kysatyper Napisano 8 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2005 Witam.Jak już wpsomniałem w swoim ostatnim temacie"Dokładne wyniki",zaczynam teraz gre na ako =2.Będe grał typami z Toto-Mix , ponieważ ten buk jest prawie wszedzie i oferta też jest w miare zadawalająca.Będe sie starał grac na ako 2 na "ręke" czyli co najmniej 2,20.Gram juz od kilku dni i musze stwierdzić że idzie mi nieźle.W dokładnych wynikach niestety ale zaliczam "czarną" serie i rezygnuje z dalszej gry.Mam nadzieje że tutaj tez mi pójdzie również dobrze.Zaczne od jutra .Bede grał progresją 4 stopniową: 1 100 zł 2 200 zł 3 300 zł 4 600 zł Koszt takiej progresji wynosi 1200 zł - czyli tyle ile wygrałem na dokładnych wynikach.Prosze o komentarze na temat typów oraz mojej gry a admina o pozostawienie komentów - jestem ciekaw waszych opini?Zaczynamy jutro.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kysatyper Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2005 KUPON #1 1 WIDZEW-RADOMIAK PN-2L.POLSKA typ 1 kurs 1.38 :mrgreen: 2 CHELSEA-BIRMINGHAM typ 1 kurs 1.20 3 NORWICH-MANCH.UTD typ 2 kurs 1.45 4 PSV-DEN BOSCH typ 1 kurs 1.12 :mrgreen: AKO = 2.42 DO RĘKI STAWKA = 100 ZŁ WYGRANA = 242 ZŁ POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mortim3r Napisano 8 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2005 To może być całkiem dobry pomysł. Też kilka razy nad tym myślałem ale jakoś nigdy nie wprowadziłem tego w życie. Może tobie się uda. Z zainteresowaniem bede śledził wyniki twojej gry. Co do typów to myśle, że sa bardzo prwdopodobne, ale jak wszyscy pewnie już nieraz się o tym przekonali 100 procentowej pewności nigdy nie ma. Życze powodzenia i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulosrybnik Napisano 8 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2005 Prawie wszystkie te mecze obstawiłem i myślę że wszystkie są pewne. I nie zdrarzy się jakaś niespodziank w stylu: remis Manch.Utd :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gufofik Napisano 8 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2005 uwazaj na meczyk Widzew- Radomiak moim zdaniem raczej prawdopodobny jesy X bo Widzew nie ma napastników a Radomiak to nie chłopiec do bicia wzmocniony 7 nowymi zawodnikami powinien spokojnie sie utrzymac gdzies w srodku tabeli zamiast tego proponuje Hertha - freiburg po kursie 1,42 ale decyzja nalezy do Ciebie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kysatyper Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 kupon numer 2 2 poziom progresji: BETIS-LEVANTE typ 1 kurs 1,45 UDINESE-ROMA typ 1 kurs 1,85 ako=2,68-10%=2,41 stawka = 200 zł wygrana = 482 zł Podałbym wczesniej ale wieczorem był problem z dostaniem sie na strone. Pozdrawiam Tragedia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1988 Napisano 10 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 kupon numer 22 poziom progresji: BETIS-LEVANTE typ 1 kurs 1,45 UDINESE-ROMA typ 1 kurs 1,85 ako=2,68-10%=2,41 stawka = 200 zł wygrana = 482 zł Podałbym wczesniej ale wieczorem był problem z dostaniem sie na strone. Pozdrawiam no i udinese Ci nie weszlo i 200zl w plecy :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kysatyper Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2005 Stan konta = -300 zł grane kupony 2 trafione 0 ale klapa - mam nadzieje że jutro pójdzie lepiej. Jutro kolejne typy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kysatyper Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2005 kupon 3 progresja-stopien 3 TOTO-MIX: 1 SPARTA-ZLIN typ 1 kurs 1,25 :mrgreen: 2 FROLUNDA-FARJESTAD typ 1 kurs 1,40 3 SUGIYAMA-FEDAK typ 1 kurs 1,30 :mrgreen: AKO= 2,04(po podatku) Stawka = 300zł Wygrana = 614 zł Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulik Napisano 12 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2005 No kolego z tego co mi wiadomo to Frolunda remis więc mogiła z tym systemem. Może spróbuj mój kupon zapraszam hehe. Siądzie na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebnaster Napisano 13 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień 2005 Osobiscie gralem na AKO = 2 ale w STS i grajac na (Koszu/ Tenisie/ Siatce/ Recznej) wyszedlem z tego po tygodniu gry z zyskiem 120 PLN gdzie kupony mialy stawke 10 Wydaje mi sie ze jest to dobry srodek na zbicie kasy ale pod warunkiem ze wiesz co robisz. Ja gralem po kursach szczescie mi dopisalo. Jestem leniwy i wolalem obstawiac w necie niz tluc sie do miasta i tracic 1,2h na obstawienie i wrocenie i stracilem to w expekcie Polecam ako od 2,5 do 3 - nie sprawdzony srodek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi