Skocz do zawartości

Fredziolek-typy komentujcie! ;)

Fredziolek

Rekomendowane odpowiedzi

Więc tak:

Widać pojedyncze typy dobrze ci wchodzą. postaraj sie sklejać typki za stawki wmiare wiarygodne czyli ok 20 - 50 zł i sklejaj kuponiki. Z typók króre podałeś i weszły widze że powinno ci to wychodzić. Dzięki że sie pytasz na boxie o mnie. pozdrawiam.

Gość killer-77

Też chcę dać St Louis, ale troche za mały kurs :shifty:

Zastanawiam się jeszcze nad tymi patałachami NY Yankes może w końcu wygrają pewnie z teoretycznie najsłabszą drużyną MLB :niesmak:

Co o tym sądzisz??? :)

niestety ST Louis przegralo :zdziwiony: , co jak co, ale tego to ja sie nie spodziewalem

bilans: 120.40zl (+20.40)

dzisiaj puszczam:

Dent - Berdych 1 kurs: 1.50

Brazylia-Niemcy (U20)(A) 1 kurs: 1.60

AKO: 2.40

Stawka: 20.40

Prz. Wygrana: 48.96

prosze o komentarze :)

Dent - Berdych

Na tenisie zupełnie się nie znam, ale skoro Piostar to gra za 500 złociszy to musi być dobry typ :D ...brakuje mi jednego typka i chyba sam to pykne :cwaniak1:

Brazylia - Niemcy

Tutaj najbardziej pachnie mi remisem, ale to tylko przeczucie, ja wole zagrać na gospodarzy, idą w tych mistrzostwach jak burza i Nigeria raczej nie powinna ich powstrzymać.

Gość krzys_nowak
Dent - Berdych

Na tenisie zupełnie się nie znam, ale skoro Piostar to gra za 500 złociszy to musi być dobry typ :D ...brakuje mi jednego typka i chyba sam to pykne :cwaniak1:

Brazylia - Niemcy

Tutaj najbardziej pachnie mi remisem, ale to tylko przeczucie, ja wole zagrać na gospodarzy, idą w tych mistrzostwach jak burza i Nigeria raczej nie powinna ich powstrzymać.

tenis powinien wejsc bez problemu

co do Brazyli to moze być remis, ale nawet wygrana Niemców jest realna :rotfl: po tym jak ich trener ich publicznie skrytykował wzieli sie do gry hehe zeby wstyd zmazac

Gość Red Dragon

Sam wczoraj też się przejechałem na na STL :wsciekly: Ale gdy na kuponie zostało mi z kilku typków tylko Cardinals (sporo do wygrania ) postanowiłem postawić coś na Pittsburgh za 2,87 :uwaga: Lepiej wygrać coś niż nic - no i opłaciło się :spoko:

Typki na dziś wydają się być wporządku i choć pewniaki to nie są ;) to sam pewnie je wsadze w jakieś combo :D Dent ze swoim serwisem powinien pokonać Berdycha choć zapowiada się zacięty mecz :uwaga: Co do piłki to nie jestem znawcą a z tego co wyczytałem to zdania co do tego meczu są podzielone więc tylko za drobne ;)

Życze powodzenia :spoko:

Typy na dzisiaj są dobre, Dent ci juz wygral, a Cork tez powinnien bez problemów wygrać, więc życze wysokich wygranych.

:zdziwiony:

stawialem na awans Brazylii, a nie na Cork

podsumowanie:

Dent - Berdych 1 kurs: 1.50 :D

Brazylia-Niemcy (U20)(A) 1 kurs: 1.60 :D

AKO: 2.40

Stawka: 20.40

Prz. Wygrana: 48.96 :D

bilans: 148.96 (+48.96)

nie mialem dzisiaj za duzo czasu na analizy, ostatecznie na szybkiego poscilem cos takiego:

St.Louis - Pittsburgh 1 kurs: 1.50

Washington - Toronto 1 kurs: 1.61

AKO: 2.42

stawka: 10

Prz. Wygrana: 24.20

mala stawka, bo nie jestem w 100% pewny tych typow, a co Wy o nich sadzicie?

powinny wejsc ale to tylko sport :)

Nie chcem być złośliwy, bo was znam :p ,ale przeczytajcie regulamin zanim coś napiszecie

1. Najważniejsza zasada: Nie piszemy zbednych komentarzy, typu "tez bym tak postawił" "dobre typy" "mysle ze nie wejdzie" itp !! Takie komentarze nic nie dają a tylko zasmiecaja temat. masz jakas uwage ? uzasadnij to chocby krotką analizą lub podaj link do tematu, z daną dyscyplina gdzie umiesciles analize !!
- to jest kawałek regulaminu. Wieć przynajmniej krótka analiza. Pamiętajcie na przyszłość. Mówie to do Bartek_1984 , ernesstt , luk1988

-----Chomik-----

St.Louis - Pittsburgh 1 kurs: 1.50 :D

Washington - Toronto 1 kurs: 1.61 :D

AKO: 2.42

stawka: 10

Prz. Wygrana: 24.20 :D

bilans: 163.16 (+63.16)

moze kogos dziwi moja taktyka, ze takie male stawki, ale mnie to w pelni odpowiada i zadowalaja mnie te male wygrane, a przynajmniej gorycz porazki jest o wiele mniejsza :) juz nie raz sie przejechalem na wysokich stawkach, gdzie po rowniez niewyskokiej wygranej stracilem polowe pieniedzy przeznaczonej na gre... narazie jest dobrze i nie mam zamiaru tego zmieniac :) Pozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...