Gość ball1230 Napisano 26 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2005 Poprawki wprowadzę w piątek po godzinie 16:00 Proszę o komentarze. Auxerre-Toulouse typ 1 kurs 1.80 Goście graja bez głownego napastnika! Austria W-Mattersburg typ 1 kurs 1.35 Broendby-Randers typ 1 kurs 1.30 Benfica-Beleneses typ 1 kurs 1.30 Fc Porto-Martimo typ 1 kurs 1.35 Barcelona-Albacete typ 1 kurs 1.22 Alkmaar-Groningen typ 1 kurs 1.45 Malatya-Galatasaray typ 2 kurs 1.55 Inter-Siena typ 1 kurs 1.40 Juventus-Bologna typ 1 kurs 1.27 Dla zainteresowaSnych: hokej na lodzie mistrzostwo swiata Czechy-Szwajcari typ 1 kurs 1.25 Jeśli można to proszę o dorzucenie jeszcze ciekawych typków nie piłkarskich CZEKAM NA KRYTYKE I WSKAZÓWKI Odrzuciłem parę sptkań. '' Nie ma pewniaków są tylko faworyci"" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzepcio1987 Napisano 26 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2005 tak tak... jak dasz tyle typów to na pewno wygrasz...i stawiaj na liverpool(ja postawiłem ostatnio i przeżnęli z crystal palace). tak właściwie to tutaj nie ma żadnych pewnych meczy. przynajmniej mi się tak wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mortim3r Napisano 26 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2005 Z tego wszystkiego to najbardziej obawial bym się Feyenoordu bo Herenveen wcale taki słabe nie jest i już nie raz pokazali, że umieją walczyć z najlepszumi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_U_R_A_R_Z Napisano 26 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2005 nie tylko Feyenord ale takze Liverpool i Ajax mogą nie wejść. Auxerre też może mieć problemy. Dużo nie stawiaj na ten kupon bo możesz starcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1988 Napisano 26 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2005 stawiam ze 3 mecze z tego nie wejdą nie wiem jakie ale napewno jest ich za duzo i nie pewnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mho Napisano 28 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2005 Sam chciałeś: L'pool raczej bym stawiał X. Zwroc uwage jak oni oststnio graja LM/Liga w kratke AZA tez bez podporki bym nie puszczal, ba nawet na X2 bym postawil bo tutaj remisem smierdzi na kilometr o reszcie jeszcze nic niesadze, ale raczej bym nie stawial na Inter i Feyenoord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi