Skocz do zawartości

0.01 Skutecznoscie -Karabatic

Karabatic

Rekomendowane odpowiedzi

Witam tu bede podawał swoje typy tylko i wyłacznie z Piłki Recznej no moze kiedys zdarzy sie ze kurs bedzie mały i dam cos z Piłki Noznej lub jakiejs innej dyscypliny ale bede sie trzymał tego ze gram reczna jako podstawowe mecze .

Pozdrawiam Karabatic

I oto moje pierwsze mecze na ten week

# 1

Minden-Gummersbach :p:

Typ : 2

Kurs : 1,43

Wetzlar-Magdeburg :((

Kurs : 1,23

Dusseld.-Nordhorn :p:

Kurs : 1,53

Kurs ogolny : 2,69

Stawka : 10 PLN

Ew wygrana : 24,22

Komentarze mile widziane

# 3

HSG Nordhorn - MT Melsungen :p:

Obie druzyny juz maja po jednym zwyciestwie ale to gospodarze maja wieksza prawdopodobienstwo wygranej to tez dlatego ze graja kilka lat w bundeslidze a goscie awansowali do nich dopiero w tym sezonie. HSG jest to druzyna ze srodka tabeli ktorzy pokaza jeszcze ze warto na nich grac.

Typ : 1

SCM Gladiators - Frisch Auf Göppingen :p:

Ostatnia porazka gospodarzy z Wetzlar to kompetna niespodzianka a dobrze wiemy ze gra w niej kilku naprawde dobrych zawodnikow i co rok to oni walcza o 3 pozycje w tabeli ale jesli przegraja drugie spotkanie i to nadodatek w swojej hali

VfL Pfullingen - TBV Lemgo :p:

Lemgo w poprzednim meczu pokazało swoja siłe wygrywajac na wyjezdzie z Wilhelmshavener HV az 10 bramkami , ten mecz nie powien miec wiekszych komplikacji i smiało mozna dawac , lecz kursy na te kolejke nie sartysfakcjonuja do stawiania

TuS N-Lübbecke - SG Flensburg-Handewitt :p:

I doszlismy do Flensbugra , tak samo jak ja i wiele innych typerow na faworyta typuje Flensburg. wkoncu flensburg to wicemistrz ligi z roku 2004/05

VfL Gummersbach - HSG Wetzlar :p:

Po przemysleniu obu druzyn doszłem do wniosku ze ostatnia wygrana wetzlar z Magdeburgiem to wydaje mi sie wypadek przy pracy ale oba zepoły graj ana podobnym poziomie , ale gospodarzy stac naprawde o niespodzianke i potrafia wygrac naprawde z dobrym zespołem

Wilhelmshavener HV - SG Kronau/Östringen ;)

Mecz gdy spotykają sie polacy w obu zespołach gra po 2 polakow u gosci były reprezentant polski Sławomir Szmal kiedys z wysoka forma teraz nie wiem co sie stało ale moze gdy pokaze sie w bundeslidze wroci do reprezentacji SG Kronau awansował w tym sezonie do bundesligi i nie znam zabardzo tej druzyny i :arrow:boje sie tu o niespodzianke ale moim faworytem sa gospodarze

Pozdrawiam i zapraszma do komentowania

Gość zim zum

popatrze jak ci to będzie szło i jak cos to sobie pozycze czasami jakiś typ :p

ale pamiętaj,całej ligi raczej nie wytypujesz dobrze :\

Wyniki dla zainteresowanych , dzis jestem zadowolony poniewaz udało mi sie wytypowac prawie wszytswkie mecze oprocz tego jednego co pisąłem ze boje si eo niespodzianke i tak sie stalo wygrali goscie

Wilhelmshavener HV - SG Kronau/Östringen 26:28 (12:13)

HSG Nordhorn - MT Melsungen 38:24 (17:12)

SCM Gladiators - Frisch Auf Göppingen 32:25 (17:12)

TV Großwallstadt - 1. SV Concordia Delitzsch 26:19 (13:13)

VfL Pfullingen - TBV Lemgo 27:42 (12:22)

VfL Gummersbach - HSG Wetzlar 34:24 (16:12)

TuS N-Lübbecke - SG Flensburg-Handewitt 30:33 (16:18)

# 4

Data : 10.09.2005

SG Kronau/Östringen - VfL Pfullingen

Beniaminek ktory awanasował do pierwszej ligi bardzo dobrze sobie radzi wygrana z dosc słabym wilhelm na wyjezdzie ale pokazali ze jest jednna z lepszych druzyn ktore dostały sie do ligi. Natomiast Pfullingen nie jest najlepsza druzyna w dodatku na wyjezdzie. Goscie maja juz 2 porazki co moze ich w jakims stopniu poerwac do gry ale Kranau ma tez 2 ale zwyciestwa i mysla o 3 wygranej. W poprzednich meczach pomiedzy tymi druzynami jest 1:1 oba zwyciestwa padły u gospodarza wiec wynika to ze przyszła kolej na Kranau.

HSG Wetzlar - THW Kiel

Dla tych co sie interesuja to wiedza ze mecz raczej wydaje sie byc pewny , bo wetzlar to słaba druzyna radzaca sobie z roku na rok gorzej a Kiel za to odwrotnie co rok lepiej ostatnio mistrz niemiec , wiec wszystko jasne

MT Melsungen - HSV Hamburg

TO dopiero teraz zauwazyłem ze HSV ma 2 porazki , ktore nie były niespodziankami bo miał naprade ciezkich rywali wiec ten mecz do niespodzianek nawet nie mozna zaliczac. To juz MT Melsungen ma jedna wygrana ale ten mecz to zdecydowane wskazanie na gosci

SV Concordia Delitzsch - Wilhelmshavener HV

Mecz w ktorym o niespodzianke nieciezko poniewaz lekkie wskazanie na Wilhelm a to tylko dlatego ze sa juz troche ograni w bundeslidze wkoncu kilka lat robi swoje choc nie chce potepiac gospodarzy ze sa słabi bo stac ich naprawde o niespodzianke . Jak grac to grac na Wilhelm ale nie mowic pozniej ze moja wina bo niektorzy graja na Gospodarz

TuS N-Lübbecke - TV Großwallstadt

Tak samo jak wyzej mecz moze byc wyrownany i nie wiadomo na kogo stawiac ja bym sie raczej skusił na Tussem. Nie wiem czy wystapia gospodarze w swoim pierwszym składzie ale ja bym grał na Tussem , osobiscie tego nie gram wiec nie wnikałem.

SG Flensburg-Handewitt - GWD Minden-Hannover

Flensburg podpisał chyba z nowym zawodnikiem niejakim Blazenko Lackovic kontrakt wiec jest na nowy sezon troszeczke wzmocniony , bo zapewne chca walczyc o lidera . Minden nie zachecam do grania wogole bo dla mnie jest to dziwna druzyna i nie powinni zrobic jakis kłopotow

Zaparaszam do komentowania

Mecze na niedziele podam jutro ( brak czasu )

...:::Pozdrawiam Karabatic:::...

Gość krzys_nowak

typy bardoz dobre tez to czasem gram tylko kursy raczej niskie i trzeba by za dużą kase grac

jako ze bylem nad niemieckim morzem i w gazetach pisali troche o pilce ręcznej to dorzuce swoje 2 zdania

otóż odnośnie Kiel i Flensburg to jak dla mnie między tymi druzynami rozstrzygnie sie walka o mistrzostwo

Kiel sie wzmocniło lepszymi zawodnikami niz Flesburg, ale z tego co pamietam to Flesburg zdobył poważnego sponsora, który da dużo kasy i walka o mistrzostwo stanie sie jeszcze bardziej emocjonująca

typy bardoz dobre tez to czasem gram tylko kursy raczej niskie i trzeba by za dużą kase grac

jako ze bylem nad niemieckim morzem i w gazetach pisali troche o pilce ręcznej to dorzuce swoje 2 zdania

otóż odnośnie Kiel i Flensburg to jak dla mnie między tymi druzynami rozstrzygnie sie walka o mistrzostwo

Kiel sie wzmocniło lepszymi zawodnikami niz Flesburg, ale z tego co pamietam to Flesburg zdobył poważnego sponsora, który da dużo kasy i walka o mistrzostwo stanie sie jeszcze bardziej emocjonująca

Po pierwsze dzieki za pomoc :p: . Jesli chodzi o wzmocnienia to własnie oba zespoły sa wzmocnione , Flensburg moze i dostał powaznego sponsora ale Kiel i bodajze Lemgo to kluby ktore maja najwiecej kasy, no nie nazekajmy na flensburg bo tam tez troche zarabiaja . Na dzien dzisiejszy to wskaywał bym taka trojke 1. Kiel 2. Flensburg 3. Lemgo , ci ostatni sa teraz naprawde mocni popatrzcie na poprzednie wyniki jaka maja siłe rzutu

# 5

Data : 11.09.2005

TBV Lemgo - HSG Nordhorn

Mecz zapowiada sie ładnie ale z pewnych zrodeł sie dowiedziałem ze w druzynie gosci Glandorf, H. ma kontuzje i nie wiadomo czy wystapi. Juz nawet bukmacherzy wskazuja na faworyta TBV bo to naprawde mocna druzyna z dobrymi zawodnikami takimi jak Zerbe, V. Schwarzer, C. i kilku innych ktorzy graja w reprezentacji niemiec. W poprzednim sezonie Lemgo nie oddało zwyciestwa wygrywajac u siebie :

Lemgo Nordhorn 31 : 27

i na wyjezdzie :

Nordhorn Lemgo 24 : 28

HSG Düsseldorf - SCM Gladiators

SCM ma juz na koncie jedna porazke z wetzlar ale był to przypadek wiec nie moga sobie p[ozwolic na wiecej i od poczatku beda grac ostro .Magdeburg posiada kliku dobrych zawodnikow takich jak Kretzschmar, S. Bielecki, K. a dussedorf takich oosb nie posiada co mogli by wziasc gre na siebie .

Moj kupon na dzis i jutro to :

SG Kronau/Östringen - VfL Pfullingen

HSG Wetzlar - THW Kiel

MT Melsungen - HSV Hamburg

TuS N-Lübbecke - TV Großwallstadt

TBV Lemgo - HSG Nordhorn

HSG Düsseldorf - SCM Gladiators

Co myslicie ??

TV Großwallstadt - SG Flensburg-Handewitt

Flensburg jest troche dotylu z meczami poniewaz ma dopiero 2 rozegrane mecze i ten bedzie trzeci oby nie do trzech razy sztuka :) Flensburg posiada dobrych zawodnikow rzucajacych z drugiej lini wiec nie powinni zawiesc z Grosswallstadt

Typ 2

HSV Hamburg - TBV Lemgo

Mecz zapowiada sie nadzwyczaj interesujaco HSV jak do tej pory nie radził sobie najlepiej dopiero w ostaniej kolejce przebudził sie i rozniusł dusseldorf 41:24 i to jest jedyna jak dotad ich wygrana mysle ze po tych porazkach hamburg podniesie sie i bedzie juz walczył z maczu na mecz coraz lepiej ale nie mozna powiedizec ze goscie odpuszcza ten mecz bez walki. TBV jak dotadz kompletem zwyciestw i sa naprawde grozni potrafia niezle rzucac z drugiej lini i posiadaja dobrych zawodnikow takich jak Volker Zerbe , doskonały obrotowy Schwarzer mecz na wysokim poziomie bumacherzy dobrze wyczaili ten mecz i dali tylko 1.55 (sts) ale jak najbardziej do gry :)

Typ 2

Wilhelmshavener HV - TuS N-Lübbecke

Nie gram ale z lekkim wskazanie na Gosci

Typ 2

HSG Nordhorn - SG Kronau/Östringen

Nordhorn jest dobrze ograne w lidze a Kranau jest jedną z lepszych druzyn ktore awanasowały i mamy mały problem ale Kranau nie jest w stanie z kazdym wygrac i gospodarze nei beda tracic punktow ze słabsza druzyna

Typ 1

THW Kiel - Frisch Auf Göppingen

Typ 1

GWD Minden-Hannover - HSG Wetzlar

Typ 1

VfL Pfullingen - 1. SV Concordia Delitzsch

Typ 1

VfL Gummersbach - HSG Düsseldorf

Ciekawi mnie tylko dlaczego bukmachcerzy dali tak zdecydowanie faworyta GUmmersbach ale dobrze oby tak w kazdym meczu :D:D:D

ale dzis niespodzianka

Flensburg przegrał

wiesz strasznie mnie zadziwiła ta niespodzianka nie wierze ze był to mecz dobry albo grosswald ma za duzo mamony w budzecie albo nie wiem bo nie wydaje mi sie zeby oni byli tacy mocni

4. 15.15 Live! TV Großwallstadt - SG Flensburg-Handewitt 28:24 (16:12) :((

4. 19.00 HSV Hamburg - TBV Lemgo 24:24 (13:15) :D

4. 19.30 Wilhelmshavener HV - TuS N-Lübbecke 25:28 (9:15) :p:

4. 19.30 HSG Nordhorn - SG Kronau/Östringen 30:24 (11:13) :p:

4. 19.30 THW Kiel - Frisch Auf Göppingen 43:33 (23:18) :p:

4. 19.30 GWD Minden-Hannover - HSG Wetzlar 28:27 (14:16) :p:

4. 20.00 VfL Pfullingen - 1. SV Concordia Delitzsch 31:23 (15:12) :p:

4. 20.00 VfL Gummersbach - HSG Düsseldorf 35:25 (18:13) :p:

remis w recznej jest naprawde ciezko wytypowac tyczy sie to meczu hamburg-lemgo

ale dzis niespodzianka

Flensburg przegrał

wiesz strasznie mnie zadziwiła ta niespodzianka nie wierze ze był to mecz dobry albo grosswald ma za duzo mamony w budzecie albo nie wiem bo nie wydaje mi sie zeby oni byli tacy mocni

co tu nie mowic to w tamtym sezonie flensburg tez przegral i m.in. to przyczynilo sie do ich drugiego miejsca w lidze

21.09.2005

Liga Niemiecka (Bundesliga)

19.30 HSG Nordhorn - TuS N-Lübbecke :((

19.30 SCM Gladiators - SG Kronau/Östringen :p:

19.30 Wilhelmshavener HV - SG Flensburg-Handewitt :p:

20.00 THW Kiel - MT Melsungen :p:

New

Handicap

HSG Nordhorn - TuS N-Lübbecke +5.5 :p:

SCM Gladiators - SG Kronau/Östringen + 5.5 :p:

Wilhelmshavener HV + 6.5 - SG Flensburg-Handewitt :p:

THW Kiel - MT Melsungen + 8.5 :((

-------------------------------------------------------------------------------------

Wyniki

HSG Nordhorn - TuS N-Lübbecke 32:34 (15:17)

SCM Gladiators - SG Kronau/Östringen 25:22 (12:9)

Wilhelmshavener HV - SG Flensburg-Handewitt 26:32 (18:14)

THW Kiel - MT Melsungen 32:27 (16:11)

21.09.2005

Liga Hiszpanska (Asobal)

19:00 F.C. Barcelona-Cifec - J.D. Arrate :p:

19:30 BM Alcobendas - Caja Espana Ademar :p:

20:30 Bidasoa Irún - BM. Valladolid :p:

20:30 Portland San Antonio - Keymare Almeria :p:

20:30 CAI Balonmano - BM. Torrevieja :p:

20:30 BM Algeciras - BM. Ciudad Real :((

20:30 BM. Altea - Teka Cantabria :((

20:45 BM. Granollers - Frigoríficos del Morrazo :p:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wyniki

F.C. Barcelona-Cifec - J.D. Arrate 33 : 19

BM Alcobendas - Caja Espana Ademar 23 : 24

Bidasoa Irún - BM. Valladolid 23 : 25

Portland San Antonio - Keymare Almeria 32 : 25

CAI Balonmano - BM. Torrevieja 35 : 31

BM Algeciras - BM. Ciudad Real 28 : 27

BM. Altea - Teka Cantabria 31 : 34

BM. Granollers - Frigoríficos del Morrazo 29 : 23

Liga Szwecka

2005-09-23

19:00 Sävehof - Alingsås :p:

Zdecydowanie Savehof

--------------------------------------------------------------------------------------

Wynik

19:00 Sävehof - Alingsås 30 : 26

24-09 Sobota

25-09 Niedziela

16:45 Granollers - Aragon :p:

Coprawda Gronles posiada jeden punkt przewagi ale to nie oni sa w tym meczu faworytami Granollers sobie w poprzednim sezonie dobrze radzili i u siebie raczej nie beda tracic punktow z przecietnym przeciwnikiem

18:30 Torrevieja - Barcelona :p:

Barcelona to powazna marka jak dotad zbiera wszystkie punkty , choc jest to poczatek ligi barcelona gra na wyjezdzie to ma szanse na zwyciestwo

15:00 Lemgo - Magdeburg :((

No i mamy pojedynek 2 rywali o 3 miejsce co sie zdarza najczesciej w lidze niemieckiej Lemgo posiada wspaniałych zawodnikow. Ostatni remis z hamburgiem nie swiadczy o niczym hamburg musiał wygrac bo miał 3 przegrane ze słabymi zesp[ołami . Martwi mnie tylko w magdeburgu Tkaczyk i Bielecki ktorzy w meczu z dobrymi druzynami rzucaja sporo bramek.

15:30 Flensburg - Kiel :p:

Flensburg ma szanse na wygrana na wsłasnej hali "Campushalle" moze powstac naprawde ładna atmosfera gdzie druzynie Kiel moze byc ciezko ograc wicemistrza z ostatniego sezonu. Oba zespoły w pewien wsposob sie zmocniły przedłuzyły transfery ze starymi zawodnikami i nabyli nowych z nowymi umiejetnosciami . Jezeli Kiel ma 2 pkt przewagi to moze odpuscic ten mecz i powalczyc w pucharze DHB 27 wrzesnia (za 3 dni) gdzie wtedy graja u siebie i moga ograc flensburg. Zazwyczaj to flensburg wygrywał spotkania pomiedzy soba na ostanieni 5 meczy 4 wygrali i jeden zremisowali .

12:15 Cantabria - San Antonio :p:

San antonio :D

15:30 Concordia D. - Nordhorn

Nodrhorn gra na wyjezdzie z beniaminkiem ktory tak naprawde ejszcze nic nie pokazał w lidze

15:00 Melsunger TG - Gummersbach :p:

Gumisie z kąpletem punktow napewno beda gonic bo wiedza ze moga wyjsc na 1 pozycje a Melsunger to beniamianek ktory awansował w tym sezonie do ligi

19:15 Lubbecke - Pfullingen :p:

U siebie powinni zwyciezyc ale co bedzie to sie okaze

18:15 Guif - Drott

To samo co wyzej

A i jeszcze kuponikz Noznej:

22:00 Betis - Barcelona

17:00 Alaves - Real M.

21:00 Celta - Sevilla

20:00 Guimaraes - Maritimo

Kurs: 15.55

Co myslicie o tym??

Hmm... Według mnie nie warto stawiać na barcelone. Popierwsze nie są jeszcze w najlepszej dyspozycji, a po drugie najprawdopodobniej nie zagraja: Ronaldinho, Deci i Marquez.

Real to samo, do wielkiej formy jeszcze mu daleko, no ale z beniaminkiem wstyd nie wygrać :cwaniak:

Celta- tutaj mi remisem śmierdzi. Vigo nadspodziewanie dobrze rozpoczęła sezon. Sevilla to nie bylejaki zespół i łatwo skóry nie sprzeda.

Guimares- na portugalskiej się nie znam ;)

Przy odrobinie szczęścia powinno wejść :cwaniak1:

Dzieki Zinek za skomentowanie piłki bo zabardzo nie kumam noznej byc moze za duzo tych lig i na kazdej trzeba by sie znac . Jak nie wejdzie to nic sie nei stanie bo duzo nei strace , reczna pewnie nadrobi bo puscilem takie cos:

Torrevieja - Barcelona :p:

Cantabria - San Antonio :p:

Concordia D. - Nordhorn :p:

Melsunger TG - Gummersbach :p:

Granollers - Aragon :p:

2.27 :p:

Liga Niemiecka (bundesliga)

Wyniki

24.09.2005

15.00 MT Melsungen - VfL Gummersbach 21:38 (10:19)

15.00 TBV Lemgo - SCM Gladiators 28:31 (13:14)

15.30 SG Flensburg-Handewitt - THW Kiel 39:33 (19:16)

19.15 TuS N-Lübbecke - VfL Pfullingen 31:25 (14:10)

19.30 TV! TV Großwallstadt - Wilhelmshavener HV 29:29 (11:17)

19.40 TV! SG Kronau/Östringen - HSV Hamburg 30:28 (14:13)

25.09.2005

15.30 SV Concordia Delitzsch - HSG Nordhorn 21:28 (11:12)

Liga Hiszpanska (Asobal)

Wyniki

24/9/2005

BM. Granollers CAI BM. Aragón 28 - 27

C.BM. Torrevieja F.C. Barcelona CIFEC 26 - 28

J.D. Arrate BM. Altea 34 - 29

Teka Cantabria Portland San Antonio 28 - 38

Keymare Almería Bidasoa Irún 27 - 30

BM. Valladolid Algeciras BM. 31 - 23

BM. Ciudad Real BM. Alcobendas 35 - 26

Frigoríficos del Morrazo Caja Espańa Ademar 19 - 37

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...