twarog Napisano 21 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Październik 2005 moje typki na ten weekend jak narazie: kupon 1 za 10 na dziś K.Vary-Sparta-2 :cwaniak1: Aachen -Offenbach -1 Kszo-Podbeskidzie-1 :cwaniak1: Łks-Śląsk-1 :cwaniak1: 112 do wyjęcia kupon 2 za 20-do wyjęcia 200 Elche-Gimnastic-1 :cwaniak1: Unia-Zdrój-1 :cwaniak1: Kuopio-Karpaty-2 :cwaniak1: Psg-Nancy-1 :cwaniak1: Hertha- Mainz-1 :cwaniak1: kupon 3 za 40 do wyjęcia 120 Barca-1 :cwaniak1: Rangers-1 :cwaniak1: Bayern-1 :cwaniak1: Grazer Ak-Ried-1 co sądzicie o tych typach??/ //Pisz jeszcze kursy poszczególnych spotkań I jakoś tak czytelniej Waciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twarog Napisano 22 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik 2005 oj albo będzie do trzech razy sztuka(2 razy jeden mecz zawalił na 2 kuponach,ostatni kupon został i ostatni mecz PSG)coś czuję ,że znów mnie pech dosięgnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twarog Napisano 23 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2005 kupon na szczęście wszedł więc dziś mogłem zagrać grubo hehe wczorajszy kupon który na dziś został Paok-Ionikos 1 Brondby-Mityljand 1 Alborg-Aarhaus 1 Bern - Davos(hokej) 2(weszło po pięknym kursie 3,2) Newcastle-Sunderland-1 Perm-Cska 2 za 10 do wyjęcia 353 kolejny to Gil Vicente-Sporting 2 Anderlecht-Brugge 1 Leverkusen-Stuttgart-0 Waalwajk-Feyenoord 2 Real-Valencia 1 za 5 do wyjęcia 202.50(ako 45) 3 kupon Valerenga-Halden 1 Dynamo Moskwa-Terek 1 Salzburg-Sturm 1 Ofi Kreta-Olimpiakos 2 Nadal -Ljubicic 1 Lecce -Juve 2 za 10-187zł(ako 10.39) i ostatni Alkmar-Willem 1 Everton-Chelsea 2 Villareal-Mallorca 1 Sampdoria- Siena 1 Ac Milan-Palermo 1 za 30-191(ako 7.11) oby i tym razem się poszczęściło :cwaniak1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 23 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2005 Jeżeli możesz to rób te kupony czytelniej, może odstępy między nimi, pogrub nazwy a przede wszystkim zaznaczaj co weszło a co nie (poprzez edycje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 23 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2005 Jeżeli możesz to rób te kupony czytelniej, może odstępy między nimi, pogrub nazwy a przede wszystkim zaznaczaj co weszło a co nie (poprzez edycje) Własnie miałem to samo napisać Twarog jak edytujesz swojego posta to tam masz takie śliczne emotki i zaznaczaj nimi co weszło a co nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twarog Napisano 23 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2005 oka poprawione już :tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twarog Napisano 23 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2005 dzień dzisiejszy skomentuje tylko tak wielki pech i czemu ja na kuponie gdzie 350 było do wyjęcia zawalił mi Aalborg gdzie typ w 90 karnego nie strzelił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi