Gość czesiek1 Napisano 6 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2005 moje typy na mecze eliminacjne cypr-szwajcaria 2 1,45 norwegia-szkocja 1 1,6 azerbejdzan-aystria 2 1,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czesiek1 Napisano 7 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2005 moje typy na mecze eliminacjne cypr-szwajcaria 2 1,45 norwegia-szkocja 1 1,6 azerbejdzan-aystria 2 1,5 ako=3,48 stawka 10 zł do wygrania 34,80 Co wy na to???? niestety kupon przegrany i to na sam poczatek!!!postaram sie poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neron1985 Napisano 7 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2005 po co mecz azer-austria ??? sporo druzyn przekonalo sie ze z azerami na ich terenie sie ciezko gra tym abrdziej ze austria gra o pietruszke norwegia - szkocja to tez nie jestem pewien ze szkocja tanio skore sprzeda buduja solidna druzyne a ostatni remis z wlochami to potwierdza co prawda norwegia walczy o awans wiec powinno wejsc szczerze uwazam ten kupon za malo rozsadny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość magda-nice Napisano 7 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2005 kupon kiepski, patrz mój // twoj post nie wnosi niczego, po co komentujesz kupon który juz dawno jes przegrany?? ma to jakis sens?? nastepnym razem dostaniesz ostrzeżenie jesteś nowa wiec radze zapoznać sie z regulaminem, wieczorem ten post zostanie usunięty //krzys_nowak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czesiek1 Napisano 8 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2005 co powiecie na taki kupon????? MILAN- EMPOLI 1 1,25 CELTIC- ABERDIN 1 1,25 HERTA- WOLFSBURG 1 1,7 BARCELONA- MALLORCA 1 1,25 REAL M - CELTA 1 1,25 AKO= 4,15 STAWKA 10 = 41,15ZŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi