M_U_R_A_R_Z Napisano 21 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2005 dopiero tu przyszedłem, ale to nie zanaczy że właśnie zaczełem grać. Gram już prawie 3 lata, obstawaim w toto-mix'ie. Co sadzicie o tym kuponie (typy na ten weekend) HAMBURG-HANSA 1 1.55 MILAN-PARMA 1 1.27 MALAGA-BARCELONA 2 1.60 GRONINGEN-FEYENOORD 2 1.75 ALANIA-SPARTAK M 2 1.70 prosze o szybkie odpowiedzi. sugerujcie. podpowiadajcie tylko szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Studi Napisano 21 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2005 wg mnie kupon bardzo niepewny, takie zaklady dla mnie to czysty "totoltek" Osobiscie uwazniej sledze tylko lige hiszpanska, Barcelona walczy o mistrzostwo jednak wiadomym jest że jesli wygra w Maladze to przy swoim kalendarzu gier wlasciwie jest juz mistrzem (do konca la-liga pozostalo 6 kolejek, barca musi conajmniej 3 mecze wygrac i 1zremisowac aby byc mistrzem), Malaga jest jednak jednym z najbardziej pro-madryckich rejonow Hiszpanii, Madryt ma tam wielu kibicow itp, na pewno beda wiec chcieli zagrac dla Madrytu. Na pewno na '2' jest ciekawy kurs ale z cala pewnoscia bedzie to mecz w ktory wynik moze byc bardzo rozny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_U_R_A_R_Z Napisano 21 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2005 tez najbardziej się obawaim Barcelony ale zaryzkuje i postawie ten kupon dzięki Studi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_U_R_A_R_Z Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2005 może taki coś w toto-mix'ie?? ZAGLEBIE L.-GROCLIN 2,25 CRACOVIA-LECH P. 1,70 EVERTON-BIRMINGHAM 1,55 CRYSTAL PALACE-LIVERPOOL 1,90 HAMBURG-HANSA 1,55 STUTTGART-WOLFSBURG 1,5 MONACO-TOULOUSE 1,60 HEERENVEEN-ROOSENDAAL 1,40 GRONINGEN-FEYENOORD 1,70 TRABZON-ANKARAGUCU 1,30 ALANIA-SPARTAK M 1,70 ARS.KIJOW-SZACHTAR D 1,3 stawaka: 3 kurs: 286 możliwa wygrana: 773 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korello Napisano 22 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2005 Uważam że ten kupon na bank ci nie wejdzie ( ale to tylko moje skromne zdanie ) Cracovia - lech : cracovia ostatnio ciśnie ostro ale z lechem raczej jej sie nie uda x2 Zagłębie - Groclin : tak sie składa że mieszkam w Lubinie i chodze czasem na mecze Zagłębia i powiem tobie że to co grają to żenada , ataku to tam właściwie nie ma , obrona nieco lepiej , w spotkaniu z legią remisowym 0:0, mogli to wygrac ale jak z 5 metrów sama na sam z bramkarzem wali sie z całej pary w bramkarza ( Boruc został trafiony piłką w łeb ) to nie można sie spodziewać wygranej .Takich sytuacji w Zagłebiu jest dużo i to w każdym meczu , ale tam poprostu nie ma kto tego wykończyć . Jestem pewien że z Groclinem napewno nie wygrają mój tym X2 No i nie polecam raczej stawiania takiej ilości spotkań na jednym kuponie Pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_U_R_A_R_Z Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2005 dzieki korello. Ja raczej tak nie stawaim po tyle spatkań w jednym kuponie. to jest tzw. mój kupon szczęścia - mały wkład, duża wygrana. Zobaczymy, co z tego będzie (ale raczej nie wejdzie) :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_U_R_A_R_Z Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2005 Heerenveen-Roosendaal typ 1- 1,40 FRANKFURT-TRIER typ1- 1.55 TROYES-GRENOBLE typ1- 1.60 to już postawiłem kurs:3,42 stawka:5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_U_R_A_R_Z Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2005 juz mnie Groclin zawiódł i Troyes!!!!! co dalej????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_U_R_A_R_Z Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień 2005 wale to wzystko nic mi nie weszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_U_R_A_R_Z Napisano 25 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2005 juz myslałem że skopńcze z graniem a tu ostatni kupon mnie uratował GRONINGEN-FEYENOORD 1,70 TRABZON-ANKARAGUCU 1,30 MALAGA-BARCELONA 2 1.60 SAMPDORIA - ROMA 1,85 stawka:5 wygrana:30,30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_U_R_A_R_Z Napisano 26 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2005 hehe dziś zwyciestwo: AC Milan (Ita) - PSV Eindhoven (Hol) 1,4 :mrgreen: M. Sanchez Lorenzo - L. Osterloh 1,37 :mrgreen: G. Dulko - S. Foretz 1,32 :mrgreen: D. Nalbandian - N.Lapentti 1,3 :mrgreen: stawka:5 wygrana: 14,80 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_U_R_A_R_Z Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Kwiecień 2005 C. Schaul -D. Safina :mrgreen: K. Clijsters -M. Kirilenko :mrgreen: Petrzalka - Inter Bratislava :mrgreen: Chelsea - Liverpool :evil: :evil: :evil: :evil: zasrane gów** ta Chelsea w plecy 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_U_R_A_R_Z Napisano 28 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2005 dzis znowu 5 w plecy HAKA - KUPS ?? TAMPERE UTD. - JARO ?? HAAS - H.T.LEE :mrgreen: NALBANDIAN - LUCZAK ?? DAWIDENKO - SLUITER :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_U_R_A_R_Z Napisano 30 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2005 dziś szturm na Toto-mix. Coś przydałoby sie wygrać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Barca_Fun Napisano 30 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2005 hej dobre typy mam pytanie do ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_U_R_A_R_Z Napisano 6 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2005 miniony tydzień nie należał do najlepszych Najbardziej sie zawiodłem na M.Safinie straciłem 5 i sznse na wygranie 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi