pawlak2505 Napisano 11 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2005 11.04.2005 buk : [bet-at-home] Stade Laval - Sedan...........................1____2,05 :oops: Wolverhampton - Ipswich ..................2____2,30 :oops: Estoril - Sporting Braga ......................2____2,30 :mrgreen: Belenenses - Academica......................1____1,75 :frown: :oops: AKO : 18,98 Stawka : 50zl max wygrana : 948,89 Naprawde warto zaryzykowac , profesjonalna analiza Pozdro :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bones Napisano 11 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2005 heh gram taki sam kupon nie pokoi mnie troszke ipswich chyba dam x2. Pomimo, ze sam stawiam Stade Laval to jakos nie mam pewnosci 100% do nich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jackol Napisano 11 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2005 dzięki za cynk jak nie trafie :evil: jak trafie :mrgreen: i moze jakies piwko ci skapnie :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mxk Napisano 11 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2005 z takimi kursami to juz lepiej NBA grac hendi :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siurek Napisano 12 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2005 siemka co myslisz dzis o meczu Polonia - wisla na 1? wisla zagra 2 skladem i do tego pierwszy mecz wygrala 5-0 wiec nie bedzie forsowac tempa. A polonia juz pokazala ze potrafi powalczyc z wisla na wlasnym boisku. kurs jest 4.4na polonie. szalony typ ale wydaje mi sie byc nawet realny. co o tym myslisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlak2505 Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2005 siemka co myslisz dzis o meczu Polonia - wisla na 1? wisla zagra 2 skladem i do tego pierwszy mecz wygrala 5-0 wiec nie bedzie forsowac tempa. A polonia juz pokazala ze potrafi powalczyc z wisla na wlasnym boisku. kurs jest 4.4na polonie. szalony typ ale wydaje mi sie byc nawet realny. co o tym myslisz? Nie znam sie zbytnio na Polskiej lidze , tu duzo meczy jest ustawianych, no ale jesli bym stawiał to 1x Postaw lepiej na Bayern - Chelsa over 2,5 i Inter - Milan Under 2,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi