Maro627 Napisano 13 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień 2005 W tym temacie będe zamieszczał moje kupony, najczęściej z meczami NBA, ale miejsce dla kopanej też się znajdzie. Dzisiaj moje premierowe kupony na tym forum: Seattle-Dallas 2 Utah-San Antonio 2 Milwaukee-Boston 2 Charlotte-Atlanta 1 Detroit-Orlando 1 Denver-New Orleans 1 Juve-Liverpool (awans) 1 Stawka 5 zł do wyjęcia 63,40 I drugi taki na ewentualne zwrócenie się kasy Seattle-Dallas 2 Utah-S.Antonio 2 PSV-Lyon (awans) 1 Stawka 5zł do wyjęcia 19,70zł Wiem że dwa mecze się powtarzają, jednak myśle że to dwa najpewniejsze mecze z NBA, z jakimś solidnym kursem i raczej nie powinno być z nimi problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddddd Napisano 13 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień 2005 najpewniejsze z nba na dzis to detroit i denver a co do utah to nieźle walczyli w San Antonio i jestem ciekaw jak zagrają z nimi u siebie. Spurs są coraz gorsi bez Tima i nie mają juz praktycznie szans na zakończenie sezonu regularnego na 1 miejscu na zachodzie wiec nie bedą sie tak starać ale i tak powinni wygrać chociaż ja bym tego meczu nie typował pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi