Gość SIRespect Napisano 12 Sierpień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2005 prosiłnym o ocenę mojego kuponu tzn. co jeszcze powinienem zmienic lub co orócz tego warto by było obstawic ale najbardziej interesowałaby mnie ocena jakie mam szanse na wygrana i podparte jakimiś faktami z góry dziękuje stawiam na: k'lautern-duisburg 1 1.72 wigan-chelsea 2 1.32 arsenal-newcastle 1 1.42 feyenord-breda 1 1.4 cercle b.-anderlecht 2 1.54 bielefield-hamburg 2 2.22 austria-sturm graz 1 1.46 st. gallen-basel 2 2.03 ako. 45.73 411.57 zł do wygrania postawione za 10zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisher Napisano 12 Sierpień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2005 A więc tak, swoje zastrzeżenia kieruje do: kaiserslautern-Duisburg (nie wiem czy czytałeś analize naszego eksperta Analizy ligi niemieckiej on przynajmniej stawia X, a jak on stawia x to znaczy, że coś musi być w tym pozostałe Chelsea i Anderlechty dobre, a jeszcze nie oceniałem meczu Basel, ale tu tylko mam zastrzeżenie do szwajcarskiej bo sam jeszcze nie spoglądałem na nią. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi