Gość strazaksam Napisano 27 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Kwiecień 2005 na najblizszy weekend Bolton - Chelsea typ 2 nie musze mowic czemu San Sebastian - Real M. typ 2 bo real jeszcze powalczy Rostock - Hertha typ 2 herta ostatnio fajnie gra kurs w STS 6.48 co o tym myslicie jestem dopiero poczatkujacym na tym forum moze cos jeszcze dodac ???? zastanawiam sie jeszcze nad dodaniem jakiegos jednego meczyka do tego kuponu ale to pozniej kupon rozpiskowy 2z3 Bolton - Chelsea typ 2 nie musze mowic czemu San Sebastian - Real M. typ 2 bo real jeszcze powalczy Rostock - Hertha typ 2 herta ostatnio fajnie gra Ipswich - Crewe typ 1 bo to pewniak ale one tez zawodza Genk - Oostende typ 1 tez pewniak St.Liege - St.Truiden typ 1 tez pewniak Broendby - Randers typ 1 to samo co wyzej stawek i wygranej nie podaje bo nie wiem jak to jest w rozpisce drugi kupon to Viborg - FC Kopenhaga typ 2 Monaco - Lille typ 1 Villarreal - Getafe typ 1 Barcelona - Albacete typ 1 Schaffhausen - Basel typ 2 Tottenham - Aston Villa typ 1 stawka najnizsza na STS 2 zl zakladana wygrana 19.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 27 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Kwiecień 2005 No wygląda to ciekawie.Pierwsze dwa meczyki nie wymagają komentarza :mrgreen: A jesli chodzi o niemiecka ligę to sie nie wypowiem bo tam ostatnio to się cuda dzieją :mrgreen: Czyli w tym meczu dla mnie może być 1x2 :mrgreen: Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi