Gość kimon Napisano 21 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2005 Jestem poczatkujacym graczem i narazie mam koncepcje wstawiania malych sum (ok 5 zl na kupon) i czestych wygranych pozniej jak uzbiera mi sie sumka bede gral na wieksza kase. Jesli ktos ma jakies propozycje kuponow za mala kase niech pisze Ja mam zamiar cos takiego puscic na weekend 23/24.04 Bayern München- VfL Bochum 1 FC Málaga- FC Barcelona 2 Ajax Amsterdam- De Graafschap 1 Galatasaray- Diyarbakirspor 1 Milan AC-Parma 1 x i co o tym sadzicie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quam1313 Napisano 21 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2005 ja bym Milan postawil 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korello Napisano 21 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2005 niby same pewniaki ( tfu ) ale poczytaj sobie jak inni sie na takich pewniakach przejechali , coś napewno z tego nie wejdzie , a najszybdziej to turcy i ajax Pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzepcio1987 Napisano 21 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2005 jest okey:) ale ja stawiam za 2 zł bo za często nie wchodzi. Mało jest ludzi którzy są w tym biznesie na plusie, większość gra dla zabawy. jaki jest kurs tych meczy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi