65 Rapperswil - Fr.Gotteron 1 1.70 Zug - Servette 1 1.85 No to trzymta kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz4 Napisano 4 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2005 jak narazie kuponik nr 2 wszedł w 80% czyli wygrałem Trinec - Plzen 2 2.50 Vsetin - Zlin 2 1.70 nie moge znalesc wyniku Nuernberg - Kassel 1 1. 50 dobre chłopaki Kazan - Petersburg 1 1.55 no te paruskie tez mnie nie zawiodły jak by ktos podpowiedział mi jaki wynik jest tego spotkania bym był wdzięczny Vsetin - Zlin 2 1.70 kuponik nr 3 (chyba najgorszy w moim zyciu) Mannheim - Krefeld 2 2.65 3:1 Rapperswil - Fr.Gotteron 1 1.70 2:2 Zug - Servette 1 1.85 3:4 szok zaden na trzy spotkania nie wszedł 1 raz tak mam a na NHL trza do rana poczekac oby się udłao chociaz jak z tym kuponikiemnr2 to się wróci to co załozyłem :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bobson15 Napisano 4 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2005 Zlin gra juz dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz4 Napisano 4 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2005 No to jak przeniesli ten meczyk czy co mieli grac w piatek 4.11.2005 a nie dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz4 Napisano 5 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2005 no 1 kuponik Anaheim - San Jose 2 2.55 - Buffalo - Montreal 1 2.25 - Dallas - Chicago 1 1.90 + Vancouver - Columbus 1 1.70 + Nie stawiam juz na NHL nie powiem pech jednak odstampił ale nie do konca jeszcze dzisiaj jak mi wejdzie Vestin:Zlin to wpadnie 41.00 zyleczków a jak mnie Zlin zawiedzie :roll1: to tez wpadnie ale tylko 10.50 tak czy siak w koncu cos wygrałem duzych wygranych wszystkim zycze p.s zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz4 Napisano 6 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2005 no niestety Vsetin - Zlin zremisowali chłopaki a wiec wpadła tylko 10zł ale i tak spox w koncu cosik wygrałem zła passa przerwana a na dzis pusciłem taki kuponik rzecz jasna w rospisie 2z3 Plazen-Pardubice 1 2.00 Koelner-Eisbaren 1 2.00 Vienna Capitals-Pasut VSV 1 2.10 Frolunda-Sodertalje 1 1.35 (pewniaczek) max wygrana 30.10 zł najmniejsza wygrana 9.70 hehe powodzenia zycze wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz4 Napisano 6 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2005 no nie będe narzekał bo wpadło troszke grosza nie duzo ale zawsze na plus Plazen-Pardubice 1 2.00 juz chyba nie będe stawiał na czechów Koelner-Eisbaren 1 2.00 Vienna Capitals-Pasut VSV 1 2.10 Frolunda-Sodertalje 1 1.35 (pewniaczek) odzyskałem wkład i jeszcze na fajki zostało hehe zaraz zapodam kuponiki na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz4 Napisano 7 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2005 no niestety nie udało się zgarnąc całej kaski ale chociaz wpadło 10 zyleczków czechy mi kuponik zawaliły ale to co nic nie straciłem a i zyskałem na fajki hehe :cwaniak: z braku czasu dzisiaj w sts-e zdązyłem obstawic tylko NHL a miałem tego nie robic :evil: no ale nic innego nie było jesli chodzi o hokej koponik oczywiscie w rozpisie New York Rangers-Pittsburgh Penguinsh 1 2.00 Dallas Stars-Edmonton Oilers 1 2.10 Calgary Flames-Vancouver Canucks 1 2.25 max wygrana 24.20 minimalna wygrana 7.60 nie jestem pewny czy z ostatnim spotkaniem dobrze postąmpiłem no ale zobaczymy co będzie pozdro wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz4 Napisano 8 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2005 No i znowu jeden wtopił i to ten po którym się nie spodziewałem New York Rangers-Pittsburgh Penguinsh 1 2.00 Dallas Stars-Edmonton Oilers 1 2.10 Calgary Flames-Vancouver Canucks 1 2.25 no ale wygrana jest hehe 8.50 zł hehe niezła sumka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz4 Napisano 8 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2005 dzisiaj z braku spotkan w hokeja (w punkcie STS gram) postanowiłem ze piłke obstawie pierwszy raz od niewiem kiedy pusciłem 2 kuponiki co o nich myslicie kupon 1 Szwajcaria-Kanada 2 1.80 jedynie to z hokeja wybrałem Celtic-Rengers 1 1.90 Drogheda-Bohemian 1 2.20 La plata-Gimnasia J 1 1.55 Coln-Olimpo 1 2.15 stawka 2 zł AKO 25.07 Zakładana wygrana 45.10 kupon2 troszke dla smiechu Celtic(strz/nie strz) 1 1.18 Livingston-Invernees 2 2.20 Lublin-Wisła K 2 2.00 Rengers(sztrz/nie strz) 1 1.40 Monthrewell-Aberdeen 1 2.15 stawka 2 zł AKO 15.63 zakładana wygrana 28.10 no i jak myslicie o tych kuponikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yankess7 Napisano 8 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2005 na kuponie nr 2 dales jednoczesnie ze w meczu celtic - rangers gospodarze i goscie strzela bramki. w STSie ani w innym buku nie przyjma Ci takiego zakladu bo nie mozna ze soba kombinowac ze soba na jednym kuponie tego samego meczu. No i widze ze chcesz zagrac na kuponie nr 1 na wisle krakow. ale ja cos mysle ze jednak silne ostatnio zaglebie da jednak rade slabiutkiej wisle, a przekonuje mnie to ze w histori wisla jeszcze ani razu nie wygrala na stadionie w Lubinie. dalbym 1 a jak chcesz bezpieczniej 1x na zaglebie:) uwazalbym tez na te ligi z ameryki poludniowej, tam rozne wyniki wchodza. bo poza tym to kupony ok:) nie gniewaj sie ze tyle napisalem i wyglada jakbym wszystki rozumy pozjadal, ale tak nie jest:) chcialem po prostu przekazac Ci swoje przemyslenia i mam nadzieje ze wezmiesz je pod uwage. zycze bardzo wysokich wygranyc i jeszcze raz sorki ze sie madrze ale naprawde mam dobre intencje:) jestesmy tu po to zeby skubac buki w koncu:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 8 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2005 Nie można łączyć tych samych meczy ale zakłady na strzeli/nie strzeli można!! A Wisła się przecież musi zrekompensować za ten słabiutki początek sezonu! Więc czemu nie w pucharze polski z zagłębiem który wisłe wyeliminował w zeszłym sezonie i niedawno wygrał 2-1 u siebie Myślę że jakiś mecz z tej ligi z ameryki południowej niestety Ci nie siądzie ale może. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz4 Napisano 8 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2005 na kuponie nr 2 dales jednoczesnie ze w meczu celtic - rangers gospodarze i goscie strzela bramki. w STSie ani w innym buku nie przyjma Ci takiego zakladu bo nie mozna ze soba kombinowac ze soba na jednym kuponie tego samego meczu. hmm no to ja nie wiedziałem ale powiem ci szczeze ze juz przyjeli a więc chyba mozna :cwaniak1: albomsię oni walneli ale nie wiem mniejsze z tym dzięki za szczere opinie chłopaki bo szczeze to ja piłeczki obstawiac nie umiem pozdro i rzycze wielkich wygranych no i zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz4 Napisano 8 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2005 no i 2 kuponik juz lezy Lubin Wisła zremisowali nienawidze remisów no ale jeszcze jest szansa na drugi czekam z niecierpliwoscią zobaczymy co wyjdzie 45 zł piechota nie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz4 Napisano 9 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2005 no i d**a znowu nie weszło ale się nie poddam zaraz zapodam jak znajde momęcik kuponiki co dzis pusciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz4 Napisano 13 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Listopad 2005 no a na dzisiaj mam taki kuponik co o nim myslicie troszke ryzykowny 1.Chicago-Edmonto 2 2.20 2.Vancower-Detroit 1 2.45 3. Columbus-Los Angeles 1 2.80 tu chyba zwariowałem no to jak powiecie co myslicie czy dalej lipa będzie jak do tej pory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz4 Napisano 15 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Listopad 2005 no to kuponiki na dzis 1 rozpis 2z3 stawka 6 zł Washington Capitals vs. Tampa Bay Lightning 1 2.55 Montreal Canadiens vs. Florida Panthers 1 1.80 Nashville Predators vs. Los Angeles Kings 2 2.50 max wygrana 21.80 zł kuponik2 Froelunda - MoDo 1 1.45 Dusseldorfer EG-EV Duisburg 1 1.45 Frankfurt - Krefeld 1 1.85 Brynas - HV 71 2 2.00 Kloten - Zug 1 2.15 Graz - Salzburg 2 2.00 zakładana wygrana 60.20 i co myslicie o tych kuponikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 15 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Listopad 2005 Siemka! Ja jestem zwolennnikiem pisania komentów co do meczy na jakimś kuponie ale niestety na tym forum obowiązują zasady że jeśli chcesz znać opinie innych na temat danego meczu to musisz pisać w dziale analizy, informacje, sugestie Skoro już pisze to powiem Ci tak: Froelunde też gram więc musi wejść //Jeśli autor sobie zyczy śmiało możesz komentować jego typy.Jednak nie mogą to być komentarze typu:To Ci nie wejdzie lub to powinno wejść Pisząc np.komentarz do danego typu uzasadnij choc troche dlaczego uważasz,że dany typ nie wejdzie lub że uważasz go za pewniaka Waciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi