Gość The best typer Napisano 7 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2005 Anglia 5 k. WHU - A. Villa 2 -->2,45 Bolton - Blackburn 1 -->1,85 Manch.Utd - Manch.C. 1 -->1,49 Polska 6 k. Bełchtów - Groclin 2 -->2 Hiszpania 2 k. Villarreal - Sevilla 1 -->1,88 Niemcy 4 k. Nurnberg - Bayern 2 -->1,57 Co o tym sądzicie :pytanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość The best typer Napisano 7 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2005 aaa i jeszcze zapomniałem : AKO kurs 39,85 STAWKA: 2 zł EWK: 71,75 zł //jestes nowy wiec, nie dostaniesz na dzien dobry ostrzeżenia, nie pisz posta za postem, skoro mozesz umiescic to w jednym poście, masz opcje "edytuj" zapoznaj sie z regulaminem aby uniknać ostrzeżen ( masz do dyspozycji jeden temat, wiec nie otwieraj przypadkiem co weekend nowego) pozdro //krzys_nowak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 7 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2005 Krzyś napisał Ci wszystko Ja dodam od siebie żebyś nie używał na przyszłość tak dużej czcionki bo wtedy jest to mało czytelne Zmieniłem Ci na normalna i takiej staraj sie uzywać.Pozdrawiam i powodzenia w typowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi