jokerwf Napisano 9 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2005 Witam. Jestem tu nowy,ale w bukmacherke bawie sie od 5 lat i regularnie jestem na plusie:) , wiec jak ktos ma ochote skorzystac z moich propozycji to prosze typy na ten weekend: KUPON I: Barnet - Halifax 1(1,9) Rapid W. - Mattersburg 1(1,45) Dinamo Z. - Kamen 1(1,3) Heerenveen - Twente 1x(1,28 ) Leverkusen - Dortmund 1(1,8 ) Genoa - Albinoleffe 1(1,45) Pardubice - Zlin 1(1,7) Sporting L. - Beira Mar 1(1,25) Tomsk - St. Petersburg 2(2,1) Valencia - Malaga 1(1,45) Trondheim - Aalesund 1(1,25) kurs ogólny : 93,75 wkład : 10zł oczekiwana wygrana : 843,77zł KUPON II: Anderlecht - Lokeren 1(1,25) PSV Eindhoven - Den Bosch 1(1,1) Bayern M. - M'gladbach 1(1,3) Zaglebie L. - Gornik Z. 1(1,75) Widzew - Radomiak 1(1,45) Ferencvaros - Kaposvar 1(1,35) Prokom S. - Polpharma 1(1,1) AC Milan - Brescia 1(1,22) kurs ogólny : 8,22 wkład : 50zł oczekiwana wygrana : 369,79zł KUPON III: Anderlecht - Lokeren 1(1,25) PSV Eindhoven - Den Bosch 1(1,1) Ferencvaros - Kaposvar 1(1,35) Prokom S. - Polpharma 1(1,1) Norwich - Manch. Utd 2(1,55) West Ham - Coventry 1(1,65) Paris SG - Bordeaux 1x(1,15) Estudiantes - Valladolid 1(1,1) Frolunda - Farjestad 1(1,6) kurs ogólny : 10,57 wkład : 40zł oczekiwana wygrana : 380,50zł Mam nadzieje ,ze dzieki moim podpowiedzia uda wam sie oszukac buka:)) PS. Komentarze beda mnile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulosrybnik Napisano 9 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2005 Wątpię, żeby któryś z tych kuponów wszedł ... Ale życzę powodzenia !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokerwf Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2005 watpisz to napisz w co jak mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 9 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2005 Ja takze uwazam ze małe sznase ale skoro jestes pewien siebie to graj a wątpie razem z kolega paulosrybnik w mecze np Widzew - Radomiak 1(1,45) Widzisz spojrzłąes w sama tabele a Radomiak w rundzie rewanzowe radzi sobie coraz lepiej i nie zdziwił bym sie gdyby ci to nie weszło zobacz w ostatnie mecze radomiaka wygrana z Ruchem 0:2 na wyjezdzie Anderlecht - Lokeren 1(1,25) mas zna dwóch kuponach jesli niespodzianka bedzie taka jak poprzedni weekend celtik przegrał to juz ci 2 kupony leca Prokom S. - Polpharma 1(1,1) tak samo Jesli siedzisz w tym od 5 lat to pewnie wiesz po swojemu jak z nimi grac Pozdrawiam Podałem tylko wątpliwosci do twoich kuponow Zapraszam do działu Piłka Reczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokerwf Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2005 wzielem je na 2 kupony bo to sa dla ,mnie 100% pewniaki. Widzew musi wygrac zeby liczyc sie w walce o awans> Radomiak gra dobrze na wiosne bo sie pozadnie wzmocnil,zle mimo wszystko ma duzo mniejszyn potencjall. Anderlecht ma jeszcze niemale szanse na majstra a jak nie wygra tego meczu to juz ich nie bedzie miall. A Prokom przystapil do play-off z 1 miejsca i kazdy wynik niz jego conajmniej kilkunasto punktowa wygrana bedzie MEGA sensacja. Wiec wydaja mi sie mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 9 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2005 Skoro tak uwazasz to poczekajmy kilka godz do meczy wszystko okaze sie jasne a tak poza tym to nie wydaje ci si ze za duzo meczy dajesz na kupon ja gram po 3 czasami po 2 to i ryzyko jest mniejsze Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 9 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2005 Lokeren przeciez jest mistrzem remisow... na tej druzynie grajac progresja na X mozna zarobic majatek... wiec nie wiem skad ta 100% pewnosc... na temat PL ligi sie nie wypowiadam... pozostale meczyki wygladaja spoko;) tylko troche dlugie te kupony i zawsze cos moze sie niechcacy zwalic :? No ale skoro jestes systematycznie na plusie to pewnie wiesz co robisz aha !! ciesze sie ze nie tylko ja licze ze dobra passa Zenitu sie dzis nie skonczy :DD pozdr i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokerwf Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2005 . Ferencvaros wali 2 kupony,ale moze sie przelamia w ostanich 30 min. Amialo byc tak pieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokerwf Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 Wczoraj byl zly dzien:( moze dzis bedzie lepiej KUPON 1 valencia - malaga 1 -1,45 breda- feyenoord 2 -1,6 frankfurt - unterhaching 1 -1,5 trondheim - aalesund 1 -1,25 tomsk - zenit 2 -2,1 palermo - mesina 1 -1,7 hearts - celtic 2 -1,4 prokom - polpharma 1 -1,1 kurs=23,92 stawka=30zł oczekiwana wygrana=645zł KUPON II aston v - west brom 1 -1,7 borisfen - dynamo k. 2 -1,3 pao - olimpiakos 1x -1,27 osasuna - santander 1x -1,25 real - barca - 1x -1,35 duisburg - erfurt -1,35 arminia- k'lautern 1x -1,3 moss - lov kam 1 -1,4 petrzalka - dubnica 1 -1,7 lazio - livorno 1 -1,75 i co wy na to?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi