RYDZIU Napisano 12 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2005 jak dla mnie to Milan, Real, Chelsea, Arsenal i Barcelona, a cała reszta mniej pewna.. życzę powodzenia !! !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 13 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2005 Prosze o komentarze moich kuponów !! Piszcie coś :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 13 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2005 Sevilla - Real M. 2,10 Wolfsburg - Leverkusen 2,10 Birmingham - Arsenal 1,90 Southampton - Manch.Utd 2,40 Te meczyki dla mnie na 90% wchodzą i kursy są zarąbiste!!!No i jeszcze Milan wydaję się byc dobryn typem :mrgreen: Zresztą sam grałem te wszystkie mecze więc będę trzymał kciuki za nas dwóch :mrgreen: A i pewnie za większość na tym forum he he.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzepcio1987 Napisano 13 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2005 Jedyne czego tutaj możesz sie obawiać według mnie to Roda i Manchester. Mogą być remisy. Ale jest ok. Może wszystko wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość torn Napisano 13 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2005 kupon nr 7 ok mam zastrzeżenia co do następnego Sevilla walczy o LM jeśli Barca wygra to real o nic nie walczy i tak jush o mistrzostwie może tylko pomarzyć Ciężko bedzie miał Leverkusen ale jeśli zagra dobrze to ok MU ma w lidze 3 miejsce pewne a Święci walczą o utrzymanie więc punkty im są potrzebne wydaje mi sie ze MU nie wyjdzie w podstawowym składzie tak jak to było w meczu z Norwich który MU przegrał 0-2 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 14 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj 2005 Co myslicie o MU trochę się boję że go dałem :frown: Southampton walczy o utrzymanie :DD Będzie ciężko 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 14 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj 2005 Komentujcie kupony :o: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 14 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj 2005 Oj ale wyniki w sobotę :evil: No nic trzeba coś wymysleć na jutro Mój kupon na Niedzielę 9 kupon Birmingham - Arsenal 1,80 (2-1) Newcastle - Chelsea 1,90 (1-1) Vitesse - Ajax 2,20 :mrgreen: (0-2) Lecce - Milan 1,55 (2-2) AKO 11,66 Stawka 5 zł Zakładana wygrana 52,50 zł To musi wejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 14 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj 2005 Stan konta na 14.05.2005. Bilans + 80,8 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar Napisano 15 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj 2005 Wydaja sie dobre typy ale wiesz jak jest...na twoim miejscu bal bym sie o Ajax to jednak wyjazd o nic nie walcza a vitesse walczy o uefa +( ale to przeczucie... ) Ajax cos dlugo nie przegral 5 zwyciastw ostanio...trzymam kciuki (bo postawie podobnie :mrgreen: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 15 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj 2005 Jak byłem w stsie to postanowiłem sobie puścić jeszcze jeden kuponik Oto on Mój kupon na Niedzielę 10 kupon Pasching - Austria Wiedeń 2,30 (1-1) Rize - Trabzon 1,55 :mrgreen: (1-2) Utrecht - Willem 1,90 (0-3) Villareal - Albacete 1,25 :mrgreen: (1-0) Hearts- Celtic 1,30 :mrgreen: (1-2) Juventus - Parma 1,3 :mrgreen: (2-0) Groningen - Heerenveen 1,9 :mrgreen: (1-2) AKO 27,19 Stawka 2 zł Zakładana wygrana 48,90 Zobaczymy może wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 15 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj 2005 Stan konta na 15.05.2005. Bilans + 73,8 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 15 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj 2005 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Zawieszam swą działalność bukmacherską do odwolania :s: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuber Napisano 15 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj 2005 Sorki nie wiem skad amsz wynik Trabzonu ale oni wygrali 1:2 szymkowiak bramke nawet stzrelił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 18 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2005 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD WRACAM DO GRY :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 19 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2005 Uff już jestem :mrgreen: Już mam kuponiki na weekend Moje kupony na Sobotę i Niedzielę 11 kupon Livorno - Juventus 2,00 CS Brugge - Genk 1,70 Oostende - St.Liege 1,40 Freiburg - Schalke 1,40 Salzburg - Rapid 1,80 Roda - PSV 1,85 AKO 22,19 Stawka 6 zł Zakładana wygrana 119,80 zł 12 kupon Gornik Z. - Groclin 2,20 Getafe - Sevilla 1,80 Ajax - Groningen 1,25 Hibernian - Rangers 1,30 Motherwell - Celtic 1,20 K'Lautern - Brema 1,75 Barcelona - Villarreal 1,70 AKO 23,86 Stawka 3 zł Zakładana wygrana 64,40 zł Oby to weszło i żeby w Niedzielę o północy było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1988 Napisano 19 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2005 ja bym sie wstrzymał z Barcą mają mistrz i mogą sobie odpuścić co Villareal może wykorzystać ale życze powodzenia :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 19 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2005 Bardzo proszę abyście komentowali te kupony. Doradzcie co wyrzucić albo podajcie jakieś fajne meczyki. Komentujcie nawet krótko. :o Niech każdy kto odwiedzi temat złoży swojego komenta ok ? :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 19 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2005 Śmierdzą mi troszkę mecze w Szkocji.Ja bym tam pojechał z Handycup-ami na 1 I jeszcze K'Lautern - Brema-dla mnie chwiej jak nie wiem co :mrgreen: Ale z drugiej strony,może być tak,że pisze głupoty...więc nie sugeruj się podpowiedziami nikogo i graj tak jak czujesz he he,Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo Napisano 19 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2005 Witam. Co do pierwszego kuponu to mysle ze wejdzie i bedzie ok, ale najwieksze zastzezenia mam co do PSV i Juve ale mam nadzieje ze oni rowniez wygraja. W 2 kuponie... moim zdanei bedzie ciezko wygrac. Liga szkocka ostatnio gra bardzo slabo i co do barcy tez mam obawy. A Groclin to tez nie jestem pewien czy wygra, ale zycze Ci powodzenia i wysokich wygranych POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ronald Napisano 19 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2005 Ja jako jeden z licznych zostałem zmuszony do komentowania więc powiem tak W 1 kuponie zmieniłbym Juventus na remis i wyrzucił Psv już o nic nie grają wiec może być różnie . Zaś w 2 kuponie nie grałbym bremy bo to jest słaba ekipa Kosowski se z nimi poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1988 Napisano 19 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2005 Co do PSV to niema sie o co martwić według mnie, oni nie odpuszczają widać to było juz w meczach poprzednich w których też nie mieli o co grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 20 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Maj 2005 PSV da radę chyba :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 20 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Maj 2005 Martwię się o Juve :o: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alien2 Napisano 20 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Maj 2005 Co do kuponu 11 to wyrzucilbym mecz Freiburgu z Schalke :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi