quam1313 Napisano 24 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień 2005 Chelsea- Liverpool 1 AC Milan- PSV Eindhoven 1 Sporting Lisboa- AZ-Alkmaar 1 AC Parma- CSKA Moscow X2 lub 2 NIe wiem co z ostatnim meczem prosze o jakies rady???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gufofik Napisano 24 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień 2005 Chelsea- Liverpool 1AC Milan- PSV Eindhoven 1 Sporting Lisboa- AZ-Alkmaar 1 AC Parma- CSKA Moscow X2 lub 2 NIe wiem co z ostatnim meczem prosze o jakies rady???????? moim skromnym zdaniem raczej podporka wchodzi w gre bo ta Parma jest nieobliczalna w tym sezonie we włoskiej lidze kiche odstawia a w UEFA gra jakby to nie ta sama druzyna ja chyba postawie 1X bo ruskie graja dobrze ale tylko u siebie i raczej awansuja dalej do parmy pojada nie stracic nic!!! i jeszcze jedno Sporting Lisboa- AZ-Alkmaar 1 ?? odważnie ale na ten temat sie nie udzielam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrc Napisano 24 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień 2005 Jakbym miał stawiać Parma - CSKA to pewnie wrzuciłbym 1 ale nikt i nic mnie nie zmusi do tego by postawić ten mecz Myślę że wynik będzie oscylował koło 1:0, 0:0, bo ta Parma jakoś mało ostatnio strzela, jeśli wogóle strzela, w Pucharze UEFA strzelili w 12 meczach tylko 12 bramek. No i 5 remisów to też jest sporawo . Mecz Chelsea - Liverpool to ten którego najbardziej się boję chociaż pewnie postawię na Chelsea (z przyzwyczajenia). A Sporting pewnie pojedzie Alkmaar, bo skoro powieźli anglików 4:1 to czemu mają nie wygrać z Alkmaar tak chociaż ze 2:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dzolos Napisano 26 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2005 niegraj na sporting i na chelsea według mnie te mecze skończą się remisami. to tylko moje skromne zdanie niedoświadzczonego typera. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi