Skocz do zawartości

Zaczynam od 50 zł...

Apocalyptiq

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dla Was dobrą nowinę! Właśnie ponowiłem prace nad moim programem typującym mecze bukmacherskie! Jest on narazie w fazie testowej... Ale nieźle się prezentuje! Przewidział już 4 na 4 mecze (tylko tyle narazie przetestowałem :-) - jeden typ na gospodarzy, jeden na gości i dwa na remis... I jeszcze wprowadziłem nową funkcję - program też przewiduje czy w danym meczu będzie poniżej czy powyżej 2,5 gola i owe 4 mecze dobrze wytypował !! (3 powyżej i 1 poniżej 2,5 goli) :-) Tylko jeszcze zastanawiam się, czy wydac ten program w wersji freeware czy shareware ;-)

:) jakie free, jakie shareware - ludzie nie doceniają tego co mają za darmo. Zrób, przetestuj i sprzedaj.

Jestem w trakcie robienia już 4 wersji tego programu... W tym programie polepszyłem funkcję przewidywania wynikow i wziąłem pod uwagę miejsca drużyn, ktore grały owe 8 ostatnich meczy z tymi drużynami. A teraz, aby zminimalizować "niespodzianki", potrzebuje adresu strony, gdzie są informacje o transferach drużyn (jak największa ilość lig), kontuzjach piłkarzy, wracających po pauzowaniu, nowych trenerow itp.). Zna ktoś taką stronę? Jeżeli tak, to po wprowadzeniu poprawek w moim programie na podstawie owej strony dam 3 typy z mojego programu (oczywiście dowolne mecze). Czekam na adresy... I nie przysyłajcie mi już informacji na PW!

Gość BLACKmagiC

Nie wiem, czy ta strona Ci w czymś pomoże, ale podaję. Są tam wszystkie składy, jeśli chodzi o kontuzje etc. to podejrzewam, że również:

http://www.bukmacherzy.com/tabele.php

A tu strona o wszystkich tranferach w ligach europejskich, bardzo często akualizowana:

http://www.transfery.info/

Pozdrawiam :cwaniak:

Na dziś przeanalizowałem w moim programie 4 spotkania. Program moj posiada jeszcz sporo błędow, np. podaje wynik 1-1, a typ 1... No ale nic. Przez ten tydzień raczej nie będe miał czasu na prace nad porgramem. Ja na każdy z poniższych wynikow postawiłem 1 zł :-) Zobaczymy jak pojdzie...

Znudziła już mi się praca w samotności :-) Opracowałem sposob na zarobienie - zbiorę grupę maksymalnie 10 osob w miarę znających się na piłce nożnej (na drużynach, obstawianiu itp.). Zgłoszenia możecie mi przysyłac na GG (nawet jak jestem niedostępny). Proszę podać w nim swoje imię i nazwisko lub ksywkę, link do tematu z Twoimi kuponami (jeżeli nie masz napisz mi na GG kilka swoich ostatnich kuponow z rezultatami) i najlepiej aby znac się trochę na Excelu (w nim napisałem swoj program, razem będziemy starali sięgo polepszać i stawiać na meczyki według jego analiz, lub według naszych, to jeszcze musimy ustalić). Po wysłaniu zgłoszenia prosze cierpliwie czekać na odpowiedż (gora dwa dni). Jak zbiorę już, no powiedzmy 7 osob, nasza grupa zacznie się spotykać. Spotkania te będę organizował na GG :-) Najłatwiejsz i najwygodniejszy sposob :-) I tak przynajmniej raz na tydzień będzie się ono odbywało, tak przed weekandem, albo w piątek wieczorem, albo w sobotę rano. Gdy już zbiorę odpowiednią ilość osob zorganizuję pierwsze spotkanie - tak aby wszyscy się ze wszystkimi zapoznalim pogadamy o tym, ktore ligi lubimy, w ktorych jesteśmy najlepsi itp. Po pierwszym tygodniu prześlę moj program tmy osobą, ktore według mnie na niego zasłużyły :-) Ale nie bojcie się, nie mam dużych wymagań... Na owych spotkanich razem będziemy rozmawiać o swoich typach na dany/następny dzień i wspolnymi siłami skleimy razem jeden kupon. Cenię systematyczność i ambicje. Mecze na nasz kupon będziemy wybierac w następujacy sposob - jeden z nas zapoda jakiś mecz, na ktory ma typ, a reszta go wspolnie zanalizuje. Jeżeli wszyscy, lub chociaż większość z nas zgodzi sięz danym typem, wybieramy go. Jeden z nas - mogę być to ja, będziemy prowadzić statystyki naszej grupy na obstawianie.com. Jeszcze dokladnie nie wiem, czy będziemy puszczac nomalne AKO, czy myśleć nad systemami, czy grać progresjami, czy systemem na odzyskiwanie przegranych stawek - to ustalimy na naszym pierwszym spotkaniu. Informacje o zbliżającym się spotkaniu będe wysyłał każdemu kilka dni przed nim, aby każdy był obecny, lub chociaż większość :) Właśnie oglądam mecz Polska-Ekwador. W 2 minucie gol ;-) Yeah... Czekam na zgłoszenia. I na osłodę rozpoczęcia działalności naszej grupy przytoczę tu historię ktorą usłyszałem od brata, podobno jest prawdziwa. "Kiedyś spotkało się ze sobą kilku meatematykow-obstawiaczy meczow. Siedzieli godzinami w tabelkach, statystkach... Ale dzięki temu zarabiali na tym (obstawianiu i trafianiu typow), że w końcu nukmacherzy nie przyjmowali od nich typow, nie pozwalali im u nich obstawiać meczy :-) I jeszcze pozostaje jedna rzecz... Należałoby wymyśleć jakąś nazwę dla naszej grupy :-) I najliepiejby było, aby członkowie mojej grupy znali się na matematyce i ją lubili. Wiem że jest mało takich ludzi, więc nie-matematykow też zapraszam (pod warunkiem, że znają się na obstawianiu i trafianiu meczy :-) I aby byli ambitni i chcący zarobić :cwaniak1:

Co siedem głow, to nie jedna :cwaniak: . W kupie siła :D . Jeżeli będziemy wierzyć w siebie nawzajem, będziemy sobie ufać... To nasza praca nie pojdzie na marne :-) Kazdy kto grał w RPGi wie, ze aby drużyna była silna, muszą być w niej ludzie z rożnymi specjalizacjami - wojownik, czaridziej, łucznik i złodziej. Oczywiście nie szukam złodziei i czarodziejow :D Chciałem przez to powiedzieć, że najlepiej aby w naszej grupie była np. jedna osoba znająca się na lidze hiszpańskiej, jedna na transferach, nowych trenerach w drużynach itp., jednego matematyka, jednego, ktory zna się na innej lidze itp. W swoim zgłoszeniu napiszcie rownież, co możecie zaoferowac grupie, czyli np. że jest się matematykiem (tych najbardziej zapraszam:-), zna się na danej lidze, zna się na obstawianiu, ma się duże doświadczenie w obstawianiu itp.

@Apocalyptiq: Świetny pomysł!

A może po prostu wybrać jeden typ rozgrywek (najlepiej ten najbardziej przewidywalny :) ) i każdy wybierze sobie jedną drużynę o której będzie zbierał wszystkie możliwe informacje (kontuzje, transfery, kadrowe zawirowania)...

Jeżeli chodzi o matematykę, to również służę pomocą [ II rok informatyka PW ]. Ale również nie wiem, gdzie tutaj mogłaby się przydać matma wyższa.

Znajomość matmy zawsze się przyda :cwaniak1: Więc kto się chce zapisać, niech tu napisze: "Zrobię wszystko co Apocalyptiq każe" :cwaniak: . Czekam na zgłoszenia. A oto kilka ( :D ) moich dzisiejszych kuponikow (wytypowanych przez moj program):

stawka : 0.50 PLN

możliwa wygrana: 5.00 PLN

Thun - Xamax 3-1 10.00

stawka : 1.38 PLN

możliwa wygrana: 2.00 PLN

Thun - Xamax powyzej 2.5 goli 1.45

możliwa wygrana: 4.00 PLN

Thun - Xamax 1-0 8.00 (ten kupon wysłałem przypadkowo :wstyd: )

stawka : 1.21 PLN

możliwa wygrana: 1.75 PLN

Thun - Xamax 1 1.45

stawka : 1.25 PLN

Bari - Albinoleffe ponizej 2.5 goli 1.60

możliwa wygrana: 2.50 PLN

Bari - Albinoleffe 1-0 5.00

Bari - Albinoleffe 1 1.65

stawka : 1.07 PLN

VfL Bochum - TSV Alemannia Aachen powyzej 2.5 goli 1.87

możliwa wygrana: 6.00 PLN

VfL Bochum - TSV Alemannia Aachen 3-1 12.00

stawka : 1.18 PLN

możliwa wygrana: 2.01 PLN

VfL Bochum - TSV Alemannia Aachen 1 1.70

stawka : 1.07 PLN

Eintracht Braunschweig - Wacker Burghausen ponizej 2.5 goli 1.87

możliwa wygrana: 3.25 PLN

Eintracht Braunschweig - Wacker Burghausen 1-1 6.50

stawka : 0.61 PLN

możliwa wygrana: 2.01 PLN

Eintracht Braunschweig - Wacker Burghausen X 3.30

stawka : 1.05 PLN

możliwa wygrana: 1.99 PLN

SC Paderborn 07 - Spfr. Siegen ponizej 2.5 goli 1.90

możliwa wygrana: 3.50 PLN

SC Paderborn 07 - Spfr. Siegen 2-0 7.00

SC Paderborn 07 - Spfr. Siegen 1 1.65

łączna stawka : 14.24 PLN

łączna możliwa wygrana: 44.01 PLN

Jak połowa tych kuponikow wejdze, to będzie dobrze :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...