Largo Napisano 9 Lipiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Lipiec 2005 Nie wracam do poprzedniego tematu bo mi przynosił pecha .... potem przestałem pisać swoje typy i przez tydzien ładnie wszytko wchodziło ... niestety musiałem wypłacić troche pieniędzy bo ... nagła potrzeba ... teraz na koncie jest 80 ze 100 złotych ( wszytko przez LAA ) No to na dzisiaj proponuje grać na wygraną STL CWS MIN ( najmniejpewny według mnie meczyk) można też zagrać na przegraną TB ( jeżli dzisiaj wygrają to jutro znowu ktoś ich zgwałci tak wiec chyba najpewniejszy mecz ) i najbardziej niepewny mecz ... to ten z NYY ...wedlug mnie mogą sie dzisiaj potknąć ... teraz system jakim obstawaim ... dziennie obstawiam max 3 mecze z MLB .. obstawiam je na takiej zasadzie żeby byc dziennie + 10 do przodu ... narazie mam 80 zł tak wiec będe obstawial tak żeby ze wsyztkich meczy razem mieć + 10 i tak aż do momentu osiągnięcia 100 potem już obstawiam tak zeby każdy mecz przyniósl mi zysk w wysokości +10 zł wieczoram podam już ostateczne mecz jakie obstawiłem to powyżej to propozycje ... komentujcie wyrażajcie swoje opinie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Largo Napisano 9 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Lipiec 2005 Chyba zamiast domu zamieszkam pod mostem LOL ... po obstaiwniu na koncie jest ... 30 złotych :| kupony na dzisiaj KUPON 1 New York Yankees - Cleveland Indians (2.19) stawka 10 ewentualna wygrana 21,9 +10 KUPON 2 Chicago White Sox - Oakland Athletics (1,64) stawka 20 ewentualna wygrana 32,8 +10 KUPON 3 San Francisco Giants - St Louis Cardinals (1,48) stawka 20 ewentualna wygrana 29,6 +10 zapraszam do komenotwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Largo Napisano 10 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2005 no i dobrze że jest teraz przerwa.... przynajmniej sobie odpoczne na koncie raptem 50 złotych ..... i brak pomysłu cięzka sprawa oj ciężka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Largo Napisano 10 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2005 troszke trzeba zmienić taqktyke ... przez te 3 dni wolnego postaram się odrobić straty na zwykłych meczach ... mam 3 dni żeby zarobić 50 złotych ... albo żeby je stracić zobaczymy Mallbackens IF - Umeĺ IK 2 1.02 Wigan - Chelsea 2 1.40 AC Oulu - Hämeenlinna 1 1.25 Viikingit - P-Iirot 1 1.25 Arsenal - Newcastle 1 1.44 Dinamo Moscow - Kriliya Sovietov 1 1.50 HJK - Lahti 1 1.55 kurs 7.47 stawka 2 -5 ... jeszce nie wiem ewentualna wygrana nie udało mi się wkleić fotki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Largo Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2005 zmieniłem troche typy ... o to co zagrałem Mallbackens IF - Umeĺ IK 2 1.02 USA - Brazil 1 1.05 France - Netherlands 2 1.06 Germany - Greece 2 1.10 Canada - Germany 2 1.10 Spain - Hungary 2 1.20 Serbia & Montenegro - Spain 1 1.30 kurs 2.14 stawka 2,9 ewentualna wygrana Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Largo Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2005 i powolutku w góre ... do wygranej trzeba doliczyć jeszcze zysk z kasyna ... i mamy na koncie teraz 61 złotych ...a było już baaaaaardzo malutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Largo Napisano 13 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Lipiec 2005 heh tak się rozochociłem w kasynie że znowu wsyztko przegrałem szok ... zostało mi 30 złotych ... trzeba to pomnożyć ... od dzisiaj walka o to żeby dojść do 100 ... ... mówića krótko lets play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi