Skocz do zawartości

Progresja Chomika [III]

Chomik

Rekomendowane odpowiedzi

Wróć lepiej do Francji ;)

Ostatnio Creteil mial dluga serie i mozna bylo wyciagnac wiecej siana, a teraz Geuegnon ma za soba 3 mecze bez remisu, tak wiec mozesz na niego postawic tak jakbys juz go gral od poczatku (100, 200, 400)-> 800 :cwaniak: i jesli w koncu wejdzie bedziesz o 700 do przodu

:cwaniak1:

:arrow:Mecz: Inter - Ascoli

Kurs: 4.9

Stawka:400zł

Wygrana:1960zł

:arrow:Mecz: Lazio - Siena

Kurs: 3.3

Stawka:400zł

Wygrana:1320zł

Z Fiorentiny już zrezygnowałem z niej troche kasy wyjąłem teraz gram dwie pozostałe drużyny...

Jak jestes taki cwany to postaw cos za wlasne siano,a nie tu wskazowek bedziesz udzielal :cwaniak1: :cwaniak1: :cwaniak1: :cwaniak1:

Hehe.. no widzisz.. ja jestem taki cwany :cwaniak1: i za własne siano obstawiam. CO prawda jeden rzad wielkosci nizej niz Chomik ale od czegos trzeba zaczac.

A czyż forum nie jest od tego zeby udzielac wskazówek :niesmak: ?

Statystyki

Po ostatniej kolejce:

Inter: -400zł

Lazio: -400zł

Ogółem po wszystkich kolejkach:

Inter: +310zł

Lazio: +120zł

Fiorentina: +6500zł

Początkowy stan konta: +20000zł

Obecny stan konta: +26930zł

Strata/Zysk:+6930zł

Mecz: Inter - Milan :nie: ( 3 - 2 ) ładnie mnie w 90minucie Adriano załatwił :/

Kurs: 3.1

Stawka:800zł

Wygrana:2480zł :f:

Mecz: Livorno - Lazio :nie: ( 2 - 1 )

Kurs: 3.2

Stawka:800zł

Wygrana:2560zł :f:

Statystyki

Po ostatniej kolejce:

Inter: -800zł

Lazio: -800zł

Inter: -790zł

Lazio: -680zł

Obecny stan konta: +25030zł

Strata/Zysk:+5030zł

Statystyki

Po ostatniej kolejce:

Inter: -1600zł

Lazio: +3840zł

Inter: -1290zł

Lazio: +3960zł

Obecny stan konta: +29170zł

Strata/Zysk:+9170zł

No i jeszcze Inter i koniec kolejnej progresji........... Jak narazie troche na plusie jestem :cwaniak1:

"Troche"- %-)

A potem co planujesz? Może II włoska??

..... no właśnie nie wiem.... będę musiał troche pomyśleć wejde do jakiegoś działu z progresją i poczytam troche może na coś wpadne na obecną chwilę nie mam pomysłu.....

No i dzisiaj zaryzykowałem i nie stawiałem na REMIS INTERU bo mecz wydaje się być 100% że nie będzie remisu a boje sie że w dalszej grze może być ciężko jak Inter nie będize remisował.....

Ja proponuję grać progresję na normalne kupony z AKO ok. 3. Moim zdaniem takie kupony będą wchodziły częściej niż remisy, a z tymi remisami to różnie bywa. Może sie zdarzyć, że drużyna nie zremisuje przez kilkanaście spotkań a wtedy kicha.

Ja proponuję grać progresję na normalne kupony z AKO ok. 3. Moim zdaniem takie kupony będą wchodziły częściej niż remisy, a z tymi remisami to różnie bywa. Może sie zdarzyć, że drużyna nie zremisuje przez kilkanaście spotkań a wtedy kicha.

....może i masz właśnie racje, ale najpierw musze skończyć tą progresję żeby myśleć o następnej..., a na obecną chwilę nie wiem jak będę grał dalej... Przydałoby się jeszcze troche kasy a potem bym sobie pograł zwykłe kupony stracił troche kasy i znawu jakąś progresję :p

Plusy mojej propozycji:

- takie kupony możesz grać codziennie i nie musisz czekać aż tydzień na na mecz np. Interu i zysk masz wtedy siedmiokrotnie większy;

- przy takiej progresji liczysz sam na siebie i swoje typy, a nie czekasz biernie aż drużyna wreszcie zremisuje(a może to nastąpić zbyt późno i... lepiej nie mówić :/ ).

Przy kapitale który posiadasz to nie masz sie czego bać. Możesz swoją progresję podzielić na 2 części:

1. Piłka nożna.

2. Hokej.

Stawka początkowa wedle uznania, ja proponuję 50 zł i dość bezpieczną grę: 50,100,200,400,800,1600,3200,6400,12800. Przy ilości kasy którą posiadasz to masz aż 9 szans na wygranie kuponu(chyba że masz jeszcze więcej kasy ;) ) a wygrać kupon z AKO 3 w 9 próbach to nie powinien być duży problem.

To jest moja propozycja na kolejną progresję jak trafisz już remis Interu.

Ja sam bardzo chciałbym grać taką progresję, ale nie mam na to kasy :/.

No lk85 to nie jest aż taki głupi pomysł, z jednej strony będę mógł się sprawdzić a z drugiej strony skorzystają na tym inni użytkownicy którzy chcą abym podawał swoje kupony.... ale najpierw musimy cierpliwie poczekać na remis Interu....

Gość Anonymous

po mojej ostatniej serii wtop sam "zmusiłem" się do progresji na AKO 2 i jest całkiem całkiem :D

też ci polecam, a z twoimi zabójczymi typami zysk będzie pewny :)

i nie musisz na nic czekać bo kasy masz hoho, graj :p

po mojej ostatniej serii wtop sam "zmusiłem" się do progresji na AKO 2 i jest całkiem całkiem :D

też ci polecam, a z twoimi zabójczymi typami zysk będzie pewny :)

i nie musisz na nic czekać bo kasy masz hoho, graj :p

....no i chyba będę grał tą progresję ale AKO3, może będzie dobrze.

No i ostra dyskusja w moim temacie się zrobiła zamiast typów to gadka :p ale od nowego roku najprawdopodobniej zajdzie kilka zmian w dziale :) o szczegółach pozostaniecie poinformowani jak zapadnie decyzja....

• 2 weeks later...

Statystyki

Po ostatniej kolejce:

Inter: +8320zł

Inter: +7030zł

Lazio: +3960zł

Obecny stan konta: +37490zł

Strata/Zysk:+17490zł

No więc tak, progresja została zakończona z wynikiem +17490zł, a stan konta po 3 progresjach wynosi +37490zł. Tak więc jest to mój nowy rekord.... narazie myślę co robić dalej, ale najprawdopodobniej zagram jeszcze jakąś progresję ;) ...narazie pomyślę jaką moge zagrać... Jak się zastanowię to dam wam znać ;)

Pozdrawiam. Chomik

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...