Skocz do zawartości

Typy quam1313

quam1313

Rekomendowane odpowiedzi

Prosze o komentarze i podpowiedzi:

PSV Eindhoven-Olympique Lyon 1

Juventus-Liverpool 1

Bayern München- Chelsea X2

AC Parma-FK Austria Wien 1

Sporting Lisboa-Newcastle Utd X2

-----------------------------------------

Nie wiem co z meczem Inter Milan -AC Milan ja bym postawil X2 ???????

Co do PSV bym się zgodził, są lepiej poukładani i mają atut własnego boiska także ze zwycięstwem nie powinno być problemu wg mnie. Juventus to samo, jedna bramka do odrobienia to nie jest dużo. I pewnie ją strzelą. Na Bayern ja postawię 1, dlaczego ? Bo strzelili na wyjeździe 2 bramki, więc nie widzę powodu dla którego nie mieli by tego zrobić u siebie :) AC Parma raczej 1. No i Sporting też bym postawił 1. W sumie nie grali źle w Anglii, a Newcastle z dobrej strony raczej się nie pokazało :). W każdym razie powodzenia życzę ;)

P.S. Inter - Milan... Ja naprzykład postawię x do przerwy :D

Gość ziombel2005

vrc zgadzam sie z taba co do monachium jeszcze moge dodat ze do składu powrucili makkay i pizzaro :mrgreen: bayern jest cieżkim przeciwnikiem u siebie wem dla mnie czyta 1 ;)

Gość ball1230

Jak dla mnie PSV i Juventus nie powinni przegrac więc czysta 1 ale Bayern pomeczy się z Chelsy i po wzmocnieniu powinien wygrać co do reszty to no komends pozdro

Nie przekreślałbym tak szybko szans Lyonu na awans. Według mnie PSV może ten mecz nawet przegrać. Stawiam x2. Bayern jak dla mnie pewna 1. sporting bezpiecznie 1x lub (dla odważnych) 1. Juve tak samo jak Bayern pewne 1. Parmy też nie byłbym pewien, postawiłbym x2. Sprawdź wyniki poprzednich meczy Austrii Wiedeń w pucharze UEFA. U siebie remisy na wyjazdach zwycięstwa.

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...