mizuno Napisano 17 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2005 ******************* Kupon nr 1 Śląsk Wrocław - Heko Czermno 1.60 Jagielonia Białystok - ŁKS Łódź 1.55 Werder Brema - Borussia Dortmund 1.55 :mrgreen: Charlton - Chelsea 1.50 :mrgreen: kurs ogólny : 5,77 Śląsk Wrocław - Heko Czermno 1.60 Śląsk Wrocław wraca do korzeni! Zawodnicy dolnośląskiego klubu wygrywają mecz po meczu. Ostanio rozgromiony został Ruch Chorzów. Jednak sobotni mecz z Heko nie będzie należał do najłatwiejszych - dzięki dobrze zorganizowanej obronie Czermno przegrało tylko jeden mecz - z Jagiellonią. Śląsk, po "wielkomiejskich" wiktoriach nie może sobie pozwolić na zlekceważenie świętokrzyskiego beniaminka i musi wygrać, aby odbić się od swojego największego prześladowcy - Jagiellonii! Mój typ to : 1 Jagielonia Białystok - ŁKS Łódź 1.55 Zajmująca pozycję lidera Jagiellonia Białystok podejmie na własnym stadionie ŁKS Łódź w 8. kolejce drugiej ligi piłkarskiej. Jagielonia marzy o awansie do ekstraklasy a ŁKS chyba sam niewie czego chce zajmuje 13 pozycje w tabeli z 7 ptk. Jagiellonia moim zdaniem wygra bez większego problemu. Mój typ to : 1 Werder Brema - Borussia Dortmund 1.55 :mrgreen: Werder po ostatnim meczu w lidze mistrzów z Barceloną zagrało dobrze ale wynik na to nie wskazywał, teraz nie mogą już myśleć o porażce z Barcą ale musza się skupić na meczu z BvB.Werder aby myśleć o walce z Bayernem o Mistrzostwo Niemiec takie mecze musi wygrywać. Werder ostatni swój mecz wygrał 1-5 z Kaiseslautern na wyjeździe a BvB 2-1 z Koln. Mój typ to : 1 Charlton - Chelsea 1.50 :mrgreen: W tym meczu The Blues powinni sobie poradzić, Charlton na 90% nie jest w stanie zatrzymać pędzącą lokomotywe Abramowicza i Jose M... po ostatniej wygranej w Lidze z Sunderlandem 2-0 i w Lidze Mistrzów 1-0 z Anderlechtem przyjdzie kolej na Charlton. Mój typ to : 2 **************************************** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizuno Napisano 17 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2005 ************************* Valencia CF - Deportivo La Coruna 4,15 2-2 (a tak mało brakowało) kurs ogólny : 4,15 ************************* Aston Villa - Tottenham Hotspur Girondins Bordeaux - Olympique Lyonnais FSV Mainz 05 - VfB Stuttgart kurs ogólny : 12,35 ************************* Kujawiak Włocławek - Szczakowianka Jaworzno Śląsk Wrocław - Heko Czermno kurs ogólny : 2,48 ************************* Charlton Athletic - Chelsea FC Werder Brema - Borussia Dortmund FC Bayern Monachium - Hannover 96 Hibernian - Celtic Glasgow Spartak Moscow - Tom Tomsk kurs ogólny : 5,26 ************************* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi