Gość Paulista Napisano 6 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2005 Witam Wszystkich na Forum Od dziś będę podawał tu swoje typki zapraszam do odwiedzania mojego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paulista Napisano 6 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2005 Oto mój kuponik Na Weekend PIszcie co o nim sądzicie everton-newcastle1 manch.utd-west bromw1 Marsylia-Caen1 espanyol-numancia1 valencia-barcelona2 Galatasaray-ankaragucu1 Gaziantep-Kayseri1 Trabzon-Konya1 Stawka: 7 Zł zakładana wygrana:185,20zł :r: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1988 Napisano 6 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2005 everton-newcastle1valencia-barcelona2 co do tych 2 meczy mam wątpliwości tam moga paść wszystkie wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paulista Napisano 6 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2005 Luk1988 Myślę że trudniejszy mecz to Everton-Newcastle O barcelona sie nie boje barca ma dużo powodów żeby zdobyć 3 punkty real ją goni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paulista Napisano 6 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2005 widzę że nikt mnie nie odzwiedza szkoda bo mam fajnie typki na week Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi