Gość Sonic 19 Napisano 28 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2005 Witam. Jako ze na forum jestem nowy Ale w bukmacherce nie chciałbym się zając działem systemy (tak jak na innych forach) Moja praca polegała by na przetestowaniu każdego systemu który jest i który się pojawi (oprucz 2z4 (ogółem oprucz podstawowych)) Testował bym w temacie systemu (wszystko by było przejrzyśćie). W ten sposób ludzie zaglądający do systemów mieli by jakąś informacje na temat systemu.Czy opłaca się nim grać czy jest bezpieczny itd. I teraz kilka spraw 1.Z założeniem ze dostane pozwolenie na prowadzenie działu to A) od jakiego stanu kąta mam zacząć ?? 2.Jeśli niepozwolićie mi się tym zając A) to trudno Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 28 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2005 ehh nie mogłem się powstrzymać... zacznij od słownika ortograficznego a z pytaniem na priva do BPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi