Skocz do zawartości

Von Jungingen - typy

Von Jungingen

Rekomendowane odpowiedzi

Tobie również powodzenia, oby nam weszło :p:

"Licze tutaj na Barcelonkę i na Von Jungingena :respekt:" - to cytacik z mojego postu, dzięki wczoraj za podpowiedź z Porto stary, bałem sie grać, ale zaryzykowałem :D dzisiaj Barca wygra i :p:

Ale wtopiliśmy w sobote szlag mnie trafi :mur::krzeslo::mlotek::przerazony: :zlosc: :k:

Jutro jest nowy dzień :jupi:

Trzeba odbudować swoje imperium

KUPON NR.1

Greuther Furth - : - 1860 Munchen 2 2,45 :c:

Atromitos - : - AEK 2 1,75 :c:

Top Oss - : - Excelsior 2 2,30 :jupi::jupi::jupi::jupi:

Ako 9,8 X 5 Zł / 44,4 Zł

3 Szczęśliwe dwujeczki powinny wejść bez problemu

KUPON NR. 2

Landskrona - : - Halmstad 1 2,30 :c:

Halifax - : - York City X2 1,53 :c:

Gueugnon - : - Amiens X2 1,63 :jupi:

Orgryte - : - Goteborg 2 2,00 :jupi:

Stoke City - : - Norwich 1 2,60 :jupi:

Triestina - : - Bologna 1 2,20 :c:

Ako 65,62 X 2 Zł / 118,10

Kupon z małym prawdopodobieństwem wejścia ale grając asekuracyjnie będe pogrywał bez celu .

Najpewniejszy mecz według moich dzisiejszych obserwacji to

[/b]Top Oss - : - Excelsior

Czerwone kartki w drużynie Top Oss

Monday 22 Aug 2005

16' de Vogt

Friday 26 Aug 2005

56' Kempees

65' Van Dalen

Brak 3 zawodników z podstawowego składu to duża strata i już ostatnio zmoczyli dotkliwie -fakt że na wyjeżdzie no ale wynik idzie w świat.

Myślę że ten mecz można zagrać za troche więkrzą kase (tylko dla odważnych)-niestety ja się spłukałem na necie czekam na przelew. :cwaniak1: :cwaniak1: :jupi:

Dla odwżnych świat należy- na dziś przygotowałem 2 mecze ,które ą typowane przez wielu grających

Prawdopodobnie tan typ powinien wejść na wszystkich kuponach posłanych dzisiaj

Wolves - : - QPR 1 1,60 :jupi:

X 10 Zł / 16 Zł :p:

Drugi mecz to

[/b]Kapfenberg - : - Kufstein 2 7,50 :c:

X 10 Zł / 750 Zł :f:

Licze tutaj na niespodziankę

Moje typy na czwartek 1.09.05

MyPa -- : -- RoPS 1 1,30 :jupi:

TP-47 -- : -- FC Haka 2 1,60 :c:

KPV -- : -- AC Oulu 1 1,90 :jupi:

Ako 3,9 X 10 Zł / 39 Zł :f:

Singiel

MyPa -- : -- RoPS 1 1,30 :jupi:

X 50 Zł / 65 Zł :p:

Singiel tymbardziej pewny Ze w zespole RoPS nie zagra ich najleprzy strzelec Saileti

co nie znaczy że nie moga sie bronić na remis no ale to abstrakcja MyPa potrzebuje punktów i prawdopodobnie łatwo je zdobedzie :cwaniak1: :cwaniak1: :p:

5:1

Podaje najpewniejszy lupon według mnie na dzisiaj

Armenia - : - Netherlands 2 1,10 :tak:

Wales - : - England 2 1,30 :tak:

Ako 1,4 X 100 Zł / 140 Zł :p:

TAk poza moimi typami zadam pytanie dla wszystkich zainteresowanych szczegulnie tych ,którym nie wiedzie się najlepiej(tak jak mnie :jupi: )

JAk trudno jest wytypowac AKO 2 na jeden kupon?

W moim topiku możemy podyskutować na ten temat-prosze o odpowiedzi lub propozycje.

W moim topiku możemy podyskutować na ten temat-prosze o odpowiedzi lub propozycje.

Hmm... Na wstepie witam i pozdrawiam.. Jak domyslasz sie moj post dotyczyl bedzie zadanego przez Ciebie pytania...

Mysle, ze ako 2 nie jest wcale takie trudne... Wszak to kwestia 1, max dwoch meczy... Moim zdaniem wieksza liczba meczy (nawet z nizszym kursem) to jednak...wieksze ryzyko. Dlaczego? W koncu typujac 2 mecze - mozemy pomylic sie w dwoch miejscach, przy 3 lub 4 meczach tych pomylek juz moze byc wiecej... Wiec "szukajac" takiego ako proponuje wybrac 1 lub 2 mecze. Jakie wowczas kursy? Przy jednym meczu sprawa jest jasna, przy dwoch- coz 2 x 1,4 lub 1,5... Ewentualnie 1,8 i 1,2... Mysle ze w miare dokladne studiowanie ofery a takze formy i bilansu danych druzyn pozwoli dosyc prosto znalezc ako 2. Oczywiscie nie zawsze musi sie udac... Widomo -kofane :( niespodzianki...

Na pierwszy rzut oka wytypowanie Ako 2 staje się bardzo proste ale czy na tyle aby można było z tego wyciągnać jakąś kożyść - chyba tak. Tymbardziej że niektóży bukmacheży proponują podpurki.

Jak słusznie zauwarzyłeś CardanoX może to być 1 mecz lub 2 pewne lub 5 z podpurkami.

Rozmyślne przestudiowanie ofert daje nam 50% szans,drugie 50% to odpowiedzialna gra czyli rozmyślne dysponowanie przeznaczonymi na ten cel pieniędzmi.

Dochodząc do sedna sprawy - gubi nas chciwość czy duma na temat swojej wiedzy o sporcie.

Zapraszam do dyskusji nawet tych co mają tak zwane KUPONY 2 czyli z bilansami swoich strat i zysków co ich skłoniło do typowania singli .

OŻYWCIE TO FORUM TU KAZDY CZYTA TYLKO SWOJE TOPIKI

Gra na AKO 2

DO GRY PRZEZNACZAM 40 zł

Kupon nr 1

Slovakia & Germany 1,75 :c:

Sligo Rovers & Monaghan United 1,40 :tak:

Ako 2,45 X 5Zł / 12 Zł :szok:

Gram u buka który nie ma podpurek zobaczymy jak będzie

http://obstawianie.com/tematy168/sposb-gry-vt4643.htm

Rozmyślne przestudiowanie ofert daje nam 50% szans,drugie 50% to odpowiedzialna gra czyli rozmyślne dysponowanie przeznaczonymi na ten cel pieniędzmi.

Dochodząc do sedna sprawy - gubi nas chciwość czy duma na temat swojej wiedzy o sporcie.

OŻYWCIE TO FORUM TU KAZDY CZYTA TYLKO SWOJE TOPIKI[/b]

Swiete słowa Von Jungingena na ktore chcialem zwrocic uwage - najwazniejsze bedzie rozmyslne gospodarowanie kasa, systematyczne dazenie do celu i odpowiedzialnosc... Ech, lezka sie w oku zakrecila jak pomyslalem ile razy moje kwity legly wlasnie z powodu owego przesadnego przeswiadczenia wlasnej wiedzy o sporcie... Wezcie to pod uwage!

No i wszystkimi 8 lapami w pelni podpisuje sie pod apelem pisanym duzymi literami. Pozdrawiam

DUMA I CHCIWOŚĆ

Ile to może kosztować nerwów i pieniędzy?

Mase!!

Piłka nożna to piękna gra ale dziś grają w nią ogromne pieniądze (bukmacherstwo , przekupstwo i wysokie transfery).Niejeden kupon poszedł do kosza dzięki tak zwanym pewniakom(Milan lub Rengers).

Wracajac do tematu

Czy wytypowanie Ako 2 jest trudne-moze jednych to śmieszy ale niech sprubuja pograc w ako 2 przez tydzień czyli 7 kuponów.

Czy wytypowanie Ako 2 jest trudne-moze jednych to śmieszy ale niech sprubuja pograc w ako 2 przez tydzień czyli 7 kuponów.

Hmm... Mysle ze sa dni tygodnia w ktorych naprawde ciezko znalezc mecze nawet na to ako 2. Zwlaszcza poniedzialki kiedy wiekszosc czolowych lig europejskich jest juz po ligowej kolejce... Najwiecej takich meczy napewno znajdzie sie w weekend.. Co wtedy? Konsekwentnie realizowac obrana "droge" i czekac na kolejny weekend? Czy moze warto drac owy system wielodrogowo?

Plus za obserwacje nt futbolu... Dzis naprawde wieeeeeeelki wplyw ma kasa...

Ja też od niedawna zacząłem grać tym systemem (progresja na AKO 2). Właśnie jak może zauważyłeś ja gram progresje, a ty gre. Jak planujesz zarządzać pieniędzmi w swojej grze :pytanie:. Patrze, że pierwszy kupon nie wszedł Ci, dałeś go za 5 złociszy, to kolejny za ile grasz :pytanie: No oczywiście są też przeciwnicy progresji, bo jak naprawde trafi sie na czarną seria to można zbankrutować, ale właśnie progresja pozwala na wtopy -oczywiście im mniej tym lepiej, mniej stresu. Ja nie należe do osób nielubiących progresje, ale dzięki progresji w razie wtopy (a będzie ich dużo, ja miałem właśnie do dziś serie 3 wtop i dziś udało mi sie odzyskać stracone wcześniej pieniądze i niewiele wyjść na plus, ale zawsze plus :D Pozdro i życze powodzenia w AKO 2 :)

Dowiemy sie gdy sprobujemy ;) Moze od jutra zaczne zabawe z AKO 2. Cel ok 1000 zlociszy w 14 krokach :zdziwiony: :cwaniak1: :krzeslo:

Pozdrawiam.

Ja też od niedawna zacząłem grać tym systemem (progresja na AKO 2). Właśnie jak może zauważyłeś ja gram progresje, a ty gre. Jak planujesz zarządzać pieniędzmi w swojej grze :pytanie:. Patrze, że pierwszy kupon nie wszedł Ci, dałeś go za 5 złociszy, to kolejny za ile grasz :pytanie: No oczywiście są też przeciwnicy progresji, bo jak naprawde trafi sie na czarną seria to można zbankrutować, ale właśnie progresja pozwala na wtopy -oczywiście im mniej tym lepiej, mniej stresu. Ja nie należe do osób nielubiących progresje, ale dzięki progresji w razie wtopy (a będzie ich dużo, ja miałem właśnie do dziś serie 3 wtop i dziś udało mi sie odzyskać stracone wcześniej pieniądze i niewiele wyjść na plus, ale zawsze plus :D Pozdro i życze powodzenia w AKO 2 :)

Myśle że nie bede chciał się zrujnować i przedewszystkim najwarzniejszym jest odbudować swuj kapitał początkowy(to jest PRIMO)

Nie będe podwajał stawki po przegranym kuponie PRÓBA SZYBKIEGO ODEGRANIA SIĘ GROZI JESZCZE WIĘKRZĄ KLĘSKĄ wiedzą otym wytrwali gracze.

Myślę że skrupulatność i wytrwałość w dąrzeniu do celu poprowadzi mnie do zwycięstwa.

KOŚCI ZOSTAŁY RZUCONE!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...