KaRRamba1415028180 Napisano 26 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2005 uuu ... bardzo odważny typ ... no nie wiem ja bym grał remis ... no ale napewno będzie ciekawy mecz Pozdro :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fredziolek Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2005 FC Thun - Sparta Praga 1 kurs: 2.30 Stawka: 400 (za wszytsko), Prz. Wygrana: 860zl hahahahahaha udalo sie przyznacie, ze mam szczescie do wysokich stawek... Stan konta: 860zl (+760zl) cos pieknego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fredziolek Napisano 1 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2005 Świebodzin - Ruch Radzionków 1 kurs: 1.95 Stawka: 160zl, Prz. Wygrana: 312zl zaklad dostepny tylko w Milenium Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fredziolek Napisano 1 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2005 Świebodzin - Ruch Radzionków 1 kurs: 1.95 Stawka: 160zl, Prz. Wygrana: 312zl moj ukochany klub oczywiescie wygral 2:0 stan konta: 1012 (+912) I W TEN OTO PIĘKNY SPOSÓB ZE 100ZŁ ZROBIŁEM 1000!!!!!!!!!!!!!!! WSPANIAŁE UCZUCIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_1984 Napisano 1 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2005 tylko nie poprzestań na tym 900zł przepij a pozostała stówe znow do 1000zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal089 Napisano 1 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2005 Świebodzin - Ruch Radzionków 1 kurs: 1.95Stawka: 160zl, Prz. Wygrana: 312zl zaklad dostepny tylko w Milenium Pozdro A moglbys zdradzic jak zagrales go solowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fredziolek Napisano 1 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2005 Świebodzin - Ruch Radzionków 1 kurs: 1.95Stawka: 160zl, Prz. Wygrana: 312zl zaklad dostepny tylko w Milenium Pozdro A moglbys zdradzic jak zagrales go solowka mam napisac wypracowanie jak sie obstawia zaklady pojedyncze? a moze podac przyklad na podstawie algorytmow? ;] http://www.wzbmilenium.pl/pl/3/#pojedynczy - poczytaj sobie ;] Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal089 Napisano 1 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2005 Świebodzin - Ruch Radzionków 1 kurs: 1.95Stawka: 160zl, Prz. Wygrana: 312zl zaklad dostepny tylko w Milenium Pozdro A moglbys zdradzic jak zagrales go solowka mam napisac wypracowanie jak sie obstawia zaklady pojedyncze? a moze podac przyklad na podstawie algorytmow? ;] http://www.wzbmilenium.pl/pl/3/#pojedynczy - poczytaj sobie ;] Pozdro Rozumiem wiec,ze w firmie "Milenium" nie ma 4 lub 5-kombinacji na 3 lige polska przyznam,ze jeszcze jej tam nie gralem,ale jesli nasza 1 i 2 lige trzeba grac w kombinacjach to bylby chyba cud ,ze trzecia moznaby stawiac solo. Wypracowanie algorytm poczytaj sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fredziolek Napisano 1 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2005 no coz, wygrales... a teraz cala prawda: wszystkie te typy, ktore podawalem w tym temacie byly wirtualne, za wirtualna stawke. szczerze mowiac ciezko byloby postawic taka gruba kase 15 latkowi... tak, tak - 15 latkowi. chcialbym sie zrehabilitowac za ten ostatni (wygrany) mecz tym spotkaniem: Liverpool - Chelsea il.g. 1 kurs: 1.58 polecam ten typ, gdyz jest warty grania spadam z tego forum, troche sie osmieszylem, na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal089 Napisano 1 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2005 no coz, wygrales... a teraz cala prawda: wszystkie te typy, ktore podawalem w tym temacie byly wirtualne, za wirtualna stawke. szczerze mowiac ciezko byloby postawic taka gruba kase 15 latkowi... tak, tak - 15 latkowi. chcialbym sie zrehabilitowac za ten ostatni (wygrany) mecz tym spotkaniem: Liverpool - Chelsea il.g. 1 kurs: 1.58 polecam ten typ, gdyz jest warty grania spadam z tego forum, troche sie osmieszylem, na razie Z tym osmieszeniem to nie przesadzaj Najwazniejsze,ze miales odwage to napisac.to wiecej warte od nie jednego dobrego typu.tak trzymaj. Ja zajmuje sie bukmacherka od okolo 10 lat wiec musialem to zauwazyc. Powodzenia w dalszym typowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fredziolek Napisano 1 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2005 no coz, wygrales... a teraz cala prawda: wszystkie te typy, ktore podawalem w tym temacie byly wirtualne, za wirtualna stawke. szczerze mowiac ciezko byloby postawic taka gruba kase 15 latkowi... tak, tak - 15 latkowi. chcialbym sie zrehabilitowac za ten ostatni (wygrany) mecz tym spotkaniem: Liverpool - Chelsea il.g. 1 kurs: 1.58 polecam ten typ, gdyz jest warty grania spadam z tego forum, troche sie osmieszylem, na razie Z tym osmieszeniem to nie przesadzaj Najwazniejsze,ze miales odwage to napisac.to wiecej warte od nie jednego dobrego typu.tak trzymaj. Ja zajmuje sie bukmacherka od okolo 10 lat wiec musialem to zauwazyc. Powodzenia w dalszym typowaniu dzieki za wsparcie no to czekamy na spotkanie: Liverpool - Chelsea il.g. 1 kurs: 1.58 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi