Yomany Napisano 22 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2005 Dzis wyslalkme kupon rozpisowy w STS 5z6 i myslalem ze jak na 6 meczy wejdze 5 to wygram glowna stawke (postawilem 2zl a wygrana to 75zl) patrze sobie na kupon a tam kombinacja------Wklad-------kurs-----------Wygrana ABCDE------------2.00--------8.37----------15.10 ITD.... czyli teraz jak sadze musi wejsc cala dana kombonacja zebym wygral wygrana X?? troche bezsensu...wytlumnaczy mi ktos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yomany Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2005 ej pomozcie ocb bo nadal nie wiem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horzy Napisano 22 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2005 Poczekaj aż sie ludzie pozchodzą.. to cos naskrobią.. ja osobiście nie gram systemami coz/cos Poszczekaj ładnie do 22.. napewno ktos cos wyjaśni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebnaster Napisano 22 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2005 Niestety zle myslales, zajrzyj do tematu: http://obstawianie.com/tematy_3103.htm na samym dole znajdziesz przykladowa rozpiske ale na x/5 i zauwaz jakie sa stawki wygranych. Pomysl, gdyby kazdy tak myslal i gdyby tak bylo mozna to kazdy by tak gral 4/6 gdzie trafiajac 4 wygrywasz to co by bylo za 6 trafien, to jest system, nie tracisz calosci ale tez nie wygrywasz tyle ile bys wygral grajac normalnie. 5/6 - 6 kuponow, mecze masz tak poustawiane by sie nie powtarzaly wygrywasz 1 kupon gdzie ako jest mnozone na 5 meczy pozostale 5 kuponow odpada, jak trafisz 6 typow to masz kupon1+kupon2+kupon3+kupon4+kupon5+kupon6 zysk Nie nadaje sie na tlumacza - chyba zrozumiesz mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yomany Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2005 fajnie ale w kazdym meczy powtaza sie typ A u mnie czechy-finlandia (on wlasnie byl dla mnie tym 1 ktory moze nie wejsc:/) porazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yomany Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2005 a czyli musze trafic 5 kombinacji na 6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebnaster Napisano 22 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2005 Jak to byl pewniak to jest na kazdym kuponie jak nie dodawales pewniakow to na 1 kuponie go nie ma, przynajmniej nie powinno go byc. Grales 5/6 - 6 kuponow na kazdym kuponie jest 5 meczykow, musisz trafic te 5 by jakis kupon ci wszedl, to jest minimum. Podaj te spotkania i ich kursy, moze byc na PW zobacze o co biegalo i podaj m mecz ktory ci nie wszedl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yomany Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2005 narazie 2 mecze wzedly bo wiekszosc nie gra a to nie jest pewniak czechy - finlandia (1m.) - 1 1.75 A Wegry - wkl. brytania 1 1.30 C Holandia - Francja - 2 1.55 E Polska - Japonia 1 1.90 B ( wszedl juz) Estonia - Rumunia 1 1.25 D ( wszedl juz) Samara 0 Lietuvos 1 1.20 F juz wiem zeby nie grac tak:/ tylko akumulowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebnaster Napisano 22 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2005 A - czechy - finlandia (1m.) - 1 1.75 B - Polska - Japonia 1 1.90 ( wszedl juz) C - Wegry - wkl. brytania 1 1.30 - Slyszalem ze wegry przegraly ! D - Estonia - Rumunia 1 1.25 ( wszedl juz) E - Holandia - Francja - 2 1.55 F - Samara 0 Lietuvos 1 1.20 Jezeli to prawda ze C przegralo, nie potwierdzilem tylko slyszalem i powiedzmy ze reszta ci wejdzie to wygrywasz kupon 5. W nawiasie zaznaczylem ktorego meczyku nie ma w danym kuponie!! 1 ABCDE (F) - ako:8.37 2 ABCDF (E) - ako:6.48 3 BCDEF (A) - ako:5.74 4 CDEFA (B) - ako:5.29 5 DEFAB © - ako:7.73 - Kupon wygrany zakladajac tak jak wyzej napisalem !! 6 EFABC (D) - ako:8.04 P.S. Moglem sie pomylic jestem czlowiekiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yomany Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Kwiecień 2005 aha czyli jendakcos wygralem :D ide zobaczyc do STS dam kupon ona wali do kompa i sama powie;] gdyby nie ty to kupon by lezal sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebnaster Napisano 23 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Kwiecień 2005 Yomany: niestety straciles - ten system ma to do siebie ze nie tracisz calosci tylko czesc, jak bys trafil wszystko to masz zysk. Patrzac po kursach na oko sraciles ponad 60% tego co postawiles. Ja go nazywam zachowawczym A sprawdzales wyniki ? pozostale 5 meczy ci wlazlo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yomany Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Kwiecień 2005 czekaj pierw mowisz ze wygralem kupon "5" a teraz ze nic:> nie czaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebnaster Napisano 24 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień 2005 Jak ci to powiedziec trafiles 1 kupon to masz za niego kase, ale ze postawiles wiecej to tak naprawde odbierasz pieniadze ale mniejsze niz twoja stawka. Nie straciles wszystkiego a czesc kasy. Zobacz temat systemy 2/4 3/4 i 2/5 3/5 4/5 i zobacz jaka tam jest wygrana za poszczegulne trafienia, jak trafisz malo meczy to odbierasz pieniadze ale mniejsze niz stawka. Zreszta nie trafiajac wszystkich kuponow tak naprawde tracisz - ale nie 100% stawki Inaczej nie umiem wytlumaczyc Rozpisze ci to na podstawie kuponu ktorego kiedys gralem - ale to po pracy i w wolnym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yomany Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień 2005 dobra czaje cie;] thx za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mekre Napisano 24 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień 2005 5 z 6 - System ten sklada sie z 6 zakladów które sa zawarte w 6 selekcjach. Conajmniej 5 gier musi zostać poprawnie wytypowanych aby można bylo odebrać wygraną(ale nie całą ) ,całą pulę weźmiesz przy 6 trafieniach . do kuponu masz załączony rozpis ; ile za jaką kombinację (trafienia) weźmiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebnaster Napisano 24 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień 2005 mekre: bedziesz pedagogiem, umiesz tlumaczyc ja cie rozumiem, lepiej niz siebie ale o to samochodzi Yomany: skoro czaisz to nie bede latal po historii moich kuponow i nie rozpisze tego co wyzej zaproponowalem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi