swierzbik1 Napisano 23 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2005 Witam wszystkich w temacie Chciałbym zagrać systemem blokowym 4z5 lub 4z6 na STSie(jeszcze nie jestem pewien który wybrać), jednakże nigdy tym systemem nie grałem i nie wiem zbytnio co napisać na karteczce przekazywanej później dla przemiłej pani w oddziale stsa w mojej miejscowości Załóżmy że chcę grać systemem 4z5(zdarzenia które tu pisze są przykładowe): Blok A: Manchester-1 Juventus-1 Blok B: Milan-1 PSV-1 Blok C: Arsenal-1 Bayern-1 Blok D: Inter-1 Ajax-1 Blok E: Wisła-1 Shalke-1 przypuśćmy również iż chciałbym dodać do tego "Pewniaka" w postaci np. wygranej Chelsea. Czy ktoś może wytłumaczyć mi w jaki sposób napisać to na jakiejś kartce czy cuś aby wszystko było OK. Sorki za głupie pytanie ale bardzo mi na tym zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 23 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2005 Rodzaj Zakladu: 4z5 blok i teraz numery beda przykladowe 1-1 A 2-1 A 3-1 B 4-1 B 5-1 C 6-1 C 7-1 D 8-1 D 9-1 E 10-1 E 11-1 T (pewniak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swierzbik1 Napisano 23 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2005 Wielkie dzięki stary teraz już wszystko jasne. Mam nadzieję, iż uda mi się cuś ugrać grając tym systemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 23 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2005 A co w przypadku grania na przyklad 2z4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 23 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2005 Slash? Jak to co? Chodzi Ci jak napisac to na kartce? Tak samo jak w poprezdnim przypadku... Znowu dla przykladu dwa mecze w bloku, numerki od poczatku i same jedynki 1-1 A 2-1 A 3-1 B 4-1 B 5-1 C 6-1 C 7-1 D 8-1 D i ewentualnie pewniaki 9-1 T 10-1 T itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 23 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2005 Ok, ale skad bedzie wiadomo, ze jest to system 2z4 a nie 3z4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Von Jungingen Napisano 23 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2005 Ok, ale skad bedzie wiadomo, ze jest to system 2z4 a nie 3z4? Podając typy zaznacz że grasz blokowo i jak ten blok ma wyglądać np 3/4 2/4 4/6 i.td. najpierw jednak rozpisz sobie spotkania według siebie bo pani w STS poukłada ci je według kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 23 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2005 Slash i jeszcze na karteczce stsowej jest na gorze "Rodzaj kupony" i kropki pod tym Napisz na kropkach poprostu Blok 2z4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 24 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Wrzesień 2005 Ok, dzieki za odpowiedz. Teraz juz bede wiedzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi