Gość Boxerds Napisano 11 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj 2005 Witam wszystkich Będę tu podawał swoje typy Zapraszam do komentowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Boxerds Napisano 11 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj 2005 Mam super kuponik na weekend Niezła wygrana Sevilla-Real Madryt 2 levante-barcelona2 schalke-dotmund1 birmingham-arsenal2 liverpool-aston villa1 Newcastle-chelsea2 Bochun-stuttgard2 Stawka 4 zł Do wygrania 238,10 Stawki z STS komentujcie [/code] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOOPRcow1 Napisano 12 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2005 schalke-dotmund1 liverpool-aston villa1 Bochun-stuttgard2 Ja bym sie obawiał tych meczy :ps: :ps: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość micz Napisano 12 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2005 Bochun-stuttgard2 Też tak obstawiłem u siebie ten mecz, wiec musi wygrac!.Ja natomiast bym Real odpuscił, nie wiem czy w Sevilli wygra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MatiZmC Napisano 12 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2005 ja bym odpuscil sobie chelsea bo maja jzu mistrza wiec moze byc u remis i real bo nie wiem czy w sevilii wywalcza zwyciestwo :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MatiZmC Napisano 12 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2005 ja bym odpuscil sobie chelsea bo maja jzu mistrza wiec moze byc u remis i real bo nie wiem czy w sevilii wywalcza zwyciestwo :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi