orson Napisano 7 Maj 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2007 Witam Jak w temacie. Poszukuję stronek z procentowym zestawieniem szans danej drużyny na zwycięstwo w meczu. Kilka już mam, a jakby ktoś z Was znał jakieś to byłbym wdzięczny za wpisanie, albo w tym temacie, albo na PW. Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 7 Maj 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2007 www.prosoccer.gr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orson Napisano 7 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2007 Tą znam. Może inaczej, wymienię te, które już mam, a jak ktoś będzie miał inne to niech wtedy wpisze. - prosoccer.gr - betbrain.com - soccerway.com - vitisport.cz - futivo.com - pewniaki.info - coto.at - damius.ovh.org (od czasu do czasu się pojawiają) Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hiszpan Napisano 12 Maj 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2007 http://eng.gamesfuture.com/st1/total.php -> zestawienie procentowe na Under/Over Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orson Napisano 13 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2007 Jakby ktoś chciał, to daję nowe, które znalazłem: - prosoccer.gr - betbrain.com - soccerway.com - vitisport.cz - futivo.com - pewniaki.info - coto.at - damius.ovh.org (od czasu do czasu się pojawiają) - prosoccer-bg.com (po rusku stronka) - pro-soccer.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi