Gość stopi Napisano 27 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2005 A wienc tak pierwszy post jak widać i już do kuponów lece bez ogródek. Kupon 1 Groklin - Lech - X Arka - G.Zabrze - X Lens - Toulouse - X Stuttgart-Hertha -X oczywiście stawka 2 zł oby sie nie spalić (gdzie jeszcze nie wiem) kursów nie znam jeszcze prawdopodobieństwo trafienia wynosi coś około 0 ale ludzie w totolotka wygrywają to czemu nie miało by to wejść ? Kupon 2 to mały system 2/3 prawdopodobieństwo trafienia jest równe kupon 1 BLOK A: Cracovia - Polonia -------------------- 1X ( ale raczej go omine ) LIVORNO-PARMA - --------------------1 KAISERSLAUTERN-LEVERKUSEN ---- 2 MILAN-JUVENTUS --------------------- X BLOK B: BIRMINGHAM-EVERTON------------1X BIELEFELD-HANNOVER -------------X ARKA GD.-GÓRNIK Z.---------------X RIO AVE-MARITIMO------------------X BLOK C: MIDDLESBROUGH-M. UTD---------2 NAVAL-BENFICA -------------------X HAMBURG-SCHALKE---------------X MARSEILLE-LILLE ------------------X Oczywiście trafienie tego jest szalenie trudne i tylko człowiek nie poważny by tak postawił. Ale czemu nie czasem trzeba szaleć To nie wszystko jeszcze jeden kupon skręce bardziej poważny ale to już po za publikacją Zapraszam do komentowania. ( Tylko prosze nie nabijać sie z tych typów) Stopi Pozdrawia ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość stopi Napisano 1 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2005 Wielka parodiia tego typowania tylko zbyt duzo kasy straciłem ale co tam raz się żyje oto new kupon za 2 zł stawka wygórowana w profesjonalu PSV - Milan ------------- 2 2.05 - raczej omijać ten mecz ale może i tak być Schalke-Fenerbahce----1 1,69 może tu być remis ale wieże w schalke Inter- Porto------------- 1 1,4 tak jak każdy widze tu 1 ( może prawie każdy) Brema-Udinese----------1 1,79 Brema musi wygrać jak nie wygra to nie wyjdzie z grupy Juve-Bayren ilość goli -2,5 1,65 Barca-Panath. ------- (Panath.nie strzeli gola - 1,89) do tego Pucha uefa z biegu wienc nie jestem pewien Hamburger-Stavanger -----1 1,29 - kurs mówi samo za siebie czyli nie typować tego Stuttgart- Donieck ----- 1 1,7 czyli niby za 2 zł będzie 106,60 mam nadzieje że będzie lepiej niż ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi