Gość Mojecki Napisano 21 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2005 To są moje typy na najbliższy weekend (22.04-24.04): Norwich - Charlton X 3.40 ( 1:0 ):f:W 88 MIN:f: Manchester U. - Newcastle 1 1.38 Siena - Udinese X 2.75 ( 3:2 ) Groningen - Feyenoord 2 1.75 Ken Doherty - Alan McManus 1 1.40 Everton - Birmingham 1 1.70 ( 1:1 ) AKO: 53.74 Stawka: 10zł EWK: 537.40 (Expekt) Czekam na wasze komentarze i sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kubator Napisano 21 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2005 Norwich - Charlton X Norwich ostatnio całkiem nieźle walczą co prawda w poprzednim spotkaniu było 4:0 dla charlton ale ostatnie mecze norwich to m.in. wygrana z MU 2:0 i z Newcastle za to Charlton nie imponuje ostatnio. Gdybym musiał stawiać to 1X Everton - Birmingham 1 Też tak myślę, Everon w formie, Birmingham - nie bardzo. Everon w domu nie lubi za bardzo remisować więc myślę że wygrają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_U_R_A_R_Z Napisano 21 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2005 Feyenoord stawiam sam, więc mam nadzieje że wygrają. Norwich jest ostatnie w tabeli i musza grac aby wyjść z tego dołu, ostatnio maja świetną passę więc mogą wygrać. ManU bym nie stawiał chociaz wygrali niedawno z Newcastle w pucharze, ale teraz moga zremisować :evil: (zobaczymy) :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi