Gość krzyss Napisano 8 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2005 szukam dobrego systemu do toto-mix jesli ktos zna taki a napewno zna to bede wdzieczny jesli napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 9 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2005 Dobry system do Toto-Mix???Czytaj forum to będziesz bogaty A tak poważnie to wszystko zależy ile masz środków własnych na grę.Polecam grac progresję na ako 2.Osobiście jeszcze nie próbowałem ale to niezły sposób na zysk(chyba )Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 9 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2005 Polecam grac progresję na ako 2.Osobiście jeszcze nie próbowałem ale to niezły sposób na zysk(chyba ) Podoba mi się to zdanie - Szwagier to może być złota myśl tego FORUM A co do tego "pewnego" systemu u jakiego kolwiek buka - jak ktoś da Ci taki "pewny" system to znaczy że jak była matematyka on siedział na wagarach Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 9 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2005 Podoba mi się to zdanie - Szwagier to może być złota myśl tego FORUM A mi się podoba taki czerwony minusik,który widzę przy Twoim poście szwagier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzyss Napisano 9 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2005 nie mam duzo kasy nie stawiem do 6 zlotych ale jak macie jakis dobry systemik to 10 zl potawie ja jestem poczatkujacym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisher Napisano 9 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2005 Jak jesteś początkujący to tymbardziej ten sposób na AKO 2 jest dobry. Tylko, że odradzałbym progresji jak nie masz dużego kapitału a płaską stawke. Jak będzie Ci wpadać na 3 kupony 2 to będziesz do przodu. Bierzesz 3 pewne meczyki z kursem 1,3 lub dwa spotkania z kursem 1,5 i jesteś do przodu możesz zacząć od stawiania za 3 złote czy 5 jak chcesz szaleć i dojdziesz do kokosów typy bierz z forum bo mamy najlepsze typy wspólny kupon, analizy i inne pierdołki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi