Gość Zonman Napisano 4 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2005 Cze, zaczynam typować Pierwsze typy podam w weekend. A teraz mam do was pytanie, niech każdy z Was napisze mi swojego pewniaka na jutro(środa) może być max 3 mecze z łącznym AKO 1,2-1,5. Chcę puścić kupon za wielką kasę więc pomóżcie proszę!!! Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laha Napisano 4 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2005 Chłopie(babo ) poczekaj na week bo teraz to mało typów w sobote ci kilka osob da (jak nagrodą bedzie pochwała to ja równiez dam ci pewniaka bo mam juz 1 upatrzony Pozdro //laha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zonman Napisano 4 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2005 Jestem facetem to po pierwsze a po drugie właśnie nie mogę czekać na weekend Dlatego tak mi zależy żeby coś skleić jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laha Napisano 4 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2005 Jak nagroda bedzie to jutro o 14:30 bedziesz miał typ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zonman Napisano 4 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2005 Jaka nagroda? a co chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laha Napisano 4 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2005 a co masz (pochwałe ,program to typowania,kase,...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zonman Napisano 4 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2005 Nio pochwałę Ci mogę dać, programu do typowania niestety nie mam, a z kasą też narazie nie dobrze:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laha Napisano 4 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2005 dobra jutro o 14:30 dostajesz tym na pw (prywatn wiadomośc) jak wejdzie to pochwała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlik Napisano 4 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2005 504 23:55 Philadelphia - NY Rangers 1.80 3.80 3.20 1.22 1.74 507 23:55 Vancouver - Phoenix 1.90 3.80 3.00 1.27 1.68 masz 2 pewniaki ! za friko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zonman Napisano 4 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2005 Dzięki wszystkim. Faulik znasz się na tej dyscyplinie czy może tak tylko mi to podałeś? To jest ważne bo to musi być pewniak(pewniaków nie ma:P)tzn faworyt!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_memfis Napisano 4 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2005 to nie jest pewniak ale "faworyt" havirov-hradec 1 1.38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebnaster Napisano 4 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2005 Lanús - Racing Club (12) 1.28 :cwaniak1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlik Napisano 5 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2005 504 23:55 Philadelphia - NY Rangers 1.80 3.80 3.20 1.22 1.74 tego meczu jestem pewny w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość molnar Napisano 5 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2005 HAVIROV-JINDR.HRADEC 1,40 dla mnie pewniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psor2 Napisano 5 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2005 Bari - Mantowa X2 1.32 Torrevieja - San Antonio 2 1.15 Flensburg - Goeppingen 1 1.10 Davenport L. - Schiavone F. 1 1.10 AKO: 1.8368 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zonman Napisano 5 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2005 Dziękuję wszystkim za pomoc i czekam jeszcze do godziny 15(jakoś tak). Jeszcze muszę pomyśleć czy to faktycznie za tyle kasy puszczę, ale i tak naprawdę dziękuję wszystkim za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebnaster Napisano 5 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2005 To ty jeszcze nie pusciles ? moj typ sie odbyl o 2-3 w nocy ;/ ech po fakcie grunt gruntem wszedl ;] i to sie liczy ;] ja wygralem ;] hehe powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zonman Napisano 5 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2005 Nio napisałem wczoraj że typ na dziś ma być, co prawda był dziś ale w nocy Ja jadę po południu na zakłady więc nadal jeszcze myślę... Zastanawiam się nad meczem Bari-Mantova x2, oglądałem wyniki tych drużyn ale jakby nie było nie znam się kompletnie na 2 lidze włoskiej Jeszcze myślę nad tą Philadelfią ale też się na tym nie znam;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi