morton Napisano 28 Sierpień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2005 Witam! Postanowiłem założyć ten temat, żeby zmusić się do dyscypliny finansowej, abym miał pełne statystyki mojej gry Będę obstawiał progresją na remisy. Będę wybierał różne drużyny w zależności od ich passy, miejsca w tabeli i innych czynników. Niestety, na razie będę obstawiał w bukach naziemnych, ale z czasem może się przeniosę do internetowego. Będę podawał numer meczu i w jakim buku obstawiłem dany mecz (przejrzę kursy w różnych bukach i obstawię remis tam gdzie będzie on najwyższy) Wszelkie sugestie, rady bardzo mile widziane. Staty zacznę od 0 zł, żeby jasno - czarno na białym ile zarobiłem lub straciłem. Mój budżet na jaki mogę sobie pozwolić to około 300 zł. Tak więc jestem nastawiony na raczej małe zyski Kolejne poziomy będę obstawiał mnożąc stawkę z poprzedniego poziomu x2, chyba, że będzie krucho z kasą, albo poziom będzie wysoki... Na razie to chyba tyle, mam nadzieję, że na tym interesie nei stracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morton Napisano 28 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2005 Na początku biorę się za Monaco... Z czasem zacznę kilka progresji jednocześnie (może ze 3-4) 760 (Toto mix) Monaco - Lens X (0:0) Stawka: 3zł Kurs: 3,3 Do wygrania: 8,90 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morton Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2005 Stan konta : + 5,90 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morton Napisano 10 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2005 Moje drużyny do progresji: Nice, Auxerre, Amkar (liga rosyjska) Wszystkie kupony toto-mix 754 Nice - St Etienne X (0:1) Stawka: 3zł kurs 2,9 Do wygrania: 7,8 zł 756 Rennes- Auxerre X (3:1) Stawka: 2zł Kurs 3zł Do wygrania 5,4 zł 2382 Rostov - Amkar X (2:0) Stawka 3zł Kurs 2,9 Do wygrnaia: 7,8 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morton Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Wrzesień 2005 Stan konta: -2,1 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morton Napisano 17 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2005 Toto-mix: 2381 Amkar- Dinamo M. X Stawka: 6zł Kurs:2,9 Do wygrania: 15,7zł 754 Lille- Nice X Stawka 4zł Kurs:3,1 Do wygrania: 11,2zł 752 Auxerre- Ajaccio X Stawka: 4zł Kurs: 3,2 Do wygrania: 11,5zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi