Karabatic Napisano 3 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2005 Witam tu bede podawał swoje typy tylko i wyłacznie z Piłki Recznej no moze kiedys zdarzy sie ze kurs bedzie mały i dam cos z Piłki Noznej lub jakiejs innej dyscypliny ale bede sie trzymał tego ze gram reczna jako podstawowe mecze . Pozdrawiam Karabatic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2005 I oto moje pierwsze mecze na ten week # 1 Minden-Gummersbach Typ : 2 Kurs : 1,43 Wetzlar-Magdeburg Typ : 2 Kurs : 1,23 Dusseld.-Nordhorn Typ : 2 Kurs : 1,53 Kurs ogolny : 2,69 Stawka : 10 PLN Ew wygrana : 24,22 Komentarze mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2005 #2 HSV Hamburg - THW Kiel Typ : 2 Kurs : 1,4 Kurs ogolny : 1.4 Stawka : 10 PLN Ew wygrana : 14 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2005 # 3 HSG Nordhorn - MT Melsungen Obie druzyny juz maja po jednym zwyciestwie ale to gospodarze maja wieksza prawdopodobienstwo wygranej to tez dlatego ze graja kilka lat w bundeslidze a goscie awansowali do nich dopiero w tym sezonie. HSG jest to druzyna ze srodka tabeli ktorzy pokaza jeszcze ze warto na nich grac. Typ : 1 SCM Gladiators - Frisch Auf Göppingen Ostatnia porazka gospodarzy z Wetzlar to kompetna niespodzianka a dobrze wiemy ze gra w niej kilku naprawde dobrych zawodnikow i co rok to oni walcza o 3 pozycje w tabeli ale jesli przegraja drugie spotkanie i to nadodatek w swojej hali Typ : 1 VfL Pfullingen - TBV Lemgo Lemgo w poprzednim meczu pokazało swoja siłe wygrywajac na wyjezdzie z Wilhelmshavener HV az 10 bramkami , ten mecz nie powien miec wiekszych komplikacji i smiało mozna dawac , lecz kursy na te kolejke nie sartysfakcjonuja do stawiania Typ : 2 TuS N-Lübbecke - SG Flensburg-Handewitt I doszlismy do Flensbugra , tak samo jak ja i wiele innych typerow na faworyta typuje Flensburg. wkoncu flensburg to wicemistrz ligi z roku 2004/05 Typ : 2 VfL Gummersbach - HSG Wetzlar Po przemysleniu obu druzyn doszłem do wniosku ze ostatnia wygrana wetzlar z Magdeburgiem to wydaje mi sie wypadek przy pracy ale oba zepoły graj ana podobnym poziomie , ale gospodarzy stac naprawde o niespodzianke i potrafia wygrac naprawde z dobrym zespołem Typ : 1 Wilhelmshavener HV - SG Kronau/Östringen Mecz gdy spotykają sie polacy w obu zespołach gra po 2 polakow u gosci były reprezentant polski Sławomir Szmal kiedys z wysoka forma teraz nie wiem co sie stało ale moze gdy pokaze sie w bundeslidze wroci do reprezentacji SG Kronau awansował w tym sezonie do bundesligi i nie znam zabardzo tej druzyny i boje sie tu o niespodzianke ale moim faworytem sa gospodarze Typ : 1 Pozdrawiam i zapraszma do komentowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zim zum Napisano 7 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2005 popatrze jak ci to będzie szło i jak cos to sobie pozycze czasami jakiś typ ale pamiętaj,całej ligi raczej nie wytypujesz dobrze :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2005 Wyniki dla zainteresowanych , dzis jestem zadowolony poniewaz udało mi sie wytypowac prawie wszytswkie mecze oprocz tego jednego co pisąłem ze boje si eo niespodzianke i tak sie stalo wygrali goscie Wilhelmshavener HV - SG Kronau/Östringen 26:28 (12:13) HSG Nordhorn - MT Melsungen 38:24 (17:12) SCM Gladiators - Frisch Auf Göppingen 32:25 (17:12) TV Großwallstadt - 1. SV Concordia Delitzsch 26:19 (13:13) VfL Pfullingen - TBV Lemgo 27:42 (12:22) VfL Gummersbach - HSG Wetzlar 34:24 (16:12) TuS N-Lübbecke - SG Flensburg-Handewitt 30:33 (16:18) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 9 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2005 # 4 Data : 10.09.2005 SG Kronau/Östringen - VfL Pfullingen Beniaminek ktory awanasował do pierwszej ligi bardzo dobrze sobie radzi wygrana z dosc słabym wilhelm na wyjezdzie ale pokazali ze jest jednna z lepszych druzyn ktore dostały sie do ligi. Natomiast Pfullingen nie jest najlepsza druzyna w dodatku na wyjezdzie. Goscie maja juz 2 porazki co moze ich w jakims stopniu poerwac do gry ale Kranau ma tez 2 ale zwyciestwa i mysla o 3 wygranej. W poprzednich meczach pomiedzy tymi druzynami jest 1:1 oba zwyciestwa padły u gospodarza wiec wynika to ze przyszła kolej na Kranau. Typ : 1 HSG Wetzlar - THW Kiel Dla tych co sie interesuja to wiedza ze mecz raczej wydaje sie byc pewny , bo wetzlar to słaba druzyna radzaca sobie z roku na rok gorzej a Kiel za to odwrotnie co rok lepiej ostatnio mistrz niemiec , wiec wszystko jasne Typ : 2 MT Melsungen - HSV Hamburg TO dopiero teraz zauwazyłem ze HSV ma 2 porazki , ktore nie były niespodziankami bo miał naprade ciezkich rywali wiec ten mecz do niespodzianek nawet nie mozna zaliczac. To juz MT Melsungen ma jedna wygrana ale ten mecz to zdecydowane wskazanie na gosci Typ : 2 SV Concordia Delitzsch - Wilhelmshavener HV Mecz w ktorym o niespodzianke nieciezko poniewaz lekkie wskazanie na Wilhelm a to tylko dlatego ze sa juz troche ograni w bundeslidze wkoncu kilka lat robi swoje choc nie chce potepiac gospodarzy ze sa słabi bo stac ich naprawde o niespodzianke . Jak grac to grac na Wilhelm ale nie mowic pozniej ze moja wina bo niektorzy graja na Gospodarz Typ : 2 TuS N-Lübbecke - TV Großwallstadt Tak samo jak wyzej mecz moze byc wyrownany i nie wiadomo na kogo stawiac ja bym sie raczej skusił na Tussem. Nie wiem czy wystapia gospodarze w swoim pierwszym składzie ale ja bym grał na Tussem , osobiscie tego nie gram wiec nie wnikałem. Typ : 1 SG Flensburg-Handewitt - GWD Minden-Hannover Flensburg podpisał chyba z nowym zawodnikiem niejakim Blazenko Lackovic kontrakt wiec jest na nowy sezon troszeczke wzmocniony , bo zapewne chca walczyc o lidera . Minden nie zachecam do grania wogole bo dla mnie jest to dziwna druzyna i nie powinni zrobic jakis kłopotow Typ : 1 Zaparaszam do komentowania Mecze na niedziele podam jutro ( brak czasu ) ...:::Pozdrawiam Karabatic:::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 9 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2005 typy bardoz dobre tez to czasem gram tylko kursy raczej niskie i trzeba by za dużą kase grac jako ze bylem nad niemieckim morzem i w gazetach pisali troche o pilce ręcznej to dorzuce swoje 2 zdania otóż odnośnie Kiel i Flensburg to jak dla mnie między tymi druzynami rozstrzygnie sie walka o mistrzostwo Kiel sie wzmocniło lepszymi zawodnikami niz Flesburg, ale z tego co pamietam to Flesburg zdobył poważnego sponsora, który da dużo kasy i walka o mistrzostwo stanie sie jeszcze bardziej emocjonująca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 10 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2005 typy bardoz dobre tez to czasem gram tylko kursy raczej niskie i trzeba by za dużą kase grac jako ze bylem nad niemieckim morzem i w gazetach pisali troche o pilce ręcznej to dorzuce swoje 2 zdania otóż odnośnie Kiel i Flensburg to jak dla mnie między tymi druzynami rozstrzygnie sie walka o mistrzostwo Kiel sie wzmocniło lepszymi zawodnikami niz Flesburg, ale z tego co pamietam to Flesburg zdobył poważnego sponsora, który da dużo kasy i walka o mistrzostwo stanie sie jeszcze bardziej emocjonująca Po pierwsze dzieki za pomoc . Jesli chodzi o wzmocnienia to własnie oba zespoły sa wzmocnione , Flensburg moze i dostał powaznego sponsora ale Kiel i bodajze Lemgo to kluby ktore maja najwiecej kasy, no nie nazekajmy na flensburg bo tam tez troche zarabiaja . Na dzien dzisiejszy to wskaywał bym taka trojke 1. Kiel 2. Flensburg 3. Lemgo , ci ostatni sa teraz naprawde mocni popatrzcie na poprzednie wyniki jaka maja siłe rzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 10 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2005 # 5 Data : 11.09.2005 TBV Lemgo - HSG Nordhorn Mecz zapowiada sie ładnie ale z pewnych zrodeł sie dowiedziałem ze w druzynie gosci Glandorf, H. ma kontuzje i nie wiadomo czy wystapi. Juz nawet bukmacherzy wskazuja na faworyta TBV bo to naprawde mocna druzyna z dobrymi zawodnikami takimi jak Zerbe, V. Schwarzer, C. i kilku innych ktorzy graja w reprezentacji niemiec. W poprzednim sezonie Lemgo nie oddało zwyciestwa wygrywajac u siebie : Lemgo Nordhorn 31 : 27 i na wyjezdzie : Nordhorn Lemgo 24 : 28 Typ : 1 HSG Düsseldorf - SCM Gladiators SCM ma juz na koncie jedna porazke z wetzlar ale był to przypadek wiec nie moga sobie p[ozwolic na wiecej i od poczatku beda grac ostro .Magdeburg posiada kliku dobrych zawodnikow takich jak Kretzschmar, S. Bielecki, K. a dussedorf takich oosb nie posiada co mogli by wziasc gre na siebie . Typ : 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 10 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2005 Moj kupon na dzis i jutro to : SG Kronau/Östringen - VfL Pfullingen HSG Wetzlar - THW Kiel MT Melsungen - HSV Hamburg TuS N-Lübbecke - TV Großwallstadt TBV Lemgo - HSG Nordhorn HSG Düsseldorf - SCM Gladiators Co myslicie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 17 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2005 TV Großwallstadt - SG Flensburg-Handewitt Flensburg jest troche dotylu z meczami poniewaz ma dopiero 2 rozegrane mecze i ten bedzie trzeci oby nie do trzech razy sztuka Flensburg posiada dobrych zawodnikow rzucajacych z drugiej lini wiec nie powinni zawiesc z Grosswallstadt Typ 2 HSV Hamburg - TBV Lemgo Mecz zapowiada sie nadzwyczaj interesujaco HSV jak do tej pory nie radził sobie najlepiej dopiero w ostaniej kolejce przebudził sie i rozniusł dusseldorf 41:24 i to jest jedyna jak dotad ich wygrana mysle ze po tych porazkach hamburg podniesie sie i bedzie juz walczył z maczu na mecz coraz lepiej ale nie mozna powiedizec ze goscie odpuszcza ten mecz bez walki. TBV jak dotadz kompletem zwyciestw i sa naprawde grozni potrafia niezle rzucac z drugiej lini i posiadaja dobrych zawodnikow takich jak Volker Zerbe , doskonały obrotowy Schwarzer mecz na wysokim poziomie bumacherzy dobrze wyczaili ten mecz i dali tylko 1.55 (sts) ale jak najbardziej do gry Typ 2 Wilhelmshavener HV - TuS N-Lübbecke Nie gram ale z lekkim wskazanie na Gosci Typ 2 HSG Nordhorn - SG Kronau/Östringen Nordhorn jest dobrze ograne w lidze a Kranau jest jedną z lepszych druzyn ktore awanasowały i mamy mały problem ale Kranau nie jest w stanie z kazdym wygrac i gospodarze nei beda tracic punktow ze słabsza druzyna Typ 1 THW Kiel - Frisch Auf Göppingen Typ 1 GWD Minden-Hannover - HSG Wetzlar Typ 1 VfL Pfullingen - 1. SV Concordia Delitzsch Typ 1 VfL Gummersbach - HSG Düsseldorf Ciekawi mnie tylko dlaczego bukmachcerzy dali tak zdecydowanie faworyta GUmmersbach ale dobrze oby tak w kazdym meczu :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chonorzysta Napisano 17 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2005 ale dzis niespodzianka Flensburg przegrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2005 ale dzis niespodzianka Flensburg przegrał wiesz strasznie mnie zadziwiła ta niespodzianka nie wierze ze był to mecz dobry albo grosswald ma za duzo mamony w budzecie albo nie wiem bo nie wydaje mi sie zeby oni byli tacy mocni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2005 4. 15.15 Live! TV Großwallstadt - SG Flensburg-Handewitt 28:24 (16:12) 4. 19.00 HSV Hamburg - TBV Lemgo 24:24 (13:15) 4. 19.30 Wilhelmshavener HV - TuS N-Lübbecke 25:28 (9:15) 4. 19.30 HSG Nordhorn - SG Kronau/Östringen 30:24 (11:13) 4. 19.30 THW Kiel - Frisch Auf Göppingen 43:33 (23:18) 4. 19.30 GWD Minden-Hannover - HSG Wetzlar 28:27 (14:16) 4. 20.00 VfL Pfullingen - 1. SV Concordia Delitzsch 31:23 (15:12) 4. 20.00 VfL Gummersbach - HSG Düsseldorf 35:25 (18:13) remis w recznej jest naprawde ciezko wytypowac tyczy sie to meczu hamburg-lemgo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chonorzysta Napisano 18 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2005 ale dzis niespodzianka Flensburg przegrał wiesz strasznie mnie zadziwiła ta niespodzianka nie wierze ze był to mecz dobry albo grosswald ma za duzo mamony w budzecie albo nie wiem bo nie wydaje mi sie zeby oni byli tacy mocni co tu nie mowic to w tamtym sezonie flensburg tez przegral i m.in. to przyczynilo sie do ich drugiego miejsca w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2005 H43 -Savehof Typ : 2 Poczatek ligi szweckiej oby pomyslny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 19 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2005 H43 -Savehof Typ : 2 Poczatek ligi szweckiej oby pomyslny Wynik : 26:26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2005 21.09.2005 Liga Niemiecka (Bundesliga) 19.30 HSG Nordhorn - TuS N-Lübbecke 19.30 SCM Gladiators - SG Kronau/Östringen 19.30 Wilhelmshavener HV - SG Flensburg-Handewitt 20.00 THW Kiel - MT Melsungen New Handicap HSG Nordhorn - TuS N-Lübbecke +5.5 SCM Gladiators - SG Kronau/Östringen + 5.5 Wilhelmshavener HV + 6.5 - SG Flensburg-Handewitt THW Kiel - MT Melsungen + 8.5 ------------------------------------------------------------------------------------- Wyniki HSG Nordhorn - TuS N-Lübbecke 32:34 (15:17) SCM Gladiators - SG Kronau/Östringen 25:22 (12:9) Wilhelmshavener HV - SG Flensburg-Handewitt 26:32 (18:14) THW Kiel - MT Melsungen 32:27 (16:11) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2005 21.09.2005 Liga Hiszpanska (Asobal) 19:00 F.C. Barcelona-Cifec - J.D. Arrate 19:30 BM Alcobendas - Caja Espana Ademar 20:30 Bidasoa Irún - BM. Valladolid 20:30 Portland San Antonio - Keymare Almeria 20:30 CAI Balonmano - BM. Torrevieja 20:30 BM Algeciras - BM. Ciudad Real 20:30 BM. Altea - Teka Cantabria 20:45 BM. Granollers - Frigoríficos del Morrazo ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wyniki F.C. Barcelona-Cifec - J.D. Arrate 33 : 19 BM Alcobendas - Caja Espana Ademar 23 : 24 Bidasoa Irún - BM. Valladolid 23 : 25 Portland San Antonio - Keymare Almeria 32 : 25 CAI Balonmano - BM. Torrevieja 35 : 31 BM Algeciras - BM. Ciudad Real 28 : 27 BM. Altea - Teka Cantabria 31 : 34 BM. Granollers - Frigoríficos del Morrazo 29 : 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 22 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień 2005 Liga Szwecka 2005-09-23 19:00 Sävehof - Alingsås Zdecydowanie Savehof -------------------------------------------------------------------------------------- Wynik 19:00 Sävehof - Alingsås 30 : 26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Wrzesień 2005 24-09 Sobota 25-09 Niedziela 16:45 Granollers - Aragon Coprawda Gronles posiada jeden punkt przewagi ale to nie oni sa w tym meczu faworytami Granollers sobie w poprzednim sezonie dobrze radzili i u siebie raczej nie beda tracic punktow z przecietnym przeciwnikiem 18:30 Torrevieja - Barcelona Barcelona to powazna marka jak dotad zbiera wszystkie punkty , choc jest to poczatek ligi barcelona gra na wyjezdzie to ma szanse na zwyciestwo 15:00 Lemgo - Magdeburg No i mamy pojedynek 2 rywali o 3 miejsce co sie zdarza najczesciej w lidze niemieckiej Lemgo posiada wspaniałych zawodnikow. Ostatni remis z hamburgiem nie swiadczy o niczym hamburg musiał wygrac bo miał 3 przegrane ze słabymi zesp[ołami . Martwi mnie tylko w magdeburgu Tkaczyk i Bielecki ktorzy w meczu z dobrymi druzynami rzucaja sporo bramek. 15:30 Flensburg - Kiel Flensburg ma szanse na wygrana na wsłasnej hali "Campushalle" moze powstac naprawde ładna atmosfera gdzie druzynie Kiel moze byc ciezko ograc wicemistrza z ostatniego sezonu. Oba zespoły w pewien wsposob sie zmocniły przedłuzyły transfery ze starymi zawodnikami i nabyli nowych z nowymi umiejetnosciami . Jezeli Kiel ma 2 pkt przewagi to moze odpuscic ten mecz i powalczyc w pucharze DHB 27 wrzesnia (za 3 dni) gdzie wtedy graja u siebie i moga ograc flensburg. Zazwyczaj to flensburg wygrywał spotkania pomiedzy soba na ostanieni 5 meczy 4 wygrali i jeden zremisowali . 12:15 Cantabria - San Antonio San antonio 15:30 Concordia D. - Nordhorn Nodrhorn gra na wyjezdzie z beniaminkiem ktory tak naprawde ejszcze nic nie pokazał w lidze 15:00 Melsunger TG - Gummersbach Gumisie z kąpletem punktow napewno beda gonic bo wiedza ze moga wyjsc na 1 pozycje a Melsunger to beniamianek ktory awansował w tym sezonie do ligi 19:15 Lubbecke - Pfullingen U siebie powinni zwyciezyc ale co bedzie to sie okaze 18:15 Guif - Drott To samo co wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Wrzesień 2005 A i jeszcze kuponikz Noznej: 22:00 Betis - Barcelona 17:00 Alaves - Real M. 21:00 Celta - Sevilla 20:00 Guimaraes - Maritimo Kurs: 15.55 Co myslicie o tym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZineK Napisano 24 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Wrzesień 2005 A i jeszcze kuponikz Noznej: 22:00 Betis - Barcelona 17:00 Alaves - Real M. 21:00 Celta - Sevilla 20:00 Guimaraes - Maritimo Kurs: 15.55 Co myslicie o tym?? Hmm... Według mnie nie warto stawiać na barcelone. Popierwsze nie są jeszcze w najlepszej dyspozycji, a po drugie najprawdopodobniej nie zagraja: Ronaldinho, Deci i Marquez. Real to samo, do wielkiej formy jeszcze mu daleko, no ale z beniaminkiem wstyd nie wygrać :cwaniak: Celta- tutaj mi remisem śmierdzi. Vigo nadspodziewanie dobrze rozpoczęła sezon. Sevilla to nie bylejaki zespół i łatwo skóry nie sprzeda. Guimares- na portugalskiej się nie znam Przy odrobinie szczęścia powinno wejść :cwaniak1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Wrzesień 2005 Dzieki Zinek za skomentowanie piłki bo zabardzo nie kumam noznej byc moze za duzo tych lig i na kazdej trzeba by sie znac . Jak nie wejdzie to nic sie nei stanie bo duzo nei strace , reczna pewnie nadrobi bo puscilem takie cos: Torrevieja - Barcelona Cantabria - San Antonio Concordia D. - Nordhorn Melsunger TG - Gummersbach Granollers - Aragon 2.27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 25 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2005 Liga Szwecka 2005-09-25 16:15 Hammarby - Heim 2005-09-25 16:15 Redbergslid - Djurgården 2005-09-25 18:10 Guif - Drott 2005-09-25 15:00 LIF Lindesberg - Önnered Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 25 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2005 Liga Niemiecka (bundesliga) Wyniki 24.09.2005 15.00 MT Melsungen - VfL Gummersbach 21:38 (10:19) 15.00 TBV Lemgo - SCM Gladiators 28:31 (13:14) 15.30 SG Flensburg-Handewitt - THW Kiel 39:33 (19:16) 19.15 TuS N-Lübbecke - VfL Pfullingen 31:25 (14:10) 19.30 TV! TV Großwallstadt - Wilhelmshavener HV 29:29 (11:17) 19.40 TV! SG Kronau/Östringen - HSV Hamburg 30:28 (14:13) 25.09.2005 15.30 SV Concordia Delitzsch - HSG Nordhorn 21:28 (11:12) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 25 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2005 Liga Hiszpanska (Asobal) Wyniki 24/9/2005 BM. Granollers CAI BM. Aragón 28 - 27 C.BM. Torrevieja F.C. Barcelona CIFEC 26 - 28 J.D. Arrate BM. Altea 34 - 29 Teka Cantabria Portland San Antonio 28 - 38 Keymare Almería Bidasoa Irún 27 - 30 BM. Valladolid Algeciras BM. 31 - 23 BM. Ciudad Real BM. Alcobendas 35 - 26 Frigoríficos del Morrazo Caja Espańa Ademar 19 - 37 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 25 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2005 Liga Szwecka Wyniki LIF Lindesberg – Önnered 30-27 Hammarby – Heim 32-29 Redbergslid – Djurgården 25-24 Guif - Drott 27-22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 25 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2005 Piłka nozna Wyniki 22:00 Betis - Barcelona 1-4 17:00 Alaves - Real M. 0-3 21:00 Celta - Sevilla 2-1 20:00 Guimaraes - Maritimo 1-0 Kurs: 15.55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi