Gość dziadek zamość Napisano 8 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2005 jestem nowy , chce sie pochwalić swoją najwyższą do tej pory wygraną moje typy beda sie czasem ukazywac, moze warto zebyście czasem tu zajrzeli:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mortim3r Napisano 8 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2005 No musze przyznać, że jestem pod wrażeniem tego kuponu :DD moje gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość raptor Napisano 8 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2005 Siema, tak myslalem ze kiedys cie zobacze wlasnie na takim forum :DD z tego co widzialem i slyszalem to masz czesto dobre typy jeszcze raz gratuluje wygranej i bede sledzil z ciekawoscia twoje typy pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arusiant Napisano 9 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2005 Ja rowniez jestem pod wrazeniem wygranej Szkoda za wiecej nie zagrales przynajmniej za 10zl byla by jeszcz wieksza wygrana :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 9 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2005 :shock: :shock: :shock: No ładnie gratulejszyn bardzo ładnie wytypowałes remisy ja bym sie bał 1 zagrac a ty tyle ich dałes Abati jest pod wrazeniem zapraszam do siebie i tematu z reczną Pozdrawiam Zapraszam do tematu Piłka Reczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szczepan Napisano 9 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2005 no ladna wygrana a na dzis masz jakies typy pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dziadek zamość Napisano 10 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 mój typ na dziś to tylko barca gołą 2 a dokładny wynik to mi sie widzi 0:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasek Napisano 11 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2005 4:2 w nery !!! twoj post nie wnosi nic nowego do wątku, wiec nastepne posty tego typu będą usuwane przeczytaj regulamin http://obstawianie.com/tematy_68.htm ---> krzys_nowak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dziadek zamość Napisano 11 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2005 no to sie pomyliłem , ale prawda jest taka ze barcelona grała w piłke a real strzelał bramki.. ale mecz był naprawde ładny jak na spotkanie takich klubów :D dziś nie ma nic ciekawego do grania , chociaz Wolverhampton W. 1 kusi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi