Karabatic Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2005 Liga Szwecka 2005-09-26 19:30 IFK Skövde - Lugi Kurs 1.2 Mecz w maire pewny 2005-09-26 19:00 H 43 - IFK Ystad Kurs 2,1 A tu Ystad faworyt a kazdy typuje odwrotnie dlatego podchodze do tego meczu z pewnymi obawami ale powinno byc dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2005 Oferta z Bet-and-win DHB Pokal, Niemcy 27 września 2005 19:00 HSG D/M Wetzlar - HSG Düsseldorf Ryzyko jest ale i kurs jest 3,65 -------------------------------- 19:30 Ahlener SG - TuS N-Lübbecke Kurs mowi za siebie ze mało prawdopodobne o niespodzianke chyba ze gospodarze musieli by sie dobrze zmobilizowac na ten mecz -------------------------------- 20:00 THW Kiel - SG Flensburg-Handewitt Zdaje mi sie ze porazka w lidze z Flensburgiem to było przyfotowanie do wąłsnie tego meczu i Kielzwyciezy i bedzie walczył w DHB Kto będzie prowadził w połowie spotkania? Typ : THW Kiel Totals 1. połowa Typ : Under 29.5 Razem Typ : Under 61,5 W ktorej połowie padnie wiecej goli ? Typ : 2 Polowa -------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2005 Oferta z Bet-and-win DHB Pokal, Niemcy 27 września 2005 19:00 HSG D/M Wetzlar - HSG Düsseldorf Ryzyko jest ale i kurs jest 3,65 -------------------------------- 19:30 Ahlener SG - TuS N-Lübbecke Kurs mowi za siebie ze mało prawdopodobne o niespodzianke chyba ze gospodarze musieli by sie dobrze zmobilizowac na ten mecz -------------------------------- 20:00 THW Kiel - SG Flensburg-Handewitt Zdaje mi sie ze porazka w lidze z Flensburgiem to było przyfotowanie do wąłsnie tego meczu i Kielzwyciezy i bedzie walczył w DHB Kto będzie prowadził w połowie spotkania? Typ : THW Kiel Totals 1. połowa Typ : Under 29.5 Razem Typ : Under 61,5 W ktorej połowie padnie wiecej goli ? Typ : 2 Polowa -------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2005 Mogł by ktos podesłac wyniki z BAW bo mi nie działa strona z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2005 Liga szwecka Ystad-Hammarby Typ : 1 Drott-Lindesberg Typ : 1 Heim-Savehof Typ: 2 H 43 Lund-Skovde Typ : 2 Alingsas-Guif Typ : 2 Djurgar.-Lugi Lund Typ : 1 Pozdrawiam i jak ktos by miał wyniki z DHB to czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nameless Napisano 28 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2005 Wyniki są pod http://www.handball-welt.de/o.red.c/resultate.php?LigaID=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2005 dzieki za link ale nie posżło najlepiej .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 29 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2005 ---------------------------------------------------------------------- Suma poczatkowa : 500 PLN ---------------------------------------------------------------------- Liga Szwecka H43 - IFK Skövde HK Typ : ponizej 58,5 goli Kurs : 1.80 Stawka : 100 PLN Wygrana : 180 PLN ---------------------------------------------------------------------- Stan Konta : 400 PLN ---------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 1 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2005 ---------------------------------------------------------------------- Suma poczatkowa : 400 PLN ---------------------------------------------------------------------- Liga Polska Chrobry Głogów - AZS AWFiS Gdańsk Typ : 1 Kurs : 1,25 Miedź Legnica - Śląsk Wrocław Typ : 2 Kurs : 1.5 Vive Kielce - Piotrkowianin-Kiper Typ : 1 Kurs : 1.1 Ako : 2,06 Stawka : 100 PLN Ew Wygrana : 206 PLN ---------------------------------------------------------------------- Stan Konta : 300 PLN ---------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 4 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2005 ---------------------------------------------------------------------- Stan konta : 300 PLN---------------------------------------------------------------------- Liga Niemiecka Grosswallst.-Nordhorn Typ : 2 Kurs : 2,25 Stawka : 100 PLN Wygrana : 225 PLN ---------------------------------------------------------------------- Stan konta : 200 PLN---------------------------------------------------------------------- Wynik : 31: 33 ---------------------------------------------------------------------- Stan konta : 425 PLN---------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nameless Napisano 4 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2005 Liga Niemiecka Grosswallst.-Nordhorn Typ : 2 Kurs : 2,25 Stawka : 100 PLN Wygrana : 225 PLN Nie jestem przekonany do tego meczu. Grosswallstadt u siebie w tym sezonie pokonali ekipę Flensburga. A Nordhorn nabił punktów na beniaminkach. Ten mecz to troche loteria, ale życze powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 5 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2005 Liga Niemiecka Grosswallst.-Nordhorn Typ : 2 Kurs : 2,25 Stawka : 100 PLN Wygrana : 225 PLN Nie jestem przekonany do tego meczu. Grosswallstadt u siebie w tym sezonie pokonali ekipę Flensburga. A Nordhorn nabił punktów na beniaminkach. Ten mecz to troche loteria, ale życze powodzenia nie bede teraz sie juz ropisywał bo jest juz po meczu ale gross to mi raczje niczym nie imponuje i dlatego zagrałęm na Nord i okazało sie ze ładnie weszło 2.25 dzieki za come... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 5 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2005 Karabatic, może mnie myli wzrok, ale chyba nie prowadzisz statystyk. Licze na poprawe. Pozdro Piostar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 5 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2005 Karabatic, może mnie myli wzrok, ale chyba nie prowadzisz statystyk. Licze na poprawe. Pozdro Piostar. oka od teraz skrupulatne statystyki , Pozdro Piosar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 5 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2005 ---------------------------------------------------------------------- Stan konta : 425 PLN ---------------------------------------------------------------------- Flensburg-Goppingen Kursy : 1.10 12.0 7.25 Typ : 1 Analiza Tutaj wystarczy krotka analiza bo raczej na niespodzianke sie nie zanosi , kurs sam wszystko mowi . Flensburg gra teraz w Lidze Mistrzow ale mecz z nie takim starsznym Goppingen (3 przegrane mecze) nie wroza nic dobrego by pokali na wyjezdzie mistrza niemiec z tamtego sezonu. Flensburg zagra chyba w pełnym skłądzie i nie bedzie poddawało meczu bo jeden juz przegrali , co pozniej mogło by przełozyc sie na miejsce w lidze , takze moj zdecydowany typ. Magdeburg - Wilhelmshaven Kursy : 1.05 14.0 9.40 Typ : 1 Analiza Magdeburg nie najlepiej zaczął ten sezon i jesli chca liczyc na dobre miejsce w lidze a co za tym idzie kasa to nie moge poddawac sie z takimi zespołami . Rozumiejac ze sa na 3 pozycji ale maja wiecej rozegranych meczy . Madzia jest podziwiana za bardzo dobra druga linie gdzie pada duzo bramek , kurs mały ale w 95% Hammarby-H 43 Kursy : 1.25 10.0 4.35 Typ : 1 Analiza Stawiam na gospdarzy w moich oczach to włąsnie oni sa tu faworytami tego spotaknie H43 dobrze poradziło sobie w dwoch minionych meczach ale teraz widocznie przyszedł czas na porazke , szkod atylko ze mały kurs bo mozna by było zarobic Stawka : 125 PLN Ew wygrana : 180 PLN ---------------------------------------------------------------------- Stan konta : 300 PLN ---------------------------------------------------------------------- Wyniki : Flensburg-Goppingen Magdeburg-Wilhelmshav. Hammarby-H 43 ___...:::Pozdrawiam Karabatic:::...___ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 6 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2005 Wyniki : Flensburg-Goppingen 31:24 Magdeburg-Wilhelmshav. 45:22 Hammarby-H 43 40:29 ---------------------------------------------------------------------- Stan konta : 480 PLN ---------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 15 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2005 ---------------------------------------------------------------------- Stan konta : 480 PLN ---------------------------------------------------------------------- Minden-Hannover - Lemgo Data : 2005-10-16 (17:00 ) Typ : 2 Uzasadnienie: Dobrze ze lemgo grana wyjezdzie to kurs troche podskoczył bo był by ze 1.08 Minden to słaba druzyna ktora z sezonu na sezon walczy o utzrymanie w lidze a lemgo walczy o 3-4 miejsce razem z Magdeburgiem wiec mecz powien byc ciekawey i pasc duzo bramek ze strony Lemgo . Wetzlar - MT Melsungen Data : 2005-10-16 ( 17:00 ) Typ : 1 Uzasadnienie : mecz ryzyka bo beniaminek moze sie naszykowac i powalczyc z druzynami w zasiegu ich reki a wetzlar jak wyjdzie pewne siebie to moze byc niespodzianka ,ale poza tym to wetzlar ma lepszych zawodnikow i gra u siebie i to moze byc punkt w ktorym sie przebudza , dlatego gram na Wetzlar . Miejmy nadzieje ze publicznosc w Wetzlar poniesie ich do zwyciestwa. Nordhorn - Wilhelmshaven Data : 2005-10-16 (17:00 ) Typ : 1 Uzasadnienie : Mam do tego meczu jakies niepotrzebne obawy bo Nordhorn to gładko z nimi wygruywał w tamtym sezonie . Ale Nordhorn z Przybeckim i Glandorfem wydaj mi si edruzyna ktora wygra Lindesberg - Ystad Data : 2005-10-16 (17:00 ) Typ : 2 Uzasadnienie : w temacie Piłka Reczna Stawka : 180 PLN Kurs : 2,73 Ew wygrana 491,4 ---------------------------------------------------------------------- Stan konta : 300 PLN ---------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 16 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2005 http://obstawianie.com/tematy147/pilka-reczna-vt1866.htm?start=75 Liga Mistrzow (na sobote) Flensburg - Paris Typ 1 (99%) Flensburg gra w jednej z najsilniejszych lig swiata i ma dobrych graczy Magdeburg - Bregenz Typ 1(99%) Magdeburg jak narazie z kąpletem pkt , natomiast goscie nie sprostali u siebie z Chehovski Medvedi Zaporoze - Barcelona Typ : 2 Plock - Meshkov Typ 1 Płock w ubiegły week wygrał z legendarnym Kiel gdzie spisywali ich na starty to czemu nie mieli by pokonac o wiele słabszego Meshkov wkoncu graja u siebie choc jak to polacy $$ S.Antonio - Schaffhausen Typ 1 ostatnia porazka była dla kazdego nieposdzianka teraz nie moga sobie pozwolic na porazke bo beda mieli mały problem Granitas - Karvina Typ 2 Troche ryzyka jest ale i kurs mały(1.5) , nie zachecam tego do grania ale napisze jak moj typ . W 2001 te druzyny spotkały sie juz miedzy soba i wtedy okazali si egospodarze gora ale jak kazdy wie to było w 2001 roku ale ja jestem za Goscimi ---------------------------------------------------------------------- Stan konta : 300 PLN ---------------------------------------------------------------------- Liga Mistrzow Hafnarfjordur - Meran Typ : 1 Kiel - Kolding Typ : 1 Velenje - Aarhus Typ : 1 Montpellier - Chechov Typ : 1 Zagrzeb - Pelister Typ : 1 Kurs : 1,65 Stawka : 100PLN Ew. wygrana : 165 PLN ---------------------------------------------------------------------- Stan konta : 200 PLN ---------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 16 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2005 ---------------------------------------------------------------------- Stan konta : 480 PLN ---------------------------------------------------------------------- Minden-Hannover - Lemgo Data : 2005-10-16 (17:00 ) Typ : 2 Uzasadnienie: Dobrze ze lemgo grana wyjezdzie to kurs troche podskoczył bo był by ze 1.08 Minden to słaba druzyna ktora z sezonu na sezon walczy o utzrymanie w lidze a lemgo walczy o 3-4 miejsce razem z Magdeburgiem wiec mecz powien byc ciekawey i pasc duzo bramek ze strony Lemgo . Wetzlar - MT Melsungen Data : 2005-10-16 ( 17:00 ) Typ : 1 Uzasadnienie : mecz ryzyka bo beniaminek moze sie naszykowac i powalczyc z druzynami w zasiegu ich reki a wetzlar jak wyjdzie pewne siebie to moze byc niespodzianka ,ale poza tym to wetzlar ma lepszych zawodnikow i gra u siebie i to moze byc punkt w ktorym sie przebudza , dlatego gram na Wetzlar . Miejmy nadzieje ze publicznosc w Wetzlar poniesie ich do zwyciestwa. Nordhorn - Wilhelmshaven Data : 2005-10-16 (17:00 ) Typ : 1 Uzasadnienie : Mam do tego meczu jakies niepotrzebne obawy bo Nordhorn to gładko z nimi wygruywał w tamtym sezonie . Ale Nordhorn z Przybeckim i Glandorfem wydaj mi si edruzyna ktora wygra Lindesberg - Ystad Data : 2005-10-16 (17:00 ) Typ : 2 Uzasadnienie : w temacie Piłka Reczna Stawka : 180 PLN Kurs : 2,73 Ew wygrana 491,4 ---------------------------------------------------------------------- Stan konta : 300 PLN ---------------------------------------------------------------------- A to jeba.... buraki znow niespodzianka , trzeba powaznie pomyslec o przerwie w graniu bo leci niespodzianka za nispodzianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 18 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Październik 2005 To moze i ja sie wypowiem bo mnie intryguje jedna pozycja w ofercie bukmacherskiej Concordia D.-Kiel Typ : 2 Uzasanidnienie: Poprostu 2 tu nie ma co pisac ze Kiel jest faworytem bo jest a kurs i tak łądny myslałem ze 1.01 ale ciesze sie ze dali 1,05 heh raczej bez rzadnego ryzka Flensburg-Dusseldorf Typ : 1 Uzasandienie: Rozmawiałem z osoba wtajemniczona w tą druzyne i z tego co wime to Flensburg ma teraz jakies problemy ale nie przyczynią sie do tego meczu i musza wygrac bo w tym roku walcza o mistrza takze mozna grac bo raczej zawodzic nie bedzie , no chyba ze jakies ciezsze mecze ale w tym raczej nie powiedział bym . Grosswallst.-Magdeburg Typ : 2 Uzasadnienie: Tu mnie kurs nie dziwi poniewaz groswaldstad wygrał na wyjezdzie teraz z Hamburgiem a to nie jest chyba warunek ze sa oni tacy mocni lecz poprostu Hamburg wyszedł na mecz nie skoncentrowany jak kazda druzyna grajaca ze słabsza. Magdeburg to porzadna firma dobrze sobie radzi w LM jak i w lidze ale wyjazd mam nadzieje ze w niczym ne przeszkodzi bo publicznosc na meczach w groswaldstad około 3 tys wiec jestem zdecydowanie za magdeburgiem w statystyka miedzy tymi zespołami jest 4:1 na korzysc Magdeburga a to jedno to zwyciestwo jedna bramka w tamtym sezonie ) Gummersbach-Hamburg Typ : 1 Uzasadnienie: wielkie uznanie dla Gummersbach za dobre rozpoczecie sezonu , brak niepodzianek (2 remisy ale kazdemu sie zdaza) Gummersbach ma takze dobrych zawodnikow a rozluznieni zawodnicy z hamburga moga nawiazac walke jak to zazwyczaj robia z mocnymi zawodnikami ale Gummersbach jeszcze nie zaznali porazki i mam nadzieje ze ta porazka tu to by była wielka niespodzianka . Gospodarze posiadaja jedna z najwiekszych hal w niemczech wiec i publiczonsc poniesie ich do zwyciestwa Dla zainteresowanych fotka : http://www.stadionwelt.de/stadionwelt_arenen/templates/handball_hallen/hallenlisten/deutschland/koelnarena/116.jpg Melsunger TG-Goppingen Typ : 2 Uzasadnienie: Nie jestem pewien czemu tu buki dlai faworyta na Melsunger ale to Goppingen wydaje sie byc tu faworytem i ja nie mysle inaczej jak wygrana gosci , co prawda goppingen to nie jakas najsilniejsza druzyna ale bez przesady , Melsunger to beniamionek . Goppingen zapewne bedzie chciało wygrac bo podskoczy sporo w tabeli bo jest az 4 druzyny do przeskoczenia . Kurs 2,5 ja jak najbardziej ryzykuje i gram wy robcie jak chcecie :DD:D: Ostringen-Lemgo Typ : 2 Uzasadnienie: Mecz ciekawy Kranau potrafi powalczyc ale jak przychodiz mecz z mocnym zawodnikiem jak Kiel to przegrywaja 30-19 wiec to cos znaczy ze Kranau sie pali podczas takich meczy albo poprstu gospodarze maja czasem fart . Lemgo nie moze sobie teraz pozwolic na niespodzianke bo jak juz teraz straci 2 pkt to tak naprawde bardzo wiele starci i spoadnie o ładne kilka miejsc w tabeli jak dla mnie to mecz bedzie wyrownany bo w Kranau broni Szmal (bardzo dobrze mu idzie oby tak dalej ) ale on sam meczu nei wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 18 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Październik 2005 Moj Kupon to : Concordia D.-Kiel Flensburg-Dusseldorf Grosswallst.-Magdeburg Gummersbach-Hamburg Ostringen-Lemgo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 20 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Październik 2005 19.30 MT Melsungen - Frisch Auf Göppingen 35:33 (19:14) 19.30 SG Kronau/Östringen - TBV Lemgo 26:31 (11:16) 19.30 1. SV Concordia Delitzsch - THW Kiel 20:40 (11:16) 20.00 SG Flensburg-Handewitt - HSG Düsseldorf 41:26 (19:9) 20.00 VfL Gummersbach - HSV Hamburg 31:26 (16:11) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 20 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Październik 2005 Freitag | 21.10.2005 VfL Pfullingen - HSG Nordhorn Typ : 2 W druzynie Pfulingen mało co moze zaszkodzić w wygraniu tego meczu ,zawodnicy tacy jacy a w dodatku Gospodarze nie zachwycaja swoimi wygranymi (1 wygrana 7 przegranych ) i to wdodatku z najsłabszym beniaminkiem jaki w tym sezonie awansował w porownaniu z Nordhorn i lepszymi zawodnikami Holger Glandorf czy Piotr Przybecki. Nordhorn lepszy w statystykach bo ma 6 meczy wygranych i 2 przegrane . Wyjazd mysle ze nie zmieni losów meczu i bedzie wynik na kozysc Nordhorn . Do tego kurs nie taki mały (1.40 sts) 2005-04-30 20:00 Pfullingen 34 39 Nordhorn 2004-12-05 17:00 Nordhorn 36 27 Pfullingen Statystyki z poprzedniego sezonu tez sa za Nordhorn obie wygrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 21 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Październik 2005 Kupon 21.10.2005 VfL Pfullingen v HSG Nordhorn Typ : 2 Drott v Onnered kurde no remis Typ : 1 H 43 v LIF Lindesberg Typ : 1 Zakłady AKO Stawka : 2 PLN Ew wygrana : 3,67 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 21 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Październik 2005 Mens Champions League Matches : Pick Szeged v FC Barcelona Typ : 2 Portland San Antonio v RK Zagreb Typ : 1 Dinamo Bucuresti v Veszprem Typ : 2 THW Kiel v Wisla Plock Typ : 1 Kurs : 2.06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nameless Napisano 21 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Październik 2005 No i niestety dwa złote popłyneły Pseudozawodowcy z Drott kolejny raz dali ciała. Popisy tej drużyny troche przypominają wyczyny Hamburga w Bundeslidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 22 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik 2005 ja to juz ich pier... w kur.... bambusow ze skandynawii nie gram juz ligi szweckiej zostaje przy bundeslidze i asobal a miałem dobrze zaczac gre w Sportingbet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 22 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik 2005 Miałem jutro zagarc cos z Ligi mistrzow ze zostały mecze z małymi kursami a chce dobrze zaczac wiec nie gram popatrze cos innego i podam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 22 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik 2005 Mens Liga Asobal Matches : Granollers v Bidasoa Typ : 1 Kurs 1.3 zagram to + to co zaproponujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 23 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2005 To so moje kupony ktore zaczłem grac w sporting bet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi